Intro

Webbplatssäkerhet: Hur klarar jag captcha-symbolen på 1xBet?

Восстановление пароля 1хБет
1xBet betting site uppfyller alla säkerhetskrav som gäller för spel. Därför kan spelarna, efter att ha registrerat sig hos 1xBet, inte oroa sig för att förlora sina personuppgifter. De är säkert skyddade på kontorets servrar. Företaget kämpar också mot automatisering på sajten: användning av makron och skript för att kopiera mänskliga handlingar upptäcks och brottslingar straffas. Därför vill vi i den här artikeln berätta om ett av sätten att skydda webbplatsen, som ofta kritiseras av spelarna. Vi talar om tjänsten reCAPTCHA från 1xbet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Den bästa alternativa bookmakern om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är en captcha hos 1xBet?

Det vanligaste sättet att stoppa robotar är att använda captcha. På 1xBet används den senaste versionen av reCAPTCHA – som kontrollerar användare med en automatiskt genererad bildorder. Spelaren måste hitta alla bilder som uppfyller captcha-frågan på 1xbet. I regel löser en person uppgiften i första försöket (mindre ofta i andra, tredje osv.). Om ett sådant skydd försöks av en bot tenderar dock chansen att lyckas mot noll. Även om text captchas som användes i början av 2000-talet har anti captcha-tjänster lärt sig att kringgå dem med 90 % effektivitet.

På bookmakerns webbplats används en captcha med bilder (reCAPTCHA-tjänst). Den är integrerad i formulären för registrering, inloggning på webbplatsen (inloggning till 1xBets personliga skåp), återställning av lösenord och verifiering av kuponger. Spelare kan märka att det inte alltid finns en captcha från 1xbet i dessa formulär. Faktum är att algoritmen kontrollerar en persons beteende genom IP-adress, klick, sidvisningar och kan känna igen en person utan att gå igenom ytterligare verifiering.

Hur går captcha på 1xbet?

Trots att det inte är komplicerat att passera ”bot”-kontrollen har vissa spelare svårigheter med captchas på 1xbet. Som regel är användarna irriterade över närvaron av verifieringsformuläret. Faktum är att det tar extra tid, som spelaren kan använda för att analysera spel och placera insatser. Det finns dock inget sätt att kringgå captcha från 1xBet. Du behöver bara följa dessa steg:

  • Klicka på knappen ”Jag är ingen robot” på verifieringsformuläret. Ofta hoppar skriptet redan i detta skede över spelaren vidare utan att visa några bilder.
  • När formuläret öppnas med 9 bilder måste du hitta rätt antal begärda bilder – klicka på dem. Efter att ha kontrollerat spelarens åtgärder kan spelaren gå vidare.
  • Om spelaren har fel från svaren på frågan måste ytterligare en kontroll göras. Det är värt att vara uppmärksam och inte skynda sig.

Dessa rekommendationer kommer att räcka för att snabbt och smärtfritt passera captcha hos 1xbet.

Капча на 1xBet

Hur klarar jag captcha på 1xBet på min telefon?

När du använder din telefon kan en spelare antingen installera 1xBet-appen eller satsa på mobilversionen av webbplatsen. I det första fallet behöver spelaren inte ange någon captcha när han eller hon väl är inloggad i appen. Ytterligare verifiering kan dock ske på mobilversionen av portalen.

Hela processen med att skriva in en captcha i 1xBet på telefonen skiljer sig inte mycket från datorn. Spelaren bör också ange de bilder som erbjuds av kontrollanten. Storleken på smartphone-skärmen bör dock beaktas. Eftersom det inte alltid är bekvämt att klicka på bilderna genom storleken, eftersom chansen att missa är högre. Dessutom kommer inte alla spelare att förstå vad som visas på bilderna genom deras storlek. Därför kan det ta längre tid att passera captcha på 1xbet på din telefon.

Relevanta nyheter