GGbet

GGbet_logo
Bonus

Den aktuella bonusen finns på bookmakerns webbplats.

Översikt över GGbet Bookmaker

GGbet – den första bookmakern för e-sport

Historien om bookmakern GGbet började 2016 med lanseringen av gg.bet. På så sätt svarade företagets ägare på det enorma intresset för cybersport hos spelarna och var pionjärer på marknaden. Det som lanserades var inte en separat sektion på webbplatsen, utan en spelportal med grund i cybersporttävlingar. Enligt inofficiella källor kommer spelbolaget från Ukraina. Ägaren till Natus Vincere, eller NaVi – den mest kända cybersportorganisationen i det forna Sovjetunionen med huvudkontor i Kiev – har alltså nära kopplingar till ägaren till det offshoreföretag som äger GG.bet. Hur som helst marknadsför GGbet sig aktivt på marknaden, samarbetar med stora eSport-organisationer och sponsrar toppturneringar. Detta gör det möjligt för kontoret att snabbt öka antalet användare. Framgången skulle dock inte vara möjlig om företaget inte erbjöd spelarna några av de bästa villkoren på marknaden. Vilka är fördelarna och nackdelarna för spelarna på kontoret? Detta kommer att diskuteras i dagens recension.

Licens för GGbets webbplats

Bookmakerkontoret GGbet använder internationell licens 8048/JAZ (används på webbplatsen gg.bet), utfärdad av registratorn från Curacao och lokala tillstånd. Så i Ryssland arbetar kontoret med licensen № 24 från den federala skattemyndigheten (daterad 26.06.2012). Den tillåter företaget att bedriva spelverksamhet. Det driver också en webbplats på den nationella domänen i detta land. Att ha en licens är en garanti för användarna att kontoret följer normerna för rättvist spelande. Om spelarna har några tveksamma frågor kan man enligt avtalsvillkoren be om hjälp från supportteamet. Hur man kontaktar representanter för bookmakern GGbet kommer att diskuteras i ett av följande avsnitt. Om supporten inte har hjälpt dig kan du kontakta domstolen i Nederländerna (om du använder den internationella versionen av portalen) eller de lokala domstolarna (om du satsar via webbplatsen på den lokala marknaden).

GGbet betting webbplats och applikationer

Webbplatsen hos bookmakern GGbet kommer att uppskattas av både nya och erfarna bettare. Den har en modern design i svart och vitt med tillägg av orange färg. Denna kombination ser snygg ut och uppfyller användarnas krav på svarta teman (även om du kan byta till ljusa färger). Dessutom är all information läsbar. Du kan komma åt de avsnitt du vill ha via topp- och bottenmenyerna och använda sidovidgeterna. Designen är anpassad till alla skärmstorlekar och visas korrekt i populära webbläsare. Portalens funktionalitet gör det möjligt för användarna att analysera händelser, placera spel på olika utfall, se matcher online, göra överföringar osv. Webbplatsen är snabb, vilket också är värt att lägga till till bookmakerns fördelar. Förutom webbplatsen erbjuder GGbet spelarna användning av applikationer för Android- och iOS-enheter. Nedladdningslänkar finns i sidfoten: du kan ladda ner installationsfilen för Android från själva portalen och för iOS från den officiella marknadsplatsen. Funktionerna i programmen är desamma. Med deras hjälp kan spelarna utföra de flesta av de operationer som finns på webbplatsen: användare kan placera spel, hantera sitt konto, spela och kontakta supporten. Dessutom uppdateras apparna ständigt och deras funktionalitet utökas.

Registrering av nykomlingar hos GGbet

Det första steget för nya användare är att skapa ett konto. Bookmakern GGbet erbjuder, till skillnad från sina huvudkonkurrenter, inte flera sätt för spelare att registrera sig på. Processen för att skapa ett konto är dock inte komplicerad och består av flera steg: att fylla i formuläret på sidan ”Registrering”, ange uppgifter i det personliga skåpet och tillhandahålla kopior av dokument för identitetskontroll. Det är värt att notera att bookmakern GGbet stöder ett dussin valutor för kontot. Detta gör det möjligt för spelarna att välja det bästa alternativet och inte betala för mycket i kommissioner vid överföringar. Dessutom tar passkontrollen inte lång tid. Under denna tid kan spelarna bekanta sig med funktionerna i skåpet, portalen och välja intressanta händelser i förmatcherna.

Kampanj för GGbet-användare

På sidan ”Bonusar” finns aktuella och arkiverade kampanjer från GGbet. Erbjudanden för sport, cybersport och spel finns här. Upp till 10 kampanjer i genomsnitt är aktiva på sidan. Tack vare de bekväma filtren efter typ av belöning och sökning kan du hitta det erbjudande som uppfyller spelarens behov. Eftersom bookmakern GGbet ofta uppdaterar sitt kampanjerbjudande rekommenderar vi att du kontrollerar de aktuella bonusarna på kontorets webbplats. I skrivande stund kan spelare få:

  • Registreringsbonus upp till 15000 rubel*. Krediteras till din första insättning med 100 %, men inte mer än det angivna beloppet.
  • Cashback på 15 % för sportspel. I slutet av månaden får användaren en belöning på upp till 17000 rubel*.
  • Försäkring för e-sportspel. Försäkring för satsningar upp till 1000 rubel*: om spelaren förlorar får han/hon 100 % tillbaka till bonuskontot
  • Cashback 200 % på insättningar. Under månaden kan användare tjäna upp till 14000 rubel* i form av cashback för varje insättning.

Detaljerad information om kampanjerna finns i avsnittet Bonusar. *Eller motsvarande belopp i en annan valuta.

GGbet sport, internetsportspel och spel på nätet

I den inledande informationen har det redan skrivits att GGbet i första hand är en cybersports bookmaker. Därför finns hundratals tävlingar på alla populära och nischade datorspel på webbplatsen. Du kan hitta dessa evenemang i sektionen för cybersport. Spel före match och live-spel är tillgängliga liksom gratis sändningar av matcher. Ytterligare en fördel är den detaljerade statistiken om lagen. Sportspel kan placeras på sidorna ”Sport” och ”Live”. Det totala antalet erbjudanden överstiger inte 500, vilket är mycket mindre än hos konkurrenterna. Bookmakern GGbet koncentrerar sig främst på populära sporter och toppligor. Oddsen blir inte heller de bästa på marknaden. Tillgången till bekväma verktyg för att analysera, placera och se spel ger dock bookmakern ett försprång i racet mot andra bookmakers. Spel är tillgängligt i casinosektionen. Flera tusen slots, kortspel, roulette, bingo och andra aktiviteter finns på sidan. Bookmakern utvecklar också aktivt denna sektion och lägger ständigt till nya erbjudanden. Därför kommer användarna att uppskatta spelunderhållningen och kommer att kunna hitta ett intressant spel på webbplatsen.

Insättnings- och uttagsalternativ för GGbet

Användare av GGbet kan använda vanliga betalningsinstrument för att sätta in och ta ut pengar från sitt konto. Tyvärr är informationen om betalningar inte satt i ett separat avsnitt utan finns i det personliga skåpet. Spelare behöver dock inte oroa sig, bookmakern stöder alla populära tjänster:

  • Betalningskort med Visa och MasterCard.
  • Överföringar till bankuppgifter (tillgängligt i vissa länder).
  • Sticpay, Skrill och Giroplay e-plånböcker.
  • ecoPayz, Neosurf, Sofort och Neteller.
  • Överföringar från mobilkonton till TELE2, Beeline, Megafon, Vodafone osv. (tillgänglig i vissa länder).

GGbet tar inte betalt för överföringar från/till ditt konto, vilket inte är fallet med betaltjänster. Du bör kontrollera deras avgifter för att minimera dina förluster.

GGbet: Kundtjänst

Bookmakern GGbet erbjuder spelarna standardkanaler för att få support. Om spelarna inte hittar svar i avsnittet Allmän information kan de skriva till e-post, chatta eller ringa telefonnumret. Specialisterna är tillgängliga dygnet runt och ger hjälp på ett dussintal språk, inklusive ryska. Svarstiden för bookmakerrepresentanten beror på den valda kanalen. För e-post tar svaret i genomsnitt 30 minuter, för hotline 5 minuter och för chatt 3 minuter. Telefonnummer och e-postinformation finns på webbplatsen (sidfot). Chatten är tillgänglig efter att du loggat in på din personliga profil och är placerad i det nedre högra hörnet av sidan.

GGbet: Slutsatser om bookmakern

GGbet är den första bookmakern (dök upp 2016) som satsar på cybersport. Spelare som tittar på sina favoritlagens strider i populära datorspel kommer därför att få ett praktiskt verktyg för att satsa. Förutom cybersportevenemang erbjuder bookmakern användarna spel på sport och spel om hasardspel (slots, kortspel, roulette). Därför kommer GGbet betting company att vara av intresse för alla användare. Bettingföretagets främsta fördelar, som gör att det kan röra sig på den europeiska marknaden och det postsovjetiska området, är: en praktisk webbplats och applikationer, ett intressant utbud av cyberbetting, support dygnet runt på ett dussintal språk och en mängd olika recensioner. Företagets nackdelar är bland annat ett litet urval av sportevenemang och genomsnittliga odds. Dessutom är antalet betalningsmetoder sämre än toppkonkurrenterna. Dessa nackdelar är dock inte så kritiska och tillåter GGbet att aktivt öka antalet spelare.

Populära frågor och svar om GGbet:

✅ Är GGbet licensierat?

GGbet är en lagligt verksam bookmaker. Företaget är licensierat av registratorn från Curacao, vilket gör att det kan ta emot spelare på gg.bet. Portalens tjänster kan användas av spelare från hela världen. Dessutom har bookmakern gått in på marknaden i vissa länder där offshore-licenser inte accepteras. I Ryssland har kontoret till exempel fått ett tillstånd från den ryska federala skattemyndigheten. Företagets lokala webbplats finns också här.

💵 Vilken registreringsbonus finns tillgänglig hos GGbet?

Nya användare kan få en fin startbonus på upp till 15000 rubel eller motsvarande i en annan valuta. Den krediteras vid insättningstillfället och motsvarar insättningsbeloppet (utan att överskrida den maximala belöningen). Pengarna krediteras till ett extra konto och måste omsättas inom 30 dagar. Detaljer kan hittas under bonusar.

📱 Finns GGbet-mobilappen tillgänglig för spelare?

Spelare som placerar insatser från smartphones kan installera mobilappen från GGbet. Du hittar nedladdningslänkarna på webbplatsen – gå till sidfoten. Observera att installationen av appen på Android görs manuellt och att installationsfilen laddas ner från bookmakerens webbplats. IOS-appen finns tillgänglig i AppStore, vilket gör att du kan installera den automatiskt.

💳 Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga hos GGbet?

Användare kan sätta in och ta ut pengar från sitt GGbet-konto utan någon provision från bookmakern. Överföringar via Visa och MasterCard, e-plånböcker Skrill, Giroplay och andra, betalningssystem Neteller, Neosurf etc. kan användas för dessa transaktioner. Även i vissa länder stöds överföringar via bankuppgifter och användning av medel på konton hos mobiloperatörer.GGbet_logo

Den aktuella bonusen finns på bookmakerns webbplats.