Zulabet

Zulabet_logo
Bonus

100€

När du registrerar dig på Zulabet kan du använda en promokod för att få en individuell bonus på upp till 100 €/$! Zulabet insättning och uttag av vinster kan göras med de mest populära betalningsmetoderna över hela världen.

Ny webbplats för Zulabet

Adressändringen är inte den enda förändringen. Registrerings- och verifieringsprocedurerna har också förenklats. Eftersom dessa förfaranden tar väldigt lite tid kan nya spelare registrera sig och verifiera sin identitet snabbt och sedan börja spela. Supportteamet är också mer effektivt och uppmärksam på kundernas förfrågningar. Utseendet på webbplatsen och sektionerna har inte förändrats särskilt mycket.

Registrering i Zulabet

Zulabet är en bookmakerbyrå som erbjuder registrering via mobilapplikationer för iOS och Android, mobilversionen av resursen eller den officiella webbplatsen. Öppnandet av ett konto sker i tre steg: ifyllande av användarinformation; bekräftelse av åtgärden; identifiering.

Steg 1. Specificering av personuppgifter

Efter att ha klickat på den vinröda knappen ”Registrering” ser spelaren ett formulär att fylla i: förnamn; efternamn;; e-postadress; lösenord; mobilnummer; födelsedatum; kampanjkod (om någon). När du öppnar ett konto uppmanas du att välja knappen ”Jag är ingen robot” för att klara captcha-kontrollen. Kunden kryssar också i rutan för att godkänna reglerna och sekretesspolicyn. Efter att ha klickat på ”Registrera” visar systemet ett meddelande med instruktioner om vad man ska göra härnäst.

Steg 2. Bekräftelse av registreringen via mobilnummer eller e-postadress

De uppgifter som kunden anger skickas till: sms-kod med bekräftelse (ska anges i fältet under registreringen); Ett e-postmeddelande med en länk (länk för att aktivera profilen). När kontot har bekräftats återstår det tredje steget – identitetskontroll. Utan verifiering är det omöjligt att göra insättningar och satsningar hos bookmakern Zulabet. Registrering är endast möjlig för medborgare i Ryska federationen (och endast med ryskt pass).

Steg 3. Identifiering

Efter den första inloggningen till kontot ser användaren en röd knapp ”Fortsätt identifiering” i det övre högra hörnet. Efter att ha klickat på den erbjuder systemet ett formulär med 3 alternativ: förenklad identifiering; fullständig; Genom ”statliga tjänster”. Formaten för förfarandet skiljer sig åt, vilket påverkar gränserna och beloppen för bonusen. Nykomlingar erbjuds förenklad identifiering, eftersom de inte behöver gå någonstans. Spelare som har för avsikt att arbeta med stora summor pengar är bättre med fullständig verifiering.

Förenklad identifiering via webbplatsen

I avsnittet för personlig information fyller användaren i rutorna: passnummer och passserie; födelsedatum utfärdande myndighet; kön;;; datum för utfärdande av pass; födelseort; TIN; bostadsregistrering (adress för permanent bosättning); SNILS. Denna information bekräftas genom att foton av passet laddas upp (uppslaget, sidan med propiska). Efter att ha klickat på ”Identifiera” skickas informationen till säkerhetstjänsten. Efter verifiering skickas ett meddelande.

Registreringsbonus upp till 100 euro

Zulabet-registreringZulabet-registrering

Identifiering via GosServices

Ett slags förenklat, men i Zulabet.ru lyfts det fram i en särskild kolumn. För att identifiera ditt bookmakerkonto via Gosuslugi.ru måste du ha en bekräftad profil på GU. Efter att ha klickat på ”Bekräfta identifiering” ska användaren omdirigeras från sitt personliga konto till auktorisering i GU. När du har loggat in på din profil måste du fylla i dina uppgifter och bekräfta.

Fullständig autentisering via markkontor

Genomförs vid de centrala enheterna: ”Svyaznoy; Kontakt. Du måste ta med dig ditt pass. Priset för identifiering vid FIRST CUPIS – Mobile Card via Svyaznoy är 300 rubel. På kontaktsystemets kontor är kostnaden för tjänsten 150 rubel. Om du redan har ett bekräftat och identifierat konto i First UUPIS (registrering i 1xStavka eller Parimatch) behöver du inte göra något igen. När du öppnar ett konto räcker det med att ange det mobilnummer som du använde tidigare. För kontoregistrering erbjuder bookmakerkontoret ett freebet på upp till 15 000 rubel (och med en promokod – 1 500). Bonuskontot krediteras med 10 % av förlusterna som cashback.

Personligt skåp

För att logga in på Zulabets webbplats klickar kunden på knappen ”Login” som finns i det övre högra hörnet. På Zulabet RU:s webbplats visas ett formulär där man ombeds ange: inloggning (eller e-postadress); lösenord. I det övre fältet ser användaren information: aktuell kontostatus (i riktiga rubel och bonusrubel); knapp för att gå till avsnittet ”Top up”; inställningar för odds, språk, tidsformat. Efter att ha klickat på menyn ”Mitt konto” visar systemet en rullgardinslista med sektioner: ”Överföringshistorik”, ”Personuppgifter”, ”Spelhistorik”, ”Uttag från konto”, ”Begäran till administratör”, ”Avsluta”. Mobilapplikationer för Android eller iOS finns tillgängliga för att få tillgång till bettingleverantörens personliga skåp.

Påfyllning av Zulabets konto

Sätten att sätta in och ta ut pengar från Zulabet.ru för spelare presenteras i avsnittet ”Betalningar” (och är tillgängliga i det personliga området efter identifiering av kontot). Via bankkort erbjuds det att sätta in från 100 till 595 000 rubel. Det finns inga provisioner, villkor för kreditering – från 1 minut. Tillgänglig: ”Visa”; ”MIR”; ”Mastercard”. Upp till 595 000 rubel kan sättas in via Alfa Banks nätbankstjänst utan avgifter. Elektroniska plånböcker kan också användas för insättningar (inga avgifter): TSUPIS – från 100 till 595 000 rubel; ”Kiwi – från 100 till 15 000; JuMoney – från 100 till 15 000 rubel; Webmoney – från 100 till 15 000. ”Mobile commerce” erbjuder att sätta in pengar på ett par sekunder, men med begränsningar: ”Megafon” – upp till 15 000 rubel, 13,5 % provision; ”Beeline” – upp till 5 000 rubel, 11,99 % + 10 rubel; MTS – upp till 15 000 rubel till 11 %; ”Tele2” – upp till 15 000 rubel till 8,5 %.

Linje före match

Bookmakerkontoret Zulabet.ru erbjuder 20+ sporter, bland vilka du kan hitta förutom de mest populära: motorcykeltävlingar; cykling; beachvolleyboll; dart; softball; baseball. Avsnitt 7 regler presenterade 30+ resultat av sportevenemang: ledning; längden på oavgjort; totalt från … till … minut; första egna målet; jämförelse av spelarnas prestationer i slutet av turneringen; halvtidsmatch; handikapp; dubbel chans; totaler och andra. Om du vill se spridningen klickar du på evenemangets namn och kommer till en sida med detaljer om tältet och oddsen. De erbjuder spel på cybersporter: Counter-Strike, Dota 2, League of Legends och mindre populära discipliner. I evenemangslistan för cybersport finns viktiga evenemang: Kortet kommer att avsluta dagen; Första blodet; handikapp; totalt; kartans varaktighet i minuter; totala fraktioner; kartvinnare; Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill och Rampage eller andra dödsserier. Spel är tillgängliga i system, ordinaries och expresses. 1-klicksinsatser är tillgängliga. Oddsen beror på den specifika händelsen, datum och tid för förfrågan. Europeiska tävlingsmatcher åtföljs av en marginalnivå på 2,5 %. För andradivisioner från toppländer (t.ex. Spanien) höjs siffran till 6 %. För KHL-matcher är marginalen fastställd till 2,3 %.

Direktsändning

Tillgänglig efter att ha klickat på knappen ”LIVE” i den övre horisontella menyn. Systemet visar listan över live-evenemang på en ny sida. På vänster sida finns en kolumn för att sortera sporten. Under den finns en meny för att filtrera efter evenemangets starttid. Det finns ett Mel-Zone-alternativ för grafisk visning av de evenemang som äger rum på planen. Resultaten vid tidpunkten för förfrågan (begränsat till poängen, utan att ge detaljerad statistik).

Uttag av medel Zulabet

Gör ett uttag genom att klicka på knappen ”Min profil -> Uttag från konto”. Bookmakern Zulabet erbjuder flera sätt för spelare att få ut sina vinster: bankkort ”Visa”, ”MIR”, ”MasterCard” – från 1000,00 RUB utan provision (överföringstid – från 15 minuter till 3 arbetsdagar); elektroniska plånböcker UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – från 100 rubel i 15 min utan provision; banköverföringar – från 100 till 595 000 RUB utan provision. Uttag är möjligt om det inte finns några aktiverade bonuserbjudanden, ”hängande” förfrågningar om verifiering av kontot.

Stöd

Zulabets onlinesupport finns i det nedre högra hörnet. För att ringa chefen för bookmakerföretaget Zulabet klickar du på ”Ställ en fråga” och anger problemet. De kommer att svara inom 5 minuter. Precis som på andra kontor frågar de ofta: ”Läs det själv…”, ”Kontrollera i reglerna…”, ”Hitta det i ditt personliga skåp…”. För snabb kommunikation med online bettingoperatör erbjuder de ett 24-timmars hotline nummer – +7(800) 707-05-43. Samtalet är gratis från en fast telefon. Det finns ett nätverk av e-postadresser som du ombeds att skriva till: info@Zulabet.ru – allmänna frågor om att arbeta med bookmakern; support@Zulabet.ru – teknisk support (nedladdning av mobilapplikationer, problem med åtkomst eller visning av odds); security@Zulabet.ru – säkerhet för personliga konton, insättningar, problem när du försöker ta ut pengar, kontoverifiering och identifiering; marketing@Zulabet.ru – marknadsföringsaktiviteter (pressmeddelanden, PR, PR och reklam); partners@Zulabet.com – affiliateprogram för dem som vill tjäna pengar på sportvadslagning och betting. I avsnittet ”Kontakta oss” finns ett kontaktformulär för att komma i kontakt med Zulabet. Där efterfrågas e-postadress, ämne för förfrågan och problem. De kommer att svara inom 3 timmar till den föreskrivna e-postadressen.

Recensioner

Det finns bra och dåliga recensioner om att arbeta med Zulabet. I de positiva kommentarerna noterar de: oddsen är höga; identifiering är möjlig på distans (via webbplatsen eller GosServices); ger en välkomstbonus ; cashback – upp till 10 % av det förlorade beloppet; Applikationer för mobila enheter baserade på Android eller iOS; RF FTS-licens, juridisk status i Ryssland. Negativa recensioner säger: videosändningar är inte tillgängliga för alla evenemang; Det finns ingen blogg med evenemangsannonser och prognoser för kommande matcher; Företaget har ingen PPS (ett nätverk av markkontor); Den tekniska supporten ber dig ofta att ”reda ut det själv”.