Intro

1xbet Serbien

Serbien, som var en del av Jugoslavien fram till 1992, är ett av de länder som är ett av de paradis för online-spelare. Sedan 2005 har antalet bookmakers ökat från 300 till 18 000 och detta är ett antal värt att nämna och diskutera i denna artikel för alternativet hos 1xbet.

Spelalternativ hos 1xbet

Det väldesignade användargränssnittet som 1xbet erbjuder ger ett enkelt intryck som du kan förstå direkt. Från det klassiska casinot, som erbjuder Poker, Roulette samt Blackjack, till online betting som tillsammans med live stream är värt ett försök. Bonusen på upp till 100 euro som du får på din första insättning är inte den sista, för 1xbet lägger till bonusar även under din bettingsession. Den förmodligen mest kända tennisspelaren som kommer från Serbien och som alla känner till mycket väl är Novak Djokovic och denna tennisspelare kan också vara en inspiration för din första satsning och för att hitta andra potentiella idrottare som kan ge dig mer pengar i fickan tack vare 1xbet.

Online-spel i Serbien

Trots den av regeringen beställda regleringen för att blockera flera stora aktörer inom onlinebettingbranschen används onlinebetting i Serbien och effekten är inte så stor som förväntat. Till exempel beordrades blockeringen till Skybet eller Batfair, som var tvungna att lämna landet online Men denna reglering gäller inte 1xbet Serbia och välkomnar dig därför med öppna armar och en bonus på 100 euro.

Insättningar och uttag hos 1xbet Serbia

Insättningar och uttag kan göras både med klassiska Visa- och MasterCard-betalningskort och genom att överföra pengar från dina konton. Fans av elektroniska plånböcker, som 1xbet accepterar, kommer också att hitta något som faller dem i smaken. För maximal säkerhet finns bitcoin-valutor tillgängliga, som används alltmer av allt fler kunder i insättningsområdet online. Du kan också pröva lyckan hos den professionella bookmakern 1xbet, som spelar med de högsta oddsen på online bettingmarknaden. Registreringen tar några mitas och du kan få upp till 100 euro och vi tycker att det är värt det!

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter