Intro

1xbet Nya Zeeland

I Nya Zeeland kontrolleras vadslagning och andra spel på nätet av NZRB, som har monopol på alla sådana spel. Lyckligtvis blockeras inte utländska bookmakers webbplatser, som inkluderar 1xbet New Zealand, och lokalbefolkningen kan satsa där på bättre villkor och högre odds än hos NZRB. Nedan kommer vi att ge dig en översikt över hur du kan göra det.

Spelalternativ hos 1xbet

1xbet erbjuder flera olika spelalternativ online. Vi kan börja med det klassiska casinot, där vi kan hitta Roulette, Poker, men även Blackjack. Andra inkluderar live online betting, vilket är unikt tack vare designen på 1xbets webbplats, och i stället för att läsa måste du prova det. Nu med ett trevligt incitament på upp till 100 €, som du får för att du registrerar dig och gör din första insättning för dina satsningar.

Online betting i Nya Zeeland

Som vi nämnde har NZRB monopol på spel och onlinespel, men fler och fler bookmakers vill locka kunder från Nya Zeeland med höga bonusar och priser för spel. Ett exempel på detta är 365bet som lägger till upp till 50 euro. Men om du vill ha mer finns det 1xbet, som lägger till det dubbla, vilket du kan multiplicera på dina spel med marknadens högsta odds.

Insättningar och uttag hos 1xbet Nya Zeeland

Insättningar och uttag kan göras med kreditkort som Visa eller MasterCard. Naturligtvis kan du också använda klassiska banköverföringar eller checkar, som inte används lika mycket längre. Ett alternativt sätt kan också vara elektroniska postanvisningar, som 1xbet erbjuder otaliga. Vi kan till exempel nämna E-Pay eller B-Pay, som används mer och mer. Vi har dock även goda nyheter för Bitcoin-älskare. 1xbet är redo att acceptera och betala ut pengarna du vinner på detta sätt, som fortfarande växer i popularitet. Registreringen är klar direkt, så du behöver inte vänta på något utan gör det direkt. Plus, nu med en bonus på 100 € som du kan utnyttja för att öka dina chanser att vinna mer pengar än hos din bookmaker. Lycka till och vinn spel med 1xbet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter