Intro

1xbet Malawi

Sportspel är ett lagligt tidsfördriv i Malawi och är mycket populärt bland lokalbefolkningen. Det enda licensierade bettingföretaget i landet är Premier Bet, som nu erbjuder sina tjänster online. Malawiska spelare kan dock även vända sig till utländska bookmakers eftersom de erbjuder högre odds och bunos som ökar vinsterna. Och det är bookmakern 1xbet Malawi som är ämnet för dagens artikel.

Spelalternativ hos 1xbet

När du har lyckats med registreringen får du en bonus på upp till €/$100, vilket är bland de högsta i online-miljön. Detta toppas bara upp med löpande bonusar som väntar dig vid efterföljande spel. Hos 1xbet kan du inte bara spela casinopoker eller roulette, utan även placera spel med några av de högsta oddsen hos bookmakers. Den enkla och lättförståeliga webbplatsen kompletteras av en mobilapp som håller dig i kontroll över dina spel och vinster

Online-spel i Malawi

Som vi nämnde i början är Premier Bet en av de enda licensierade sportsbooks som tills nyligen endast erbjöd riktiga spel. Onlinemiljön är ny inom detta företag, vilket är anledningen till att lokalbefolkningen föredrar att vända sig till utländska leverantörer som har mer erfarenhet och högre odds. Onlinemiljön är inte särskilt reglerad i länderna, så det lönar sig att leta efter en verifierad utländsk bookmaker, vilket inkluderar 1xbet Malawi. Några av de mest populära sporterna i landet är fotboll, friidrott samt netball.

Insättningar och uttag hos 1xbet Malawi

Det enklaste sättet att göra en insättning är med Visa, MastedCard, men även Maestro. Det andra alternativet är elektroniska plånböcker, som också används för köp på nätet och därför inte drar till sig lika mycket uppmärksamhet från din bank, som kan utvärdera dessa transaktioner negativt. Exempel är E-Pay, B-Pay eller FastPay, men du kan hitta många andra på 1xbets webbplats. Kryptovalutaälskare kommer dock också att komma till sin rätt, eftersom de inte bara är förberedda för Bitcoin hos 1xbet Malawi, utan även för alternativ som växer i popularitet. Tack för att du tog dig tid att läsa vår artikel och vi önskar dig lycka till!

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter