Intro

1xbet Irland

Sedan 2015 har Irland kunnat njuta av online-spel helt och hållet och lagligt. Sedan i år har företag fått tillstånd att lagligt bedriva sportspel och spelverksamhet. Den ovan nämnda lagändringen har bidragit till det växande antalet utländska aktörer som vill ta en del av den imaginära kakan för egen del. En av dessa är 1xbet Ireland, som klassas som en professionell aktör, och det är därför vi ger dig mer information om den i den här artikeln.

Spelalternativ hos 1xbet

Det första steget är en enkel och snabb registrering, som belönar upp till 100 euro på din första insättning. Denna bonus är dock bara början hos 1xbet, eftersom de kommer att betala dig mer.och under efterföljande satsningar. Självklart finns det ett kasino, där det inte råder brist på till exempel poker eller roulette, men du kan också se fram emot sportspel runt om i världen. Oddsen som du hittar hos 1xbet är bland de högsta på bettingmarknaden online. Webbplatsen har en modern och enkel design som kompletteras perfekt av en mobilapp full av prylar och möjligheter att spåra dina spel och vinster.

Online betting i Irland

För att få ett linecnce i Irland måste du gå igenom en grundlig och krävande process, men inte ens detta faktum avskräcker utländska aktörer. Regeringen legaliserade Gambling Act 2011 och utfärdade därefter de ovannämnda licenserna och förordningarna 2015. Därför bör du kontakta en verifierad professionell bookmaker 1xbet Ireland, som kan ta väl hand om sina spelare.

Insättningar och uttag hos 1xbet Ireland

Det enklaste sättet att göra detta är att använda ett kreditkort från Visa, MasterCard eller Maestro. Det andra alternativet är e-plånböcker, som ökar i popularitet och ger ett snabbt och problemfritt sätt att överföra pengar. Exempel på dessa plånböcker är E-Pay, B-Pay eller FastPay och många andra som listas på webbplatsen. Det nyaste, men alltmer använda, är överföring med hjälp av kryptovalutor. På 1xbet hittar vi den mest kända Bitcion och många andra som ger högsta möjliga säkerhet och anonymitet. Tack till alla som läser färdigt dessa rader, och vi önskar er lycka till inte bara med ert första uttag från 1xbet Ireland.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter