Intro

1xbet Kenya

Om vi tittar på den afrikanska kontinenten ur ett bettingperspektiv är kenyanerna bland de största spelarna som söker sig till olika spel och sportspel varje dag. Det är också därför vi kan hitta stora bookmakers här som erbjuder olika möjligheter till alla nya och befintliga bettare. I dagens artikel ska vi prata mer om en av dem, och vi ska slänga in lite info som kan komma till nytta tack vare de nya lagarna för 2019.

Spelalternativ hos 1xbet

Vårt favoritföretag är 1xbet, som rankas i toppen av professionella bookmakers med några av de högsta oddsen du någonsin kan få online. Dessutom finns det löpande bonusar för spelare som stannar hos 1xbet för andra spel och spel. Allt börjar med registreringen, som bara tar några få klick med musen eller fingret och ger dig upp till en bonus på 100 euro. Det finns klassiska casinospel som poker, roulette eller blackjack som erbjuds, liksom sportspel med de mest lukrativa oddsen på online-marknaden. För vadslagare och spelentusiaster finns det förutom den hysteriska webbplatsen även en mobilapp, tack vare vilken alla insatser och vinster alltid är under kontroll.

Onlinespel i Kenya

Online betting är ett mycket populärt tidsfördriv i Kenya och efterfrågas dagligen av otaliga bettare. Marknaden regleras av regeringen och tack vare nya lagar 2019 har vissa företag lyckats blockera den. Till följd av detta har lokalbefolkningen förlorat en del av de konton de använde. Vi vet dock att tack vare porgram som NordVPN eller Windscribe finns det alternativ som gör det enkelt att ansluta till blockerade webbplatser. Dessa program kan ändra IP-adressen och anslutningspunkterna, så att du förblir anonym för de internetoperatörer som har till uppgift att blockera och rapportera dessa webbplatser. Dessutom är programmen en bra lösning när du ansluter dig på offentliga WIFI-nätverk som kan blockeras i större utsträckning av myndigheterna.

Insättningar och uttag på 1xbet Kenya

Den enklaste metoden är överföringar via kreditkort som Visa, MasterCard samt Maestro. Om du däremot vill behålla en högre grad av anonymitet gentemot din bank rekommenderar vi att du använder elektroniska plånböcker. Dessa används även för online shopping och är därför en bra metod för ett snabbt och säkert sätt att överföra pengar. Exempel är B-Pay eller E-Pay plånböcker, men det finns många fler på nätet. Kryptovalutor är dock också ett alternativt alternativ och 1xbet accepterar fler av dem. Ett exempel är förmodligen den mest kända Bitcoin, som fler och fler känner till varje dag. Tack för att du har läst fram till denna punkt. Vi önskar dig lycka till inte bara med de första satsningarna du gör hos 1xbet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter