Intro

1xbet Kongo

Sedan juli 2016 regleras spelandet av det nationella lotteriet Sonal, som i sin tur tar emot spel på både inhemska och utländska idrottsmatcher. Spelare i landet letar dock alltmer efter mer lukrativa odds och bonusar, som de kan få särskilt från utländska bookmakers Eftersom det finns så många av dem ger vi dig en artikel som hjälper dig att kontakta ett proffs som är verifierat över hela världen.

Spelalternativ hos 1xbet

För en lekfull registrering får du upp till 100 euro i bonus till att börja med, som 1xbet krediterar på din första insättning. För att hålla dig lojal finns det också löpande bonusar som du kan se fram emot när du fortsätter att placera insatser och spela spel. Förutom det klassiska casinot med poker eller andra spel kan du satsa med några av de högsta oddsen på sportböcker online. Självklart finns det 24/7 support som inte behöver nämnas, samt en mobilapp med många funktioner som gör att du alltid har dina insatser och vinster i fickan.

Online betting i Kongo

Spelandet i Kongo regleras av det tidigare nämnda Sonal, som i sin tur erbjuder sportspel på mer än bara lokala matcher. Det är ett nationellt lotteri, men det erbjuder inte de höga odds som du kan hitta hos de stora utländska aktörerna. Dessutom finns det ingen online-leverantör baserad i Kongo, så online-marknaden är inte reglerad jämfört med den riktiga marknaden. Och detta faktum tvingar också lokalbefolkningen att leta strax utanför Kongo, där de kan få mycket högre odds eller en bonus på samma spel bara för att de registrerar sig.

Insättningar och uttag hos 1xbet Congo

Om du väljer kreditkort finns Visa, MasterCard samt Maestro tillgängliga. Det andra alternativet är e-plånböcker, som garanterar anonymitet från din bank, men också ett snabbt sätt att överföra utanför bettingsajten. Exempel på detta är E-Pay eller B-Pay plånböcker, som också kan användas för att köpa olika produkter på nätet. Kryptovalutor är också nya, och 1xbet Congo erbjuder flera av dem. Bland de mest kända är Bitcoin, som fortsätter att öka i popularitet och erbjuder en av de säkraste metoderna för överföringar online. Sajten listar även andra betalningsmetoder, som du hittar längst ner på sidan. Tack för att du läste så här långt, och vi önskar dig många vinnande spel med 1xbet Congo.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter