Intro

1xbet Slovakien

År 2005 var det avgörande året då utländska bookmakers fick tillträde till den slovakiska marknaden. Det var detta år som regeringen och myndigheterna började utfärda licenser som gjorde det möjligt att lagligt bedriva vadslagning och spel på nätet. Eftersom olicensierade företag är blockerade inom onlinesajter behöver lokalbefolkningen inte oroa sig för att förlora sina vinster. Vi kommer att berätta mer om en av de högst rankade bookmakers i följande artikel.

Spelalternativ hos 1xbet

Steg nummer ett är en kort registrering, för vilken du får upp till 100 euro på din första insättning. Om du stannar hos 1xbet för efterföljande spel kan du se fram emot ett gäng ytterligare priser och förtroendebonusar. För spelarna finns en enkel och tydlig webbplats som även en komplett dator nybörjare lätt kan navigera på. Självklart finns det också en mobilapp, så du har alltid kontroll över dina spel och vinster. Utbudet av spel är brett, till exempel poker, roulette och blackjack, tillsammans med sportspel som erbjuder några av de högsta oddsen jämfört med de andra. Den goda nyheten är också att sajten är på slovakiska, så du behöver inte översätta något.

Online-spel i Slovakien

Onlinebetting är helt lagligt, vilket är anledningen till att du hittar de största aktörerna som vill locka till sig nya spelare. Endast företag som inte har tillstånd och nödvändig licens för att driva sina tjänster blockeras. Detta hjälper också de stora aktörerna, bland vilka vi inkluderar vårt favorit 1xbet Slovakia, som verkar globalt. Men du kan också se att vissa webbplatser blockeras, så vi rekommenderar att du använder ett av de program som kan ändra IP-adressen och den lokala anslutningen. Vi använder själva Windscribe eller NordVPN, som visar blockerade webbplatser utan problem. På så sätt kan du sitta i Slovakien i ditt eget hem, men din dator låtsas vara i länder som inte blockerar sajter och tillåter spel utan komplikationer.

Insättningar och uttag på 1xbet Slovakia

Företaget erbjuder flera alternativ för insättningar och uttag av pengar. Betalningskort som Visa, MasterCard, men även Maestro är tillgängliga. Ett alternativt sätt kan vara elektroniska plånböcker, varav flera finns listade på hemsidan. Det finns till exempel E-Pay eller B-Pay, som ger ett snabbt och säkert sätt att överföra pengar, inte bara för bettingsajter. Överföringar av kryptovalutor blir också alltmer populära. På 1xbet kan vi förutom den mest kända Bitcoin hitta många andra som ger ett snabbt och anonymt sätt att ta ut eller sätta in pengar. Vi önskar alla lycka till, inte bara med det första spelet du gör hos 1xbet Slovakia.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter