Intro

1xbet Italien

Spel och sportspel i Italien är populärt för miljontals spelare varje dag. Därför har regeringen beslutat att börja reglera denna typ av underhållning och utfärda licenser till företag som vill göra affärer inom denna sektor i territoriet. År 2010 var ett nyckelår då den nämnda licensieringen inleddes. Det är inte alls lätt att få en sådan, men trots det kan vi hitta ett stort antal bookmakers som erbjuder ofta mer lukrativa odds och bonusar för sina kunder jämfört med den inhemska marknaden. Och dagens artikel handlar om en av dem.

Spelalternativ hos 1xbet

Alldeles i början hos 1xbet Italien erbjuds du en snabb registrering, för vilken du får upp till 100 euro i bonus på din första insättning Det finns också löpande bonusar, som du också får under efterföljande satsningar för lojalitet bara för skojs skull. Här hittar du inte bara ett klassiskt casino med live roulette eller poker och många andra spel, utan även spins betting med några av de högsta oddsen du kan hitta på internet. Förutom en rolig och lättbegriplig webbplats finns det även en mobilapp för både Android- och iOS-plattformar. Tack vare appen kan du hela tiden hålla din bookmaker under kontroll från din egen ficka.

Online betting i Italien

Det är inte alls lätt att få den ovannämnda licensen för företag. De är ständigt under granskning, och därför kan du ibland stöta på en blockering av webbplatsen. Om detta händer dig kan vi erbjuda en enkel lösning för att häva dessa blockeringar. De program vi föredrar och som vi själva använder är NordVPN och Windscribe, som kan ändra din IP-adress och anslutningspunkt. Du kan alltså sitta på ett italienskt café, men din bärbara dator låtsas att du befinner dig i en annan stat där företaget är licensierat och lagligt. Dessutom är den här lösningen ett utmärkt alternativ för offentliga WIFI-nätverk, som du förväxlar med detta och en potentiell hackare har ingen chans att komma åt dina privata uppgifter.

Insättningar och uttag hos 1xbet Italien

Det finns flera alternativ som du kan använda för att göra insättningar och uttag. De mest använda är förmodligen Visa, MasterCard, men även Maestro. Det andra sättet är elektroniska plånböcker, som även fungerar för online shopping och därför inte är ett så iögonfallande alternativ för banken. När allt kommer omkring behöver ingen på banken veta att du vill pröva din lycka och skicklighet i vadslagning. Exempel utanför de plånböcker som anges på webbplatsen är E-Pay eller B-Pay, som fungerar tillförlitligt och snabbt. Alla alternativ finns listade på webbplatsen, men kryptovalutaälskare kommer också att hitta gott om dem på 1xbet. Tack till alla ni som har läst så här långt och vi önskar er lycka till inte bara med det första spelet ni gör hos 1xbet Italien!

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter