Intro

Sportspel från 20Bet

Ставки на спорт 20Бет
20Bets kärnverksamhet är att satsa på sport och cybersport. Mer än 1 500 resultat är tillgängliga för användare som kan lägga spel på mer än 150 marknader. Ett sådant erbjudande kunde inte undgå att uppmärksammas av erfarna bettare. Därför får sportbetting från 20bet höga omdömen från stammisar på kontoret. Vilka är deras funktioner och hur man placerar sportspel på webbplatsen – beskrivs nedan.

Sportvadslagning hos 20bet: före match och in-play

Som redan nämnts i inledningen har 20Bet mer än 30 sportdiscipliner i sitt utbud med totalt 150 marknader. Bookmakern erbjuder både traditionella och e-sportmatcher för betting. I det första fallet kan spelaren satsa på populära discipliner (fotboll, hockey, tennis, basket, boxning etc.) samt mindre vanliga sporter (vattenpolo, cricket, dart och badminton). Det mest populära spelet på sajten, med goda vinstchanser, är dock fotboll. Spelen och mästerskapen för denna sport är de mest populära. I det andra fallet erbjuder 20Bet spelarna spel på alla populära datorspel. Vi kommer att prata om dem mer i detalj i det sista avsnittet av artikeln.

På 20Bets webbplats kan du placera alla populära sportspel:

  • Single – spel på en sport och ett evenemang.
  • Expressspel är spel på flera oberoende resultat.
  • Systemspel är spel på hela kombinationen av matcher.
  • Kedjor – spel som omfattar flera singelspel på evenemang med ett oberoende utfall osv.

Sportspel hos 20bet är också tillgängliga för evenemang före match och live-matcher. Du kan se vad som erbjuds för evenemang i sektionerna ”Sportbetting” och ”Live Betting” på spelportalen.

Ставки в лайве 20Бет

Fördelen med att satsa på sport hos 20Bet, förutom den fina välkomstbonusen som 20Bet har, är de bra oddsen. De är genomsnittliga för bookmakers, både för spel före match och livebetting. Detta kommer att vara ett klart plus för läsare som inte är bekanta med kontorets utbud.

Placering av sportspel hos 20Bet

Enligt bookmakerns regler kan endast registrerade 20Bet-spelare som är myndiga placera sportspel. Vi har redan skrivit om hur du skapar ett konto och verifierar dina uppgifter i en separat artikel.

Så det första steget för att placera dina spel på 20Bet är att registrera och/eller logga in på vårt skåp. Sedan måste vi bestämma om du vill satsa i pre-match eller live-läge. Det andra steget beror på det – att gå till sidan ”Sportbetting” och ”Live Betting” med utbudet av sport- och cybersportevenemang.

Nästa steg är att spelaren ska välja sport, mästerskap och specifik match. Användaren måste läsa listan över evenemang och välja utgången av evenemanget. Därefter klickar du på oddsen och lägger till valet i spelkupongen. Det sista steget är att välja 20Bet sportspel enligt beskrivningen ovan, välja insatsbelopp och placera insatsen.

För att satsa på sport på rätt sätt måste du veta mycket om tävlingstypen, lagets eller spelarnas svagheter och styrkor. Du måste ägna mycket tid åt att analysera matchen för vadslagning före match, och ännu mer för vadslagning i spelet. För nybörjare rekommenderar vi vår Betting School, som du hittar en länk till i menyn. Den innehåller tips för korrekt och framgångsrik betting.

Observera också att minsta insats på 20Bet är 10 amerikanska cent eller motsvarande i en annan valuta. Med en så låg inträdesgräns kan alla spelare placera singel- och kombinationsinsatser.

Спортивная ставка 20Бет

Spel på e-sport från 20Bet

Numera har datorspel blivit en officiell sport och de matcher och turneringar som äger rum lockar till skådespel och specialeffekter. Så det är inte konstigt att bookmakern 20Bet ägnar mycket uppmärksamhet åt den här riktningen. På bookmakerns webbplats, i sektionen ”Cybersport”, kan du satsa på sådana spel dygnet runt:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA med flera.

Dota 2, CS:GO och League of Legends är de mest populära cybersportturneringarna som samlar miljontals tittare. Därför är dessa evenemang det största antalet på 20Bets webbplats. Det totala antalet av alla spel för vadslagning är över hundra.

Spel på cybersport på 20Bet utformas på samma sätt som sportspel. Du kan satsa på enskilda omgångar och hela turneringen, göra enskilda satsningar eller expressinsatser, satsa före match eller i realtid. Bookmakern erbjuder bra odds och utökar ständigt sitt utbud. Därför kommer erfarna spelare att kunna hitta alla populära turneringar från datorspelen.

För att satsa på e-sport – precis som för vanlig sport – måste du analysera matcherna noggrant, använda smart taktik och använda en effektiv strategi. Du kan få den här kunskapen på vår webbplats, i avsnittet betting school.

Relevanta nyheter