Intro

1xbet Mauricius

Ön Mauritius, där spelandet legaliserades 1973, är ett av de länder där denna hobby är ett populärt och eftertraktat tidsfördriv bland lokalbefolkningen. Du hittar klassiska cainos här, men online lokala leverantörer av sportspel som verkar utomlands är svåra att hitta. Lokalbefolkningen föredrar att vända sig till utländska leverantörer som är licensierade och erbjuder nya möjligheter och högre odds eller bonusar hela tiden. Ett företag som vi själva kan rekommendera är 1xbet Mauritius, som vi skriver om i vår artikel.

Spelalternativ hos 1xbet

Det första steget för vilket du får upp till 100 euro i bonus är en snabb registrering. Detta kan göras med några få musklick, och sedan kan du komma igång med dina första satsningar eller spel i casinot. Klassikerna inkluderar poker, roulette och många andra livespel, som kompletteras av sportspel med några av de högsta oddsen på online-marknaden. Du kan hantera och kontrollera dina insatser inte bara på den tydliga webbplatsen, utan även i mobilappen för både Android och iOS. Självklart behöver vi inte nämna den dygnetruntöppna supporten, eftersom detta är standard för alla professionella spelare.

Online-spel på Mauritius

Ragulation Board som reglerar spel och spread betting på ön inrättades 2007. Så länge utländska bookmakers är licensierade kan de ta emot nya spelare med öppna armar utan problem. Den populäraste sporten de satsar på här är hästkapplöpning, men det finns också fans av boxning, bordtennis och mycket annat.

Insättningar och uttag hos 1xbet Mauritius

Det enklaste sättet att sätta in pengar är genom att använda Visa, MasterCard samt Maestro-kreditkort. Ett annat alternativ för insättning eller uttag är e-plånböcker, som fungerar snabbt och säkert även utanför bettingsajten. Exempel är E-Pay eller B-Pay och många andra. Kryptovalutaentusiaster kommer också att hitta något som faller dem i smaken, för vilka 1xbet har förberett flera alternativ för insättning och uttag av vunna pengar. Inte bara om Bitcioin kan du läsa mer på 1xbets webbplats i avsnittet om betalningsmetoder. Tack för den tid du har lagt ner på vår artikel. Vi hoppas att du fattar rätt beslut och utnyttjar bonusen på 100 euro, som är en av de högsta. Lycka till!

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter