Intro

1xbet Bolivia

Mellan 1938 och 1996 var spel ett stort tabu i Bolivia. Det fanns olagliga företag, men sedan 1996 har regeringen utfärdat mer än 200 licenser för att tillåta denna verksamhet i landet. En del illegala spel har överlevt än idag, men en mycket säkrare metod är bookmakers från utlandet, eftersom lokala leverantörer är svåra att hitta. Och eftersom vi vet att det finns över 400 leverantörer att välja mellan tar vi med oss en artikel om en av de högst rankade i hela världen.

Spelalternativ hos 1xbet

Vid en första anblick kan det tyckas att 1xbet är en nykomling i spel- och bettingvärlden. Det är dock tvärtom, eftersom det har funnits här sedan 2007 och redan har samlat en hel del erfarenhet från alla hörn av världen. Dessutom erbjuder de redan från början en bonus på upp till 100 EUR/USD som betalas ut på din första insättning. Långsiktiga bettare kommer också att få en del att hämta, eftersom det också finns löpande bonusar som kommer att glädja dig på nästa spel som du gör hos 1xbet. Du kan välja mellan klassiska casinospel, inklusive roulette, blackjack och det mest populära poker, och sportspel med några av de högsta oddsen. Den utmärkta webbplatsen kompletteras av en mobilapp som garanterar maximal synlighet för vad som händer med dina spel och vinster.

Online betting i Bolivia

Det fanns tidigare otaliga illegala företag som var verksamma i landet, eftersom spel har varit förbjudet i mindre än 30 år sedan 1938. Men trots licensiering sedan 1996 har vissa av dem förblivit aktiva, vilket är anledningen till att vi rekommenderar att du använder utländska leverantörer som du kan lita på till 100 %. Bolivianska spelare kommer dock inte att hitta någon lokal leverantör eftersom inget företag i landet har ansökt om en online-licens ännu. Vi tror dock att det bara är en tidsfråga.

Insättningar och uttag hos 1xbet Bolivia

Det snabbaste sättet är att använda kreditkort som MasterCard, Visa, men även Maestro. Alternativt används även e-plånböcker för online shopping och därför kommer din bank inte att veta om ditt online betting. Vi nämner till exempel B-Pay eller E-Pay, men det finns många andra tillgängliga, som du kan hitta på 1xbet Bolivias webbplats. Och för att inte glömma att du hos 1xbet också kan använda insättningar och uttag med hjälp av kryptovalutor, bland vilka vi kan inkludera Bitcoin. Tack för att du läste den här artikeln och vi önskar dig lycka till med alla de satsningar och spel du gör hos 1xbet Bolivia.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter