Intro

Den gamla versionen av 1xBet: funktioner och skillnader

1хБет старая версия
Den första lite-versionen av 1xBets webbplats lanserades 2012, när företaget löste licensfrågan. En ledande webbstudio på spelmarknaden arbetade med skapandet av plattformen. Tack vare detta är webbplatsen å ena sidan enkel och okomplicerad och å andra sidan funktionell och mångsidig. Således lockade webbplatsen snabbt tusentals fans över hela världen. I takt med att projektet växte, växte dock även bookmakerwebbplatsen. Men detta var inte till glädje för många spelare. Det är därför de letar efter en gammal version av 1xBet. Vilka är dess funktioner och hur skiljer sig den gamla portalen från den nya?

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Översikt över den gamla versionen av webbplatsen 1xbet

Den senaste större uppdateringen av 1xBet-webbplatsen ägde rum 2019. I skrivande stund, 2021, finns det redan utveckling av den nya portalen, som aktivt erbjuds användarna. Om du går in på den officiella 1xBet-webbplatsen kan du se ordet ”New” bredvid logotypen och en antydan om att en snabbare och bekvämare version av portalen kommer att dyka upp.

Från och med idag är därför den gamla versionen av 1xBets webbplats den som släpptes 2019. Om en spelare letar efter en tidigare version kan man bara kolla in designen på bloggar och forum eller gå till webbsidans arkivtjänst (archive.org) och se bilder av webbplatsen i det förflutna.

Смена версии сайта 1хБет

Den gamla versionen av 1xbet kännetecknas av att det finns flera nivåer av menyn i sidans rubrik. På den första nivån kan du gå till nedladdningar av appar, betalningsmetoder, statistik eller logga in eller skapa ett konto. På den andra nivån kommer du till sektionerna för vadslagning och spel. Det totala antalet menyalternativ är 14, jämfört med 9 i den tidigare versionen.

Arbetsskärmen är uppdelad i tre delar: i mitten finns ett område med information om vadslagning och spel, på höger sida finns en inloggningswidget, bonusar och viktiga spel, och på vänster sida finns ett filter för evenemang eller spel och ytterligare information om matcher.

Styrkorna hos den gamla 1xBet-webbplatsen är bland annat enkel navigering (tack vare menyer och widgetar kan du snabbt gå till önskad sektion), intuitivt gränssnitt, responsiv design och cross-browser (sidorna visas korrekt på olika användarenheter). Samtidigt långsam laddningshastighet genom ett stort antal skript, överbelastning av skärmen med händelser – de viktigaste nackdelarna med den gamla versionen av 1xbet. Den nya versionen av portalen har lyckats lösa en av dessa brister, nämligen att öka hastigheten på webbplatsen. Även om teamet bör arbeta vidare med att optimera plattformen.

1xbet gamla version: logga in på portalen

Som noterades i artikeln ”Hur man loggar in på 1xBet” finns det idag två versioner av webbplatsen tillgängliga för användare – den nya och gamla versionen av 1xbet. Portalens uppdaterade design och funktionalitet är fortfarande i testfasen. Därför erbjuder bookmakern spelarna att byta till den nya versionen på egen hand och gör inte detta steg obligatoriskt ännu. Spelare kan alltså logga in på kontorets gamla webbplats på den officiella adressen 1xbet.com.

På forum och webbplatser kan du hitta material om påstått alternativ tillgång till webbplatsen 1xbet via en spegel. I det här fallet förblev webbplatsens utformning den gamla, så att spelarna var bekväma att använda portalen. I själva verket är detta inte fallet. Alla officiella bookmaker-speglar har samma design som huvudversionen. Det kan vara i den gamla eller nya versionen. Därför lämnar företaget inte 1xbet-spegelsidor med gamla versioner av designen.

1хБет новый сайт

Uppgradering från den gamla till den nya versionen av 1xBet

Den nya versionen av 1xbets webbplats har flera fördelar jämfört med den gamla versionen. För det första fungerar den snabbare på alla typer av enheter, vilket vi skrev om tidigare. För det andra är antalet bettingfunktioner i den nya versionen mycket större. För det tredje finns det nya avsnitt med svar på populära frågor. Allt detta gör det bekvämt att använda den nya versionen av webbplatsen.

Om en spelare bestämmer sig för att byta från den gamla versionen av 1xBet till den nya är det värt det:

  • Klicka på ordet ”New” bredvid företagets logotyp och följ länken som visas i popup-fönstret.
  • Skriv lite.1xbet.com i webbläsarens adressfält.

Det är möjligt att den nya versionen med tiden kommer att ersätta den gamla 1xbet-webbplatsen. Från och med 2021 ser dock gränssnittsförändringen ut så här.

Relevanta nyheter