Intro

1xBet-systemet: funktioner för att placera en insats

Система 1хБет
Erfarna vadslagare väljer 1xBet på grund av dess bekväma tjänst för att placera spel och tillgången till komplexa kombinerade spel. Utbudet av de sistnämnda är ganska stort, vilket det skrivs om i artikeln om typer av spel. Komplexa uttryck, 1xBet-kedjor och system är dock särskilt populära bland spelarna. Vad ett 1xBet-system är, hur man sätter ihop det och hur man placerar det kommer att diskuteras i denna nya artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Den bästa alternativa bookmakern om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Begreppet 1xbet-systemet

Bland de kombinationsspel som bookmakern erbjuder är system ett ganska komplicerat spel. För att få grepp om det måste du skaffa dig erfarenhet av enklare spel. Det är därför vi rekommenderar att den här typen av satsning endast används av proffs. Statistik visar att system som görs av nybörjare ofta slutar med att gå förlorade.

Och därför är ett 1xbet-system en kombination av flera uttryck, som kommer att spela om du vinner ett visst antal val. Till skillnad från det klassiska 1xbet-expressen, där alla val måste spela, tillåter systemet alltså negativa händelseutfall.

För att förstå hur många insatser som ska spelas måste du titta på systemdimensionen. Den skrivs med två siffror, till exempel ”2/3” eller ”2 av 3”. I det fallet består kombinationen av 3 expressinsatser med 2 utfall. Minst 2 val måste vara vinnande för att 1xBet-systemet ska vinna. Eftersom olika parlay-spel kan spelas finns det ett komplicerat system för att beräkna odds och vinster. Bookmakern tillhandahåller ett särskilt system (tabell) för att beräkna vinstbeloppet. På webbplatsen finns också en kalkylator för att göra beräkningar. Det sistnämnda alternativet kommer att vara mycket bekvämare för spelare som precis har börjat använda systemen.

Система в 1хБет

Beräkning av 1xbet-systemet

Som vi nämnde i föregående avsnitt kan du använda en särskild tabell eller kalkylator för att beräkna vinsterna i 1xbet-systemet. Naturligtvis är den automatiska metoden för vinstberäkning ett attraktivt alternativ. Men när man använder den kommer spelaren inte att kunna förstå systemets princip fullt ut. Det är bättre att lära sig att beräkna denna kombinerade insats manuellt och först därefter använda andra automatiska tjänster.

Låt oss ge ett exempel på systemberäkning i 1xbet, med insatsalternativet ”2 av 3”. Låt oss säga att användaren har placerat 900 rubel* på 3 fotbollsmatcher:

  • ”Wolfsburg kommer att slå Red Bull till oddset 2,50 (event #1).
  • ”Manchester United mot Atlanta till oddset 2,49 (händelse nr 2).
  • ”Sevilla mot Lille till oddset 1,70 (händelse #1).

Efter att ha placerat systemet kommer 3 uttryck med 2 händelser i varje att bildas. Beloppet kommer att delas lika mellan expressinsatserna, 300 rubel* för varje.

Om det andra parlayet, som består av händelserna 2 och 3, spelas kommer användarens vinst att vara: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 rubel*.

Och om alla varianter av satsningar i 1xBet-systemet kommer att vinna, kan du räkna med följande vinst: om du har en chans att vinna på alla vinster i 1×1 satsning, kan du räkna med följande: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 = 1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 rubel*.

Genom att placera ett system får spelaren alltså mindre vinster än med traditionella expressspel. Den här typen av satsning har dock större chans att lyckas och vinsten blir högre än vid enskilda satsningar. System är därför eftertraktade bland spelarna.

*Eller ett belopp som motsvarar en annan valuta.

Таблица расчета системы 1хБет

Placera ett system på 1xBet

Det är enkelt att göra ett system på 1xBets webbplats. Allt du behöver göra är att välja de resultat du är intresserad av från de tillgängliga valen i sektionerna ”Line” eller ”Live”. Sedan måste du lägga till minst 3 val till din spelkupong och hitta ett system i fältet för spelformer. En numerisk symbol kommer att läggas till som anger antalet parlays i kombinationen. Om du väljer 3 val kommer bookmakern att föreslå ett 2/3-system. Det sista steget är sedan att ange insatsbeloppet och placera insatsen.

Även om det inte är svårt att placera ett 1xBet System-spel finns det några särdrag att tänka på:

  • Det minsta antalet utfall i systemet är 3.
  • Det maximala antalet val är 20. Det maximala antalet möjliga utfall är således 184 756.
  • Bookmakern har inte fastställt något minsta insatsbelopp.

På detta sätt kan användaren bestämma om matcherna i linje eller i spel och bilda sitt eget system. Ju fler händelser det finns i kombinationen, desto fler vinster väntar spelarna på 1xbet-sidan.

Relevanta nyheter