Intro

Vad är dubbla odds hos 1xBet?

Ставка двойной шанс 1хБет
Erfarna spelare föredrar 1xBet framför andra företag även genom ett stort antal val. Om du går från sidan ”Line” eller ”Live”, där händelser och huvudsakliga spelalternativ visas, till en specifik match kan du hitta många ytterligare spelalternativ. Bland annat kan spelarna se dubbla odds hos 1xbet. Vad är ett sådant spel på matchens utgång? Vilka är dess egenskaper och när är det värt att använda sådana spel – det kommer vi att beskriva i en ny artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Den bästa alternativa bookmakern om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet Double Chance: Vad är det här för insats?

I artikeln ”Olika typer av spel på 1xBet” tittade vi på de viktigaste spelalternativen som spelarna kan använda sig av på sajten. Vi tog dock inte hänsyn till spelalternativ baserade på matchens resultat. Spelare som väljer singelspel kan till exempel placera spel på enkelt och dubbelt utfall (dubbla odds), handikapp, totaler och båda resultatalternativen. Detta utökar avsevärt spelarens alternativ för att välja en sådan förutsägelse för matchen för att förvänta sig maximala vinster eller minimera potentiella förluster.

Nya spelare frågar ofta om dubblaodds hos1xBet. Detta är ett spel där spelaren satsar på 2 utfall av 3 möjliga utfall. Om användaren i ett enda utfall väljer lag 1 (P1), lag 2 (P2) eller oavgjort. Vid ett dubbelt utfall vid 1xBet (1X) kan spelalternativet vara vinst för det första laget och oavgjort (1X), vinst för det andra laget (2X) eller oavgjort eller vinst för något av lagen, med undantag för oavgjort (12). Dessa spel visas inom parentes på bookmakerens webbplats.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Hur spelar jag på dubbelt resultat hos 1xBet?

Spel på dubbelt utfall hos 1xBet är mycket populära. Det är därför bookmakern placerar dem på huvudskärmen tillsammans med en lista över sportevenemang. Du kan också hitta spel på dubbelt utfall genom att gå till matchsidan. Alla möjliga val för ett spel, inklusive dubbelt utfall, visas här.

För att placera ett spel med dubbla odds hos 1xBet måste spelaren alltså:

  1. Gå till sidan ”Line” eller ”Live”. Här ska du läsa de sporter där dubbelodds är möjliga, som till exempel fotboll.
  2. Lägg till ett spel på dubbelt resultat via matchöversiktssidan eller gå ”in” på evenemanget i fråga.
  3. Ange det belopp som ska satsas.
  4. Avsluta placeringen av ett spel genom att klicka på knappen ”Place Bet”.

Det är värt att notera att spel av typen dubbla odds kan användas för att sätta ihop uttryck på 1xbet och andra kombinerade spel. Dessa finns i separata artiklar på vår webbplats.

Ставка двойной итог 1хБет

Vilka är funktionerna i spel med dubbla odds hos 1xBet?

Nykomlingar går ofta vilse i en massa information när de väl blir bekanta med de olika typerna av spel och utfall för matcher. Detta gäller även för dubbelodds från 1xBet. Faktum är att detta spelalternativ har ett ganska enkelt beräkningsschema. Dessutom rekommenderas det till nybörjarspelare genom en högre chans att insatsen kommer att spela. Användare bör dock uppmärksamma ett antal funktioner hos 1xbet dubbelodds, som vi har sammanställt nedan:

  1. Lägre odds för vadslagning. Oddsen för vart och ett av valen i ett spel med ”dubbel chans” är en storleksordning lägre (ofta 2 gånger lägre) än för en enkel chans. Detta beror på den höga sannolikheten att vinna.
  2. Högre chans att vinna en satsning. Spelaren placerar en insats på 2 utfall av 3 på en gång.
  3. Dubbel chans vid 1xbet är endast tillgänglig för de sporter där ett oavgjort resultat är möjligt. Till exempel är detta spel lämpligt för fotboll och inte möjligt för volleyboll.
  4. Ett spel med dubbelt utfall har följande förkortningar: 1X (första laget vinner eller oavgjort), 2X (andra laget vinner eller oavgjort) och 12 (första eller andra laget vinner).
  5. I 1xBet kan du blanda och matcha val som innehåller det dubbla utfallet.

En logisk fråga uppstår: ”Är det värt att placera ett spel av typen dubbelodds hos 1xBet?” Det beror på användarens färdigheter och förmåga att korrekt förutsäga matchens utgång. Själva spelformatet är dock ganska intressant och passar både nybörjare och proffs.

Relevanta nyheter