Intro

Hur raderar jag mitt 22Bet-konto?

Личные данные 22Бет
Om du undrar hur du raderar ditt spelkonto hos 22Bet har du antingen förlorat en stor summa och vill avsluta ditt spelande, eller så har du bestämt dig för att vara på den säkra sidan och kontrollera alla möjliga flyktvägar innan du började med 22Bet. Detta är dock inte de enda fallen där det är värt att ta hand om personuppgifter. En spelare bör försäkra sig om att all hans personliga information inte kommer att ges till tredje part och användas utan hans vetskap. Så i den här artikeln får du veta hur du raderar 22Bets konto.

Vilka är sätten att radera ditt 22Bet-konto?

För att återge ett uttjatat skämt har vi 2 nyheter (men båda är inte särskilt positiva): det är omöjligt att radera 22Bets konto helt och hållet med alla uppgifter. Kontoret arbetar på grundval av en offshore-registrering. Den internationella licensen i Curacao utfärdades den 18.11.2018 och är giltig i 5 år, dvs. fram till 2023. Kontoret har inga andra licenser, det är inte reglerat i Ukraina och Ryssland. Därför är 22Bets webbplats blockerad på Ryska federationens territorium. Följaktligen kan vi inte vara 100 % säkra på att dina uppgifter finns på en säker plats. Men det finns goda nyheter: under hela den tid som bookmakern varit verksam har det inte funnits ett enda prejudikat med utlämnande av spelarnas uppgifter, även efter att de blockerats på grund av brott mot användningsreglerna.

Så tyvärr är det inte möjligt att radera 22Bets profil med alla spelarens personuppgifter och spelhistorik. Hur mycket du än letar efter den kommer du inte att hitta denna funktion i dina profilinställningar. Den finns helt enkelt inte. Om du gör en förfrågan till 22Bets tekniska supporttjänst kommer du förmodligen att få följande svar: ”Vi kan inte radera ditt konto, men du kan sluta använda det”.

Настройки профиля 22Бет

Enligt våra allmänna villkor leder bristande aktivitet i din profil under en period av 90 dagar till att ditt konto avaktiveras. Så om du inte gör något och inte loggar in på din profil på tre månader kommer ditt konto att frysas. Det är exakt ”fryst”, eftersom du fortfarande kan återställa tillgången om du vill. På så sätt ger kontoret spelaren en slags försäkring i händelse av en förhastad handling (till exempel en stor förlust och en önskan att omedelbart upphöra med spelverksamheten). Dessutom delade några spelare på tematiska forum att de kunde logga in på sitt konto utan problem även efter 4 månader. Det finns med andra ord ingen bekräftelse på att kontot kommer att ”frysas” automatiskt.

Förutom inaktivitet finns det snabbare sätt att få ett konto spärrat. Detta är lämpligt för spelare för vilka betting har blivit en dålig vana och de vill avsluta den, men är inte säkra på sin uthållighet. Du kan provocera fram en blockering av 22Bets profil genom att bryta mot de interna användningsreglerna. Dessa inkluderar:

  • Spel på matchfixning.
  • Användning av olika bedrägliga system för att satsa på ”gafflar”.
  • Vara en direkt deltagare i matchen eller spelet och påverka resultatet (detta gäller tränare och domare).
  • Försök att skapa flera profiler.

Dessa är mer radikala metoder och det finns ingen återvändo efter dem. Om ett konto blockeras av kontoret är det oftast permanent blockerat. Dessutom kan bookmakers utbyta information om fuskares och brottslingars konton och bettingvärlden kommer att stängas för dig inte bara på 22Bet, utan även i andra bettingbutiker.

Запрос администратору 22Бет

Hur raderar jag mina uppgifter från 22Bet?

Som vi redan har skrivit ovan finns det ingen juridisk garanti för medborgare i Ukraina, Ryssland och andra länder att deras uppgifter kommer att raderas permanent och oåterkalleligt. Dessutom har bookmakers en sådan tendens att de behåller användarnas personuppgifter i minst 10 år. På detta sätt försäkrar de sig främst mot att skapa multi-konton (när en spelare skapar flera profiler). Detta är förbjudet enligt reglerna för spelbolaget 22Bet och sådana konton blockeras omedelbart. För det andra kan spelbolagen ömsesidigt utbyta information om fuskare och brottslingar för att i förväg skydda sig mot deras intriger.

Det enda du kan göra är att radera all möjlig kontaktinformation (telefonnummer, e-post osv.) i ditt personliga skåp innan du bestämmer dig för att avsluta spelvärlden. Men all information kan inte raderas från din profil. Vissa fält är blockerade. Du bör också skicka en begäran till teknisk support för att frysa ditt konto efter 3 månader. Tyvärr finns det inget annat effektivt sätt att radera dina uppgifter från 22Bet.

Relevanta nyheter