Intro

1xbet USA

Goda nyheter väntade spelarna 2018 när Högsta domstolen upphävde en federal lag från 1992 som förbjöd sportspel helt och hållet. Fram till dess hade amerikanska spelare spelat illegalt med utländska bookmakers. Men eftersom det handlar om stora pengar som kan hjälpa statskassan bestämde sig Högsta domstolen för att legalisera denna form av underhållning. Därför förväntas en hög tillväxt av denna bransch och vi ger dig information om en av de högst rankade bookmakers i hela världen. För närvarande accepterar de inte spelare från detta land ännu, men vi tror att situationen kommer att förändras när som helst tack vare den ändrade lagen och du kommer att veta vem du ska satsa med.

Spelalternativ hos 1xbet

Vårt favoritföretag är bookmakern 1xbet, som verkar globalt och därför redan har samlat på sig en hel del erfarenhet. Alldeles i början får du en registreringsbonus som kan vara upp till 100 EUR/USD. Denna betalas ut vid den första insättningen och följs av löpande bonusar, som 1xbet använder för att belöna dig för ditt förtroende i efterföljande satsningar och spel. Du kan välja mellan flera spel i online casinot, inklusive poker eller live roulette, men du kan också satsa här med några av de högsta oddsen som erbjuds av online bookmakers. Även om det för närvarande inte accepterar spelare från USA tror vi att den situationen snart kommer att förändras tack vare nya lagar som har varit på plats sedan 2018.

Online-spel i USA

2018 skedde en viktig omsvängning när Högsta domstolen upphävde en federal lag som förbjöd sportspel i hela USA. Fram till dess var spelarna tvungna att använda sig av utländska bookmakers, som accepterade amerikanska spelare olagligt. Det uppskattas att lokalbefolkningen under 2018 spelade för mer än 150 miljarder dollar, och därför kommer statskassan att få se nya höga inkomster från denna sektor. Som ett resultat av detta förbereder sig bookmakers och bettare för närvarande för den nya vind som legaliseringen kommer att ge landet.

Insättningar och uttag hos 1xbet USA

Det snabbaste sättet är med MasterCard, Visa samt Maestro. Dessutom används elektroniska plånböcker i stor utsträckning, vilket är ett intressant sätt att arbeta med pengar på internet. Exempel på dessa plånböcker är E-Pay eller B-Pay, men många andra finns listade i 1xbets betalningsvillkor. Kryptovalutaälskare kommer dock också att hitta något som faller dem i smaken, eftersom 1xbet accepterar flera andra valutor förutom den mest kända Bitcoin. Tack för att du läste och tog dig tid att läsa vår artikel och vi önskar dig lycka till!

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter