Intro

Hur spelar jag på 1xBet om jag är under 18 år?

Сайт 1хбет вход по СМС
Bookmakern 1xbet accepterar gärna användare från olika länder, utan att begränsa tillgången till vadslagning och spel genom nationalitet. Företaget, som använder licensen från registratorn från Curacao, åtar sig dock att följa de allmänt accepterade Fair Play-principerna. Dessa gäller korrekt beräkning av vinster, utbetalning av dem och service till minderåriga. Därför är det inte förvånande att det bland unga spelare ofta uppstår frågan ”Hur man satsar på 1xbet om man är under 18 år?” Nedan ger vi svaret.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Den bästa alternativa bookmakern om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur spelar jag på 1xBet utan pass?

Spelare kan registrera sig hos 1xbet utan pass. Det är inte förbjudet enligt reglerna för bookmakerkontoret. Tvärtom försöker företaget på detta sätt locka till sig nya användare genom att förenkla proceduren för att skapa ett konto. När en spelare har registrerat sig hos 1xBet utan pass kan han sätta in pengar på sitt konto. Ofta kommer bookmakern i detta skede inte att verifiera användarens identitet. Därför kan minderåriga spelare enkelt göra en insättning och fortsätta att placera spel.

Det är alltså möjligt att satsa på 1xbet utan pass. Allt du behöver göra är att skapa ett konto och göra en insättning, vilket inte kräver att du tillhandahåller en kopia av ditt pass. Du kan också placera olika spelalternativ och prova på att spela. Ett problem dyker dock upp i samband med uttaget. Efter att ha fått en begäran om uttag från 1xbets webbplats är det obligatoriskt att be om att få verifiera profilen. I det här fallet är det nödvändigt att fylla i ett kort med information om dig själv och tillhandahålla en kopia av ditt nationella pass, körkort eller utländska pass.

Om en spelare inte har något pass (är minderårig) eller om uppgifterna vid registreringen skiljer sig från passuppgifterna (en annan spelares profil har frysts) är det inte möjligt att ta ut pengar. Dessutom kan kontoret frysa eller helt radera spelarens konto. Beslutet beror på hur allvarligt ”brottet” är. Om en sådan situation uppstår rekommenderar vi att du kontaktar 1xBets supportteam.

Правила БК 1xBet

Hur spelar jag på 1xBet om jag är under 18 år?

I det föregående avsnittet behandlade vi när bookmakern kräver att spelarna lämnar passuppgifter. Som regel sker det i det skede då pengar tas ut från spelkontot till det personliga kontot. Företaget har dock rätt att begära en identitetskontroll när som helst. Och detta kan ske inte bara genom att skicka en kopia av ditt pass, utan även genom att ta en bild med dokumentet nära ditt ansikte.

Om man bortser från de sällsynta situationer då en minderårig inte kan göra en insättning kan varje nykomling satsa på 1xbet om han eller hon är under 18 år. Dessutom kan en spelare få en storvinst genom att placera sportspel eller spel. Att ta ut den är dock det största problemet. I artikeln ”Hur man tar ut pengar från 1xbet utan pass” finns en beskrivning av problemet och möjliga sätt att lösa det. Även om det finns alternativ för att lura bookmakern hjälper de inte alltid. Om det upptäcks att en spelare är under 18 år kommer bookmakern 1xBet därför att spärra kontot. I bästa fall kommer det att frysas tills myndighetsåldern uppnåtts, i värsta fall kommer det att stängas av.

Om en spelare är under 18 år och bestämmer sig för att prova att spela på 1xbets webbplats och till och med får en vinst, rekommenderas det att ”anmäla sig själv”. Efter att ha kontaktat supportteamet kan du ordna så att ditt konto fryses. Om bookmakern själv upptäcker överträdelser av portalens regler från spelarens sida kan det hända att det inte är möjligt att behålla profilen fram till 18 års ålder. Den kommer att raderas permanent.

Hur kan man lägga spel utan pass?

Om en spelare är intresserad av sportspel från en ung ålder är det bäst att använda bettingemulatorer. Sådana webbplatser kan hittas på nätet (tyvärr erbjuder 1xbet inte ett gästkonto för nybörjare). Genom att använda emulatorer kan en användare lära sig hur man korrekt förutspår resultaten av händelser, få rykte och erfarenhet från mer framgångsrika spelare. Och viktigast av allt – det finns inget behov av att sätta in pengar på kontot. Alla satsningar utan pass görs på bekostnad av virtuell valuta. Det finns dock inga vinster när man placerar sådana satsningar heller.

För spelentusiaster kan du använda demo hos 1xBet. Till skillnad från vadslagning har bookmakern många slots med en demoversion. Tack vare detta kan nybörjare prova spelen och förstå vilket spel som är mest lämpligt för att satsa i framtiden. Dessutom kräver bookmakern inget pass för att placera insatser i demoläget.

Relevanta nyheter