Intro

1xbet Norge

Norge är för närvarande ett av de länder som har en omfattande reglering av alla former av spel och vadslagning. Det finns endast två bookmakers som har officiell licens för att ta emot, genomföra och betala ut spel. Regeringens förklaring grundar sig på behovet av att reglera eventuella överdrivna utgifter på grund av de stora inkomster som norrmännen har. Trots denna verklighet vet vi dock hur vi kan öka våra vinstchanser utanför de norska företagen, till exempel hos 1xbet Norway som ger bort 100 euro som bonus vid första insättningen.

Spelalternativ hos 1xbet

1xbet är en av de professionella aktörerna inom bettingbranschen online. Både klassiska casinospelare och fans av sportspel kommer till sin rätt, vilket är tillåtet i Norge med de två licensierade företagen som nämns ovan, men med mycket sämre odds än de som erbjuds av andra utan licens. Det är också därför det finns 1xbet Norge, som erbjuder några av de högsta oddsen och bonusar inte bara på din första insättning, utan också när dina insatser fortsätter.

Online betting i Norge

Endast två företag erbjuder officiellt onlinespel i Norge. Närmare bestämt Norst Tipping och Rikstoto, men du hittar endast sportspel hos dessa företag. Dessa program kommer att flytta dig till en annan internetuppkopplingspunkt, så att du kan använda 1xbet fullt ut utan begränsningar. Dessa är NordVPN och Windscribe, som vi har testat och starkt kan rekommendera

Insättningar och uttag på 1xbet Norway

Populära insättnings- och uttagsmetoder inkluderar elektroniska plånböcker som B-Pay.och E-Pay, som bara är några av de många som 1xbet erbjuder. På grund av regeringens reglering att blockera banker från att ladda upp spelalternativ rekommenderar vi inte att du använder traditionella banköverföringar eller kort. Om du är ett fan av Bitcoin-valutan så är 1xbet redo att ta emot din insättning eller betala ut dig i denna valuta. Registreringen tar några minuter, så börja nu och dra nytta av upp till 100 euro och andra bonusar under ditt spel. Lycka till!

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter