Intro

1xbet Spanien

Sportspel online har varit reglerat i Spanien sedan 2012. Sedan detta år har populariteten för detta tidsfördriv ökat stadigt, och lokalbefolkningen kan välja mellan flera lokala och utländska leverantörer. Dessutom ger detta tidsfördriv mycket pengar till den spanska statsbudgeten, eftersom leverantörerna måste betala skatt på de intäkter de tjänar här. Tack vare dagens artikel behöver du dock inte leta bland de flera företag som erbjuds, eftersom vi kommer att ge dig ett av de bäst rankade företagen på världsmarknaden.

Spelalternativ hos 1xbet

När du väl har bemästrat registreringen, som är mycket enkel, får du upp till 100 € bonus på din första insättning. Detta är dock bara början på vad 1xbet kommer att välkomna dig med. Efter det kan du också se fram emot löpande bonusar och priser som lägger till de redan höga oddsen och vinsterna. Bookmakern erbjuder inte bara det klassiska casinot med poker eller roulette som körs online, utan även sportspel som har några av de högsta oddsen om nätmiljön. Självklart finns det en tydlig hemsida som är snabb att navigera och en 24/7 support som alltid finns där för att hjälpa till när du behöver det. Dessutom finns det en app för att hålla alla dina vinster och satsningar under kontroll.

Online betting i Spanien

Sesame är reglerat i Spanien och regeringen utfärdar licenser efter att vissa krav har uppfyllts. Lokala spelare föredrar att satsa på fotboll, men det finns också många andra sporter som är populära här och som spanjorerna utmärker sig på. Med vissa företag kan du möta en eventuell blockering av regeringen, men vi har en enkel lösning för dig. Dessutom löser detta även anonymiteten och säkerheten på din dator. De program vi använder är NordVPN och Windscribe, som låter dig ändra din IP-adress och anslutningsplats. På så sätt kan du njuta av alla webbplatser som regeringen eller internetleverantörer blockerar och du skyddar också din dator, till exempel med offentliga WIFI-nätverk som oftare attackeras av hackare.

Insättningar och uttag på 1xbet Spain

Det finns flera sätt att göra insättningar och uttag hos 1xbet. Det första av dessa är med Visa, MasterCard eller Maestro. Ett alternativ är elektroniska plånböcker, som kan användas utanför sportspel och därför inte väcker lika mycket uppmärksamhet hos din bank. Som exempel kan nämnas E-Pay eller B-Pay plånböcker som är verifierade och fungerar sömlöst. Det sista alternativet som vi erbjuder är kryptovalutor, vilket inkluderar till exempel Bitcoin. Det finns dock även många andra på sajten som du inte kommer att gå vilse med hos 1xbet Spain. Tack för att du läste fram till dessa rader och vi önskar dig lycka till inte bara med det första spelet du gör hos 1xbet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter