Intro

1xbet Venezuela

Venezuela är en av de största oljeexportörerna och ligger i den södra delen av Amerika. Trots att det mesta av spelandet är lagligt finns det starka regler som tvingar spelarna att söka sig till utländska aktörer. Det är därför otaliga av dem välkomnar nya spelare från Venezuela med öppna armar. Vi ska berätta mer om en av dem i den här artikeln, eftersom den är en av de mest eftertraktade inte bara i Venezuela.

Spelalternativ hos 1xbet

Vårt föredragna företag som rankas bland de bästa på det här området är 1xbet Venezuela. För att komma igång måste du genomföra en kort registrering, för vilken de belönar dig med upp till 100 € på din första insättning. Bonusen slutar dock inte där, eftersom 1xbet kommer att belöna dig igen med fina bonusar och priser för att du litar på dem med dina nästa satsningar. Här hittar du inte bara det klassiska casinot med roulette, poker och många andra spel, utan även sportbetting med de högsta oddsen på bettingmarknaden online. Den enkla hemsidan, som fungerar utmärkt, kompletteras av en mobilapp som gör att du har kontroll över dina spel.

Online betting i Venezuela

Trots den tunga reglering som Venezuela står inför är utländska operatörer inte blockerade eller begränsade på något sätt. Det är därför som lokalbefolkningen i allt högre grad söker en bas där. De får inte bara högre bonusar, utan de får också priser som de inte kan få hos lokala lagliga och olagliga företag. Det är därför det finns 1xbet, som vet hur man tar hand om sina spelare.

Insättningar och uttag hos 1xbet Venezuela

Det enklaste alternativet är överföringar och uttag till kreditkort som Visa, MasterCard och Maestro. Ett annat alternativ är elektroniska plånböcker, som fungerar utmärkt och garanterar en pålitlig överföring av pengar. E-Pay eller B-Pay är exempel, men det finns många andra som listas på webben. Naturligtvis finns det också kryptovalutor, bland vilka vi kan inkludera den förmodligen mest kända Bitcoin, men eftersom 1xbet är en provesionell kan du hitta dem alla på sajten i sektionen för betalningsmetoder. Vi önskar lycka till alla som börjar sin bettingkarriär med 1xbet Venezuela och utnyttjar den €100 bonus som ligger redo.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter