Intro

Virtuella turneringar och spel på 22Bet

Киберспортивные ставки 22Бет
I den moderna satsningen får cybersport allt mer uppmärksamhet. Med detta menar vi en lag- eller individuell tävling i det virtuella rummet via video- eller datorspel. Eftersom många länder i världen, inklusive Ukraina, erkänner eSport som en officiell sport, lägger bookmakers villigt till sådana evenemang på sina webbplatser. 22Bet ägnar också mycket uppmärksamhet åt cybersportsbetting. Kontorets webbplats erbjuder ett brett utbud av vadslagning på cybersportevenemang. Så i den här artikeln ska vi berätta vilka virtuella turneringar och spel som finns tillgängliga hos 22Bet och hur man satsar på cybersport.

Popularitet av eSport-turneringar från 22bet

År 2020 tittade mer än 5,8 miljoner unika tittare på cybersportevenemang i OSS. Ökningen inom sektorn är 277 % jämfört med 2019. Denna information tillhandahålls av tjänsten eSports Charts, som analyserar utvecklingen av den inhemska e-sportmarknaden.

Tillväxten av åskådare inom sektorn för datorspel underlättas av populariseringen och erkännandet av datorturneringar som en sport. Dessutom tycker ett växande antal datorspelsentusiaster om att titta på andras matcher och försöka lära sig deras färdigheter. Dessutom överträffar datorsporten i fråga om skådespel alla idrottsdiscipliner när det gäller spektakel. Varje tävling imponerar med spektakulära specialeffekter och prispengarna växer exponentiellt. Så det är inte konstigt att antalet spelare inom denna nisch växer med stormsteg. Och vadslagning på eSport har blivit extremt populärt bland datorspelsentusiaster.

Bettingföretaget 22Bet håller sig uppdaterat och uppdaterar ständigt listan över tillgängliga eSportsdiscipliner. Ett brett utbud ger dig mycket att välja mellan och tillfredsställer både nybörjare och proffs. Tillgängligheten av eSports discipliner och matcher hos 22Bet beror på turneringsaktiviteten i världen. Det totala antalet evenemang per dag kan vara upp till 100. Antalet spel som användare placerar på eSports mäts i tiotusentals per dag.

Ставки на киберспорт 22Бет

erbjudande om e-sportspel från 22Bet

22bet erbjuder ett brett utbud på e-sportmatcher. Insatserna kan placeras före matchen – i pre-match eller i Live-läge (läs också om live-sportsbettning hos 22Bet på vår webbplats). En bred evenemangslista gör att du kan satsa i följande format: vinnare, dubbla odds, handikapp, totalsumma, exakt poäng och andra. Du kan satsa på ett urval av enskilda omgångar, såväl som på turneringen som helhet. Spel på utgången av ett enskilt spel eller en enskild match, så kallade single bets eller multiple bets, är en prognos för flera evenemang. En av fördelarna med e-sport är höga odds. Portalen har också en sweepstakes med ett erbjudande om att gissa utgången av evenemang och till och med vinna jackpotten.

De mest populära datorspelen bland 22Bet-användarna är CS:GO, Dota 2 och LoL. Turneringar hålls nästan varje dag och lockar en publik på många miljoner. Detta lockar sponsorer som vill marknadsföra sitt varumärke bland mästerskapets tittare. Därför har prispotten i varje turnering mångdubblats under de senaste åren.

Du kan dock hitta spel på andra e-sportspel på 22Bets webbplats:

  • Global Offensive.
  • Ward of Tank.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 etc.

Cyberfotboll, handboll, volleyboll, hockey, cricket etc. kan nämnas som ett separat område. Dessutom kan 22bets användare spela spelkortspel, nautisk kamp, tärning och annat, som sker i realtid mellan cybersportspelare.

Det totala antalet spel på 22bet cybersport når hundratals och beror på veckans dag. Du kan kolla in erbjudandet på sidan för cybersport och respektive underavdelningar ”Line” eller ”Live”.

Ставка на киберспорт 22Бет

Placera dina spel på e-sport hos 22Bet

För att korrekt placera ett spel på eSports hos 22bet måste du först förstå spelet, de grundläggande reglerna och processen. CS:GO är till exempel ett skjutspel och genom att satsa på det starkaste laget kan man vinna; Dota 2 är ett strategispel; League of Legends är ett rollspel med inslag av realtidsstrategi.

När du har lärt känna funktionerna för varje spel kan du se funktionaliteten på 22Bet-webbplatsen. Detaljerad statistik om cybersportevenemang är tillgänglig för spelarna. Detta hjälper spelaren att göra en analys och placera ett spel. Dessutom erbjuder 22Bet användarna gratis sändningar för alla matcher som det satsas på.

Cyber sports betting är tillgängligt 24 timmar om dygnet och görs på samma sätt som sportspel hos 22Bet. För att bilda ett spel måste du gå in på bookmakerns webbplats i sektionen ”Cybersport” och hitta den match du vill ha. Som tidigare nämnts kan det vara en förmatch eller ett evenemang i realtid. Välj sedan ett lämpligt evenemang (match, turnering), öppna innehållsförteckningen för cybersportevenemanget, hitta oddsen som spelet ska göras på. Lägg sedan till evenemanget i spelkupongen genom att klicka på oddset. Därefter anger vi summan i spelkupongen och bekräftar spelet på cybersport i 22Bet.

Du kan följa resultaten av din spelkupong i ditt personliga skåp – spelhistorik. Efter tävlingens slut sker beräkningen av vinster automatiskt inom 5-8 minuter, och i ”Live” – inom 10 minuter.

Slutligen vill vi påpeka att inom eSport måste du ha en bra strategi och en genomtänkt taktik. Om du inte har någon egen strategi kan du använda system och tips från proffs. Du kan till exempel läsa materialet från vår ”School of Betting”, vars länk finns i toppmenyn på webbplatsen.

Relevanta nyheter