Intro

1xbet Sweden

Goda nyheter väntade alla utländska operatörer av sportspel och spel som fick reda på att de kan bedriva laglig verksamhet från och med januari 2019 efter att ha skaffat en licens i Sverige. Fram till dess sköttes allt av monopolbolaget Svenska Spels, som var det enda som kunde ta emot spel på sportmatcher. Tack vare denna lagändring kan och kommer vi att fortsätta att hitta fler företag som vill locka till sig nya spelare på denna obearbetade marknad. Du behöver dock inte leta efter något, för i artikeln nedan hittar du all information du behöver om bonusar och odds, som är bland de högsta.

Spelalternativ hos 1xbet

Det första steget du behöver ta börjar med registrering. Detta kan göras enkelt och du får en välkomstbonus på upp till 100 €, vilket är bland de högsta på bettingmarknaden online. Denna bonus är dock inte det sista som 1xbet kommer att ge dig. Du kan också se fram emot mer, i samband med andra satsningar, som är ännu mer intressanta och lönsamma. Förutom den klassiska webbplatsen finns det även en mobilapp, som mångdubblar spelupplevelsen tack vare sin enkelhet och tillgänglighet från var som helst.

Online betting i Sverige

Den tidigare nämnda lagändringen i landet i januari 2019, då regeringen beslutade att göra sportspel och kasinospel tillgängliga för gränsöverskridande aktörer, tyder på att ett stort inflöde av nya bookmakers är att vänta. Tänk därför alltid på alla aspekter när du väljer den rätta för dig. Tack vare oss behöver du dock inte oroa dig, utan kan vända dig till 1xbet Sverige, som rankas bland de bästa sportbettingbolagen online på global nivå.

Insättningar och uttag hos 1xbet Sverige

Det finns flera alternativ att välja mellan, och de fungerar alla perfekt. Visa, MasterCard och Maestro är de mest använda betalningsmetoderna. De som vill hålla allt säkert och använda flera bookmakers kan använda sig av elektroniska plånböcker som E-Pay eller B-Pay, men du kan hitta dem alla på sajten i sektionen för betalningsmetoder. En alternativ, och relativt ny, metod är kryptovalutor, där Bitcoin ingår. Tack till alla som har läst fram till dessa rader och vi önskar alla många lyckade spel med 1xbet Sverige.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Relevanta nyheter