Intro

Varför kan jag inte ta ut pengar från 1xBet?

Способы оплаты 1хБет
Bookmaker’s office 1xBet erbjuder spelarna en bekväm tjänst för att ta ut pengar från sitt spelkonto till sitt personliga konto. Antalet tillgängliga betalningsmetoder beror på bosättningslandet och överstiger ofta 30 tjänster. Vi skrev om vilka de är och hur man tar ut pengar från 1xBet i en tidigare artikel. Med det sagt är det inte alltid så att en begäran om överföring av pengar lyckas. Om du inte kan ta ut pengar från 1xBet rekommenderar vi att du läser materialet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Jag kan inte ta ut pengar från 1xBet: vad kan jag göra?

När en användare har samlat en viss summa på sitt spelkonto och är redo att ta ut pengar är det tyvärr inte alltid som denna operation lyckas. Inte överraskande söker spelarna ofta på internet efter ett svar på frågan ”Jag kan inte ta ut pengar från 1xbet vad ska jag göra?” Först och främst är det nödvändigt att förstå orsaken till detta problem. Vi har identifierat 8 orsaker till varför en spelare inte kan ta ut pengar från webbplatsen. De beskrivs i detalj i nästa avsnitt, så vi kommer inte att uppehålla oss vid dem.

Om en spelare inte kan ta ut pengar från 1xBet är det värt att titta på verifieringen av hans profil, efterlevnaden av uttagsvillkoren (kontrollera servicestödet, minimitrösklar för penningöverföring) och begränsningar för profilen. I det senare fallet måste du kontakta supportteamet. Du kan också kontakta operatören innan du själv letar efter orsaken till uttagsspärren. Bookmakers specialister arbetar dygnet runt och hjälper gärna till att hitta och lösa problemet.

Varför kan jag inte ta ut pengar från 1xBet?

När spelarna skapar ett konto godkänner de automatiskt spelbolagets 1xbets användarvillkor. Det är dock få som läser de regler som finns publicerade på bookmakerns webbplats. Därför sätter förekomsten av problem med transaktioner spelarna i kläm. Även om alla fall som kan tjäna som skäl för att vägra ett uttag är utskrivna i dokumentet.

De viktigaste felen genom vilka du inte kan ta ut pengar från 1xbet är:

 • Overifierad profil. I vår artikel om att registrera sig hos 1xBet skrev vi om behovet av att passera en fullständig identitetskontroll. Enligt de allmänt accepterade reglerna i spelvärlden måste spelarna vara myndiga. Bookmakern verifierar även annan information om användarna för att kunna tillhandahålla sina tjänster. Därför krävs ett telefonnummer och ett av dokumenten (pass, pass, körkort) för verifiering.
 • Ospelad insättning/del av insättningen. När pengar har satts in ska spelarna använda dem på sajten. För detta ändamål räcker det med att placera pengar på sport/cykelspel med odds högre än 1,10 eller att spela något av spelen. Det insatta beloppet är efter vinst tillgängligt för uttag.
 • Ospelade bonuspengar. Situationen liknar det tidigare problemet. För att få in bonuspengarna på huvudkontot måste de omsättas. Du kan få detaljerad information om bonusuttagssystemet på kampanjsidan.
 • Överträdelse av uttagsgränser. Om användaren har angett ett belopp som överstiger det tillåtna beloppet för den valda betalningsmetoden kommer betalningen inte att accepteras. Dessutom kan bookmakern 1xBet fastställa interna uttagsgränser för en viss spelare. Denna situation uppstår som en förebyggande bestraffning för småspel och spelbedrägerier.
 • Överträdelse av uttagsvillkor för ett enskilt konto. För att skydda spelarna från bedrägerier ger bookmakerkontoret möjlighet att skicka pengar endast till det konto (betaltjänst) från vilket de togs emot. Om något händer med kontot måste du kontakta supporten och ge en bekräftelse på problemet.
 • Spelarens uppgifter stämmer inte överens på webbplatsen och i betaltjänsten. Innan en överföring görs kontrollerar bookmakern 1xBet uppgifterna om det konto som pengarna ska skickas till. Om några fel hittas i namn, efternamn, nummer kommer betalningen inte att accepteras. Därför bör alla skrivfel i uppgifterna korrigeras genom kontorets stöd.
 • Blockering av spelarens konto. Om spelaren systematiskt har brutit mot reglerna för bookmakerkontoret kommer hans konto att spärras och pågående betalningar kommer att annulleras. Om en sådan situation uppstår kommer spelaren inte att kunna få tillbaka sina medel.
 • Tekniska problem hos bookmakern eller betaltjänsten. Inte så ofta, men det kan ändå uppstå svårigheter med överföringarna till det angivna kontot. I det här fallet bör du vänta och försöka igen efter en tid.

När en spelare inte kan ta ut pengar från 1xbet är det värt att kontrollera ovanstående problem. Det finns inga andra bakomliggande orsaker till att man inte kan ta ut pengar från portalen. De flesta av de problem som beskrivs ovan kan lösas på egen hand, och om inte kan du kontakta supportteamet. Vi vill påminna om att de är tillgängliga dygnet runt.

Вывод средств 1хБет на карту

Vilka är de viktigaste reglerna för att ta ut pengar från 1xBet?

I det föregående avsnittet, där vi beskrev situationer när en spelare inte kan ta ut pengar från 1xBet, berörde vi delvis de grundläggande reglerna för användare av kontoret. Vi bestämde oss dock för att lyfta fram dem i ett separat block för tydlighetens skull.

Vi rekommenderar att användarna följer dessa regler för att få in pengar på sitt eget konto:

 • Verifiera din identitet och bevisa att du är minst 18 år gammal.
 • Satsa pengar innan du gör ett uttag.
 • Överför inte mer än den fastställda gränsen.
 • Använd samma betaltjänst för insättning och uttag av pengar.

I sin tur överför bookmakern 1xbet pengar till ditt eget konto i enlighet med reglerna (från 1 minut till 7 dagar) och tar inte ut någon provision för sådana operationer.

Hur avbryter man begäran om uttag 1xbet?

När en användare har fyllt i uttagsbegäran (med angivande av överföringsbelopp och betalningsmetod) kommer den att skickas till den finansiella avdelningen för övervägande. De flesta transaktioner genomförs automatiskt utan ytterligare mänsklig inblandning. Artificiell intelligens kan upptäcka fel och identifiera lagbrytare. I det här fallet kommer pengarna att återföras till spelarens huvudkonto eller frysas tills problemet är löst.

1хБет - вывод средств

Trots att betalningar med fel i detaljerna returneras undrar många spelare: ”Hur avbryter man begäran om uttag 1xbet?” I vissa situationer stöter användarna på ett intressant spel och de har inget emot att återlämna pengarna för att pröva lyckan med ett nytt spel. Då måste spelarna ta följande steg:

 • Auktorisera och logga in på ditt personliga skåp.
 • Gå in i avsnittet ”Ta ut pengar från kontot”.
 • Klicka på ”Begäran om uttag” och hitta ditt uttag.
 • Om din begäran om uttag är ”Behandling” kan du klicka på ”Avbryt”. Inom 10 minuter kommer pengarna att krediteras till ditt konto. Om statusen är ”Carried out” behöver spelaren bara sätta in sitt konto igen.

Spelaren kan avbryta sina uttagsförfrågningar utan några begränsningar från bookmakern 1xBet.

Vanliga frågor om uttag från 1xBet:

❌ Varför blockeras uttag av 1xBet?

När användaren har valt betalningsmetod, angett beloppet och klickat på ”Bekräfta” går begäran igenom flera steg av verifiering. Automatiska avstängningar av betalningar sker när en del av beloppet inte har omsatts, det finns misstankar om att en vinst ska tas emot eller överföringsgränsen har överskridits. Mänsklig verifiering, av bookmakerns finansiella avdelning, kommer i det ögonblick då uttaget blockeras av 1xBet. Om det finns misstankar om bedrägeri eller pengarnas ursprung kommer pengarna att ”frysas” tills kontrollen är klar. Det finns inget sätt att påverka situationen. Därför behöver spelaren bara vänta på finansavdelningens beslut.

💵 Varför kan jag inte ta ut pengar från 1xBet?

Det finns minst 8 anledningar till varför en spelare inte kan ta ut pengar från 1xbet. De vanligaste är ofullständig profilidentifiering, ospelade pengar och uttag via ett annat betalningsinstrument än det som valdes vid insättningen. Det kan också finnas problem med gränser och misstankar från bookmakerkontoret om pengarnas ursprung eller mottagande av vinster. När spelaren gör en begäran om uttag kommer spelaren att se meddelanden med skälet till att överföringen nekas. Det är också möjligt att kontakta supportteamet för att få råd.

📞 Vad ska jag göra om jag inte kan ta ut pengar från 1xBet?

Även om bookmakern i första hand är ett företag som vill tjäna pengar, är den också mån om sin image. Det är därför det finns ett supportteam som är öppet dygnet runt för att hantera problematiska situationer. Om en spelare inte kan ta ut pengar från 1xBet är det värt att skriva en chatt, e-post, ringa eller välja andra tillgängliga sätt att kommunicera med bookmakerens kontor.

Relevanta nyheter