Intro

Vad är totalsumman hos 1xBet och hur använder jag den?

1хБет тотал в ставках
Bookmakern 1xBet erbjuder användarna olika typer av spel på sportevenemang. Det mest populära spelalternativet bland nykomlingar är dock resultatet av matchen (första laget vinner, andra laget vinner, oavgjort osv.). Detta är inte förvånande, eftersom sådana resultat är lättast att förutsäga. Men om du tittar på en erfaren spelares spelhistorik kan du se spel på handikapp och totaler. Vad är total i 1xbet och hur man använder den här typen av betting – läs artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad betyder totalt i 1xBet?

Som du kan se i den inledande delen är total ett spel på ett visst antal evenemang. Det kan vara antalet gjorda mål, poäng, kort, byten osv. Total hos 1xBet är alltså ett mycket intressant spel som kan användas av både nybörjare och proffs.

I bookmakerlinjen betecknas total med bokstaven ”T”. Dessutom erbjuds användarna spel som är märkta med ”TB” och ”TM”. Under dessa står värdena för ”total mer” respektive ”total mindre”. Skillnaden mellan dessa spel är inte svår att förstå:

  • Med”Totalmore” förutspår spelaren att det kommer att bli färre händelseutfall i sportmatchen än vad bookmakern erbjuder. Till exempel innebär en TB (0,5) i en fotbollsmatch att minst ett mål kommer att göras.
  • Om man väljer spelalternativet”Total mindre” förväntar sig användaren att antalet händelser kommer att vara färre än det antal som erbjuds. TM (0,5) i en fotbollsmatch innebär till exempel att inget mål kommer att göras.

Förutom den klassiska totalsumman erbjuder bookmakern 1xbet spelarna en individuell totalsumma. Detta är antalet utfall av evenemanget som är kopplade till ett visst lag eller en viss idrottare. På bookmakerens webbplats anges ett sådant spel med IT. Dessutom finns det möjlighet att göra en individuell totalsumma mer (B) och mindre (M).

Vilken typ av totalsumma på 1xBets webbplats?

Beroende på vilken spelmarknad du väljer finns det olika totaler tillgängliga för 1xbet. De skiljer sig från varandra genom odds och beräkningsmetod. Dessutom är det möjligt att möta olika namn på totaler som är samma.

Användare av spelmarknaden 1xbet har sådana totaler tillgängliga:

  • Fraktionella (regelbundna) totaler är totaler som innehåller halvor i det numeriska värdet, till exempel mer än 2,5 eller mindre än 1,5.
  • Heltalssummor är spel som innehåller hela tal, till exempel mer än 1 och mindre än 2. I sådana spel är det dessutom möjligt att få pengar tillbaka om matchen slutar med exakt det totala värdet. Som exempel kan vi ta ett spel på en fotbollsmatch med TB 2. Om matchen slutar 2-0 får spelaren tillbaka sitt spel utan vinst.
  • Asiatiska (fyrdubbla) spel är spel där värden med fjärdedelar finns tillgängliga, t.ex. mer än 1,75 och mindre än 3,25.

Detaljerna för beräkning av varje totalsumma hos 1xBet finns i reglerna, på bookmakerens sida.

Тотал 1хБет в ставках

Hur spelar jag på totaler och extra totaler hos 1xBet?

Nykomlingar kanske tror att bookmakern begränsar sig till att endast satsa på TB och TM. Ett giltigt spel kan snabbt placeras genom att välja önskat resultat på evenemangssidan. Det kommer omedelbart att skickas till spelkupongen. Allt du behöver göra är att klicka på rutan till höger och bekräfta insatsen.

Om du går till evenemangssidan kan du dock se många fler erbjudanden från bookmakern. Du kan se olika värden för den klassiska totalen och extra totalen hos 1xBet. För att placera extra totalsumman måste du läsa bladet med odds och värden och lägga till det önskade resultatet på spelkupongen. Sedan ska du, som redan beskrivits ovan, ange det belopp du vill satsa och placera ditt spel.

Eftersom urvalet av tilläggstotaler på 1xBet är stort rekommenderar vi att du börjar med de enklaste varianterna. Placera mer komplicerade kombinationer först när du har fått grundläggande erfarenhet.

Fler frågor om totalsumma på 1xBet

❓ 1xbet: vad är en totalsumma?

En totalsumma är ett spel som utlöses om ett visst numeriskt värde uppnås. Spelaren kan ange poäng, mål, kort osv. som utfall av händelser. Dessutom finns det olika varianter av totalen, från individuella totaler med värden för en sida av matchen upp till halvtidstotal. För att bekanta dig med alla varianter kan du besöka sidan för sportevenemanget.

✅ Hur spelar jag på första halvlekstotalen i 1xBet?

Första halvlek totalt är ett extra spel på 1xBet. För att dra nytta av den här typen av spel måste du gå till sidan för sportmatcher. Många resultat kommer att erbjudas här, bland annat halvtidstotaler. De är placerade i en separat sektion med samma namn.

📋 Var kan jag hitta extra totalsumman hos 1xBet?

För att använda extratotalen hos 1xbet måste du gå från sidan med alla sportevenemang som bookmakern erbjuder till den enskilda matchsidan. Här hittar du alla möjliga resultat att spela på. Bland dem kan du hitta flera varianter av extra totaler.

Relevanta nyheter