Intro

Vad är lyckohjulet på 1xBet?

Колесо фортуны 1хБет
Efter att ha registrerat sig på webbplatsen har spelarna full tillgång till avsnittet ”PROMO”. Här hittar användarna dussintals kampanjer och olika typer av 1xBet-bonusar. Bland dem är 1xBets lyckohjul mycket populärt. Genom att delta i denna kampanj kan spelarna få poäng och värdefulla gåvor. Samtidigt är kostnaden för att snurra hjulet ganska demokratisk.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är 1xBets lyckohjulskampanj?

Wheel of Fortune (Lucky Wheel) hos 1xbet är ett kampanjerbjudande som fungerar permanent. Som du kan förstå av namnet erbjuds spelarna en slags roulette, där specialpoäng och värdefulla gåvor finns tillgängliga som vinster. Kampanjhjulets sida finns tillgänglig under PROMO – Bonusspel – Fortune. Ett snurr på hjulet kostar 50 rubel eller motsvarande belopp i en annan valuta. Dessutom har spelarna möjlighet att få free spins. Genom att delta i andra kampanjer kan en spelare få 1xBet’s Wheel of Fortune freespins. Det är också möjligt att växla bonuspoäng som erhållits för insättningar och lyckosamma satsningar på sidan med kampanjkoder som visas upp mot free spins i Lucky Wheel. På detta sätt kan spelaren öka sin inkomst för att aktivt placera spel på 1xBets webbplats 1хБет - колесо фортуны

Var finns lyckohjulet hos 1xBet?

Trots att 1xbet Wheel of Fortune-kampanjen är tillgänglig för alla nykomlingar är inte alla medvetna om dess existens. Utvecklarna av plattformen ”sköt” erbjudandet i avsnittet ”Bonusspel”. Även om nykomlingar erfarenhetsmässigt är mer benägna att gå till kampanj- och bonussidorna och förbigå sidan för bonusspel. Därför är det inte förvånande att det finns populära ämnen i forumen som svarar på frågan ”Var finns lyckohjulet i 1xbet?” Som nämnts ovan ska du för att hitta roulette med bonuspoäng och värdefulla priser gå till sidan ”PROMO”. Därefter bör du besöka avsnittet ”Bonusspel” och hitta sidan ”Fortune”. På den hittar du spelet med en kort beskrivning av reglerna.

Vilka priser finns tillgängliga för deltagarna i lyckohjulet i 1xbet?

För att delta i kampanjen måste spelarna betala sina egna medel på 50 rubel (eller motsvarande belopp) eller använda free spins. De sistnämnda kan erhållas genom sektionen för kampanjkoder i showcase, genom att byta ut de ackumulerade poängen mot freespins. Vi har skrivit om hur 1xBet bonusprogram fungerar i en separat artikel. Användare som snurrar roulette kan vinna sådana priser:

  • 25, 50, 100, 500, 1000, 3000, 5000, 10000, 100 000, 250 000, 500 000 och 100 000 bonuspoäng.
  • Telefon, surfplatta eller bärbar dator (alla Apple-prylar).
  • Andra värdefulla priser som kan dyka upp från tid till annan.

Dessutom finns det sektorer på 1xbets lyckohjul som ger användaren 0 poäng per snurr. Därför är förluster också möjliga, till och med lika bra som vinster Колесо фортуны в 1хБет

Hur vinner jag på lyckohjulet hos 1xbet?

Du kan hitta erbjudanden på nätet från olika bedragare som är villiga att dela med sig av ett vinstsystem på 1xbet lyckohjul. Vi vill dock göra läsarna besvikna: det finns inget schema för att vinna på den här rouletten. Hela strategin bygger på att betala/ta emot ett gratissnurr och trycka på knappen ”Spin”. Sedan väljer systemet enligt bookmakern slumpmässigt ut vinsten. Det finns dock en algoritm i spelets funktion, som fungerar i bookmaker 1xBet’s hand. Därför faller priser i form av en stor mängd bonuspoäng eller prylar inte ut ofta. I erfarenheten av att spela alla roulettespel är det värt att göra några snurr och se vad systemet ger spelaren. Om du lyckas vinna mer än 500 bonuspoäng i 1xBets Wheel of Fortune vinner du vanligtvis noll eller 25 bonuspoäng de följande snurren. I så fall bör du vänta ett tag och försöka satsa igen. Samma sak bör göras om man efter de första 3-5 insatserna inte kan få några intressanta vinster. Det bästa schemat för att vinna i lyckohjulet hos 1xbet är alltså att vara lugn. Det är bättre att göra några snurr med jämna mellanrum än att spränga hela din budget på en gång.

Relevanta nyheter