Intro

Vad är ett handikapp hos 1xBet och hur använder jag det?

Фора 1xBet
1xBets spelutbud omfattar många sportevenemang. Det är dock inte alla matcher som bookmakern erbjuder bra odds. Om du är intresserad av en viss match och oddsen på om spelaren eller laget kommer att vinna inte är höga kan du satsa på totalsumma i 1xBet eller på ett handikapp. Den senare typen av spel kommer att diskuteras i dagens artikel

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är ett handikapp i 1xBet-spel?

Nybörjare använder ofta den enklaste varianten, det vill säga seger för ett lag, ett andra lag eller oavgjort. Men när man blir mer och mer erfaren tenderar man att föredra totaler och handikapp. Ett handikapp hos 1xbet är ett spel på ett lag eller en idrottare med ett värde som läggs till slutresultatet. Det kan vara ett mål i fotboll, puckar i hockey, poäng i tennis eller andra statistiska indikatorer. Handikapp identifieras med bokstaven F med tillägg av en hand (1 eller 2), det numeriska värdet och tecknet ”+” och ”-”. Till exempel F1(0) och F2(+1). Utifrån detta delas formerna in i positiva, negativa och noll. Låt oss kortfattat beskriva egenskaperna hos varje typ med hjälp av tecken:

  • Positiva handikapp är spel med eller utan plustecken. I det här fallet får den valda sidan en fördel. Användaren förutsätter att spelaren eller laget inte får förlora med denna marginal. Användaren satsar till exempel F2(+1) i en fotbollsmatch mellan Frankrike och Ukraina. För att vinna behöver spelaren att det ukrainska laget vinner matchen eller spelar oavgjort. Om han förlorar med 1 mål kommer insatsen att återbetalas i sin helhet och om han förlorar med 2 eller fler mål kommer insatsen att förloras.
  • Negativa handikapp är spel med ett minustecken. I dessa spel måste sidan vinna med det övertag som anges i handikappet. I en fotbollsmatch mellan Polen och Estland innebär till exempel F1(-1,5) att det polska laget måste vinna med en marginal på 2 mål eller mer. Vid vinst med 1 mål, oavgjort resultat eller förlust återbetalas inte insatsen.
  • Noll – spel på lika många motståndare. I det här fallet är huvudsaken att insatsen måste spelas, skillnaden i poängställningen beaktas inte. I en fotbollsmatch mellan England och Frankrike innebär till exempel F1(0) att insatsen vinner om det engelska laget vinner (antalet mål räknas inte). Om lagen spelar oavgjort kommer insatsen att återbetalas och om de förlorar kommer den att förverkas.

Vissa källor ger en separat typ av handikapp på statistik. I dessa spel beaktas andra numeriska värden. De skiljer sig dock inte mycket från vanliga forwards i sin typ.

Vilka är de olika typerna av handikapp hos 1xBet?

Forfeits på 1xBet är en ganska populär bettyp bland användare från många länder och marknader. På bookmakerns webbplats finns följande alternativ tillgängliga: bråkdelar och heltal (ordinarie), europeiska (handikapp) och asiatiska (kvartar). Låt oss ta en titt på varje alternativ:

  • Fraktionella är handikapp som innehåller halvor i numeriska värden respektive helheter i heltalsvärden. Till exempel F1(+0,5), F2(-2,0). Skillnaden mellan de två är att ett handikapp med ett heltalshandikapp återbetalas, medan ett handikapp med ett fraktionshandikapp inte återbetalas.
  • AEuropean eller handicap handicap är ett handikapp som ger spelaren 3 spelalternativ samtidigt. I det här fallet är det bara möjligt att vinna om matchen slutar med det valda numeriska värdet. För ett europeiskt handikapp (2-0) i fotboll måste till exempel det första laget vinna med 2 mål. En 3-0, 1-0 vinst är en förlust för spelet. Andra matchresultat leder också till en förlust.
  • Ett asiatiskt handikapp är ett handikapp som använder sig av kvartspartier. Det här spelet använder 2 spel med intilliggande värden – ett handikapp med en halv och ett heltal. Till exempel F1(-1,25) innebär både F1(-1,0) och F1(-1,5). Därför hänvisar vissa bookmakers till ett sådant handikapp som dubbla odds.

1хБет линия ставок Europeiska, fraktionella och heltalshandikapp är de mest populära bland östeuropeiska användare. Alla dessa varianter finns på 1xBets webbplats

Vad är skillnaden mellan handikapp och handikapp hos 1xBet?

En ganska vanlig fråga bland nybörjare är ”Är handikapp och handikapp på 1xBet samma sak”? Svaret beror på vilken terminologi och tolkning man använder. I vår artikel avser endast europeiskt handikapp handikapp. Vi använder den terminologi som används av bookmakern 1xBet. I olika källor på internet kan du dock hitta parallella användningar av handicap och handikapp (synonymer). Om du tittar på principen för beräkning av handikapp på bookmakerns webbplats är det bara de spel där det numeriska värdet i resultatet respekteras som vinner. Inga återbetalningar ges. Ett handikapp är alltså ett europeiskt handikapp, enligt beskrivningen ovan. Om vi tar andra varianter av handikapp enligt indexen har användarna möjlighet att vinna vid olika utfall av matchen eller att returnera insatsen. Och detta är inte exakt det handikapp som beräknas på 1xBet betting site.

Hur satsar jag på ett handikapp hos 1xBet?

Processen för att lägga ett spel på ett handicap är ganska okomplicerad. Den enda nyansen kan vara det korrekta valet av spelformat. Bookmakern 1xBet erbjuder olika numeriska värden, som är värda att överväga innan du placerar ett spel. Det är också viktigt att sätta sig in i matchen innan man lägger ett spel. En missuppfattning om hur handikapp fungerar hos 1xBet kan leda till att ett spel går förlorat. För att placera ett spel på form hos 1xBet måste du:

  1. Välj det spel du är intresserad av från bookmakerns erbjudande.
  2. Välj det önskade numeriska värdet. För detta ändamål är det möjligt att gå till spelsidan och se alla tillgängliga alternativ. Om spelaren befinner sig på sidan med alla händelser är det värt att klicka på det numeriska värdet mellan oddsen. Då öppnas fönstret för att välja värden.
  3. Klicka på det önskade oddset och överför insatsen till spelkupongen.
  4. Ange storleken på insatsen och välj andra värden för att placera en insats.

Ставки на фору 1xBet Som du kan se tar det inte mycket tid att placera ett handikapp. Mer uppmärksamhet bör ägnas åt att förutsäga resultatet. Det är detta som framgång inom vadslagning handlar om. För nybörjare rekommenderar vi vår Betting School.

Fler frågor om 1xBet handikapp:

✅ Vad betyder handikapp i 1xBet?

Ett handikapp är ett spel där en av sidorna får en fördel i numeriska termer (antal mål, poäng, fouls osv.). Resultatet av insatsen beror på antalet, tecknet (plus eller minus) och typen av insats. Mer information om beräkning av förverkanden finns i artikeln.

▶️ Vilka är de olika divisionerna i 1xBet?

Det finns flera sätt att dela in forwards: efter tecken och efter typ. Om vi tittar på tecknet delar vi in forfeits i positiva, negativa och noll. Med avseende på handikapp skiljer vi mellan fraktionella och heltalshandikapp, europeiska handikapp och asiatiska handikapp. En kort sammanfattning av särdragen för varje handikapp finns i artikeln.

❔ Hur placerar jag ett handikapp hos 1xBet?

För att placera ett handikapp måste spelaren välja det önskade numeriska värdet och sedan oddsen som ska satsas. Du kan göra det på bettingsidan eller i bookmakerns linjesektion. Sedan följer standardproceduren: lägg till resultatet på spelkupongen och placera en insats för det önskade beloppet.

Relevanta nyheter