Intro

Vad är ett förskott hos 1xBet och hur använder jag det?

Аванс в 1хBet
Det är inte ovanligt att spelare hamnar i en situation där de har satsat på en intressant händelse. Därefter dyker ett annat frestande erbjudande (höga odds för resultatet) upp på webbplatsen, men det finns inga tillgängliga pengar. I det fallet bör du antingen fylla på ditt 1xBet-konto eller dra nytta av 1xBets kontantförskott. Vad ett förskott är, hur man får, använder och löser in det kommer att diskuteras i den nya artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är 1xBet kontantförskott?

Bokmakarens kontor erbjuder lojala användare ytterligare privilegier. De tar sig uttryck i högre gränser för vinster och tjänster som till exempel 1xBet-spelförvaltaren. Vi har skrivit om denna typ av betting i en separat artikel som vi rekommenderar att du läser. Du kan hitta information i den, bland annat om 1xBet betting advance. 1xBet förskottsbetting ska förstås som pengar som lånas ut av bookmakern. De kan användas för att placera spel under vissa villkor. På så sätt har användaren ett extra verktyg för att snabbt placera ett gratisspel och få ut vinsten.

Hur får jag ett förskott hos 1xBet?

Som tidigare nämnts är 1xBet-förskottet inte tillgängligt för alla användare. Spelare som har gjort minst 10 spel på webbplatsen kan få pengar i förskott. Utöver detta kriterium finns det ett annat viktigt villkor: obligatorisk närvaro av minst ett omutat spel. Detta är bookmakerns ”garanti” för att han får tillbaka sina pengar om insatsen inte fungerar. För att få ett förskott hos 1xBet måste du sätta in pengar på ditt konto och placera ett spel. När dina egna medel inte finns tillgängliga eller inte räcker till kan du lägga till en annan händelse i spelkupongen och kolla in bookmakerens erbjudande. Om användaren har fått låna beloppet visas det på raden ”Available Advance” (tillgängligt förskott). I annat fall får spelaren använda bookmakerens tjänster mer aktivt. Det finns inga andra sätt att få ett förskott från 1xBet.

Hur beräknas ett förskott hos 1xBet?

När spelarna väl får reda på möjligheten att använda ett förskott hos 1xBet undrar de hur stort det tillgängliga beloppet är att satsa. Bookmakerkontoret avslöjar inte den exakta algoritmen genom vilken 1xBets förskott beräknas. Erfarna spelare som satsar på betting görs dock medvetna om denna information:

  • Mängden spel som inte har avgjorts påverkar förskottets storlek. Ju fler de är, desto högre är förskottsinsatsbeloppet.
  • Förskottsbeloppet överstiger inte 50 % av dina potentiella vinster på spel.

1хБет - Доверительная ставка Låt oss ge ett snabbt exempel. Anta att en spelare har 100 dollar* på sitt saldo. Han har gjort två insatser:

  • 40 dollar* till odds 1,5. Den potentiella vinsten är 60 dollar*.
  • $60* med odds 2. Den potentiella vinsten är $80*.

Spelaren kan alltså göra upp till 140 dollar i vinst på sina insatser. I det här fallet kommer förskottsbeloppet inte att överstiga 70* dollar. Även om det enligt personlig erfarenhet kommer att vara mindre, i storleksordningen 30-40* dollar. *Eller motsvarande belopp i en annan valuta

Hur använder man 1xbet advance?

Hela processen för att använda 1xbet advance går till på följande sätt:

  1. Det är nödvändigt att välja ett sportevenemang i förmatch eller i spel. Matchen måste äga rum inom 48 timmar.
  2. Lägg resultatet till insatsen och kontrollera storleken på den tillgängliga förskottsinsatsen.
  3. För att placera hela eller en del av insättningen som en förtroendeinsats.

Om hela förskottet inte har använts kan det användas för att placera ett annat förtroendeinsats. Bookmakern begränsar inte spelaren i antalet spel som kan placeras i förskott. Det viktigaste är att ett förskott i 1xBet är tillgängligt för detta ändamål.

Hur återbetalar jag ett förskott hos 1xBet?

När en spelare har använt ett förskott hos 1xBet uppstår frågan om hur skulden ska återbetalas. För att göra det behöver spelaren inte göra någonting. Bookmakern kommer automatiskt att debitera pengarna enligt följande schema:

  • Om satsningen lyckas får användaren vinsten utom insättningen.
  • Om speloperationen går förlorad kommer förskottsinsatsen hos 1xBet att återbetalas från den eller de insatser som spelaren har placerat.
  • Om egna satsningar förloras kommer skulden att dras från spelarens konto. Användaren kommer således inte att debiteras med medel för nästa insättningar. Detta kan dock påverka förskottsbeloppet i framtiden.

Доверительная ставка 1хБет Bookmakerkontoret tar inte ut någon extra avgift av spelaren för att använda förskottet i 1xBet. Därför är denna tjänst av stort intresse för spelarna.

Fler frågor om 1xBet kontantförskott

💵 Vad betyder förskott i 1xBet?

Ett förskott hos 1xbet innebär medel som bookmakern lånar ut till användaren. Företaget tar inte ut någon avgift för denna tjänst. Det är dock inte alla spelare som kan dra nytta av förskottet. Du kan läsa mer om detaljerna för att få bonusen i artikeln.

💸 Hur fungerar 1xBet cash advance?

När en spelare har utestående insatser kan bookmakern 1xBet låna ut gratis pengar till honom. Du kan använda dem för att placera ett förtroendeinsats. Hur mycket av förskottet som tillhandahålls av bookmakern och hur det beräknas beskrivs i artikeln.

✅ Hur tar jag emot ett förskott på 1xbet?

För att ta ut ett förskott på 1xBet måste du placera mer än 10 spel på bettingsajten. Därefter beräknar bookmakern ett förskott för spelaren för varje omutat spel. Spelaren kan använda det för att placera förtroendeinsatser. Antalet spel som placeras med hjälp av krediten är obegränsat.

🎰 Hur kan man satsa i förskott på 1xBet?

För att placera ett spel i förväg måste spelaren först satsa för sina egna pengar. Därefter kan man välja en annan händelse av intresse och lägga till resultatet i spelkupongen. I fönstret med spelparametrar finns det en rad ”Available advance”. Om bookmakern erbjuder användaren en sådan tjänst kommer beloppet att ligga över noll. I ett sådant fall kan spelaren satsa i förväg på 1xBet: ange det tillgängliga beloppet för insatsen och placera den. Därefter bildas en förtroendeinsats.

Relevanta nyheter