Intro

Vad är en anti-express i 1xBet?

Антиэкспресс 1хБет
Idag är bookmakern 1xBet ett av flaggskeppen på marknaden för sportspel. Företagets produktavdelning är inte bara ansvarig för portalens utveckling, när det gäller teknik, utan bidrar också till framväxten av nya tjänster för användarna. Som ett exempel kan nämnas att anti-extras är tillgängliga på 1xBets webbplats i mer än 5 år. Därför är det inte förvånande att i många källor är sådana vadslagningar oupplösligt kopplade till varumärket 1xBet. Om du inte är bekant med den här typen av vadslagning kommer vår artikel att vara till nytta för dig. Den kommer att beskriva vad 1xBet anti-extras är och hur man använder dem.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är en Anti-Axpress i 1xBet?

I artikeln om olika typer av spel hos 1xbet har vi redan nämnt antiexpresser. Vi berörde bland annat själva definitionen. Som du kan förstå av namnet är det den motsatta typen av vadslagning till en parlay. Och om en parlay är en satsning som består av flera osammanhängande händelser. Då kan vi enkelt definiera en Anti-Multiplex hos 1xBet. Det är ett spel på flera oberoende utfall, som spelas om minst en händelse är en förlorare. Anti-extras huvudsyfte är alltså att satsa på de händelser som är inställda på att förlora. Det är här nybörjare har många frågor, bland annat ”Varför ska man satsa på en förlust?” Faktum är att kombinationer på outsiders gör det möjligt för vadslagare att vinna oftare. Detta är den största fördelen med denna typ av satsning. Men till skillnad från vanliga kombinationsinsatser har 1xBets antikicker-insatser några nackdelar:

  • Låga odds. Eftersom spelarna kan satsa på tydliga underdogs är oddsen att vinna mycket högre än i expressen. För att minimera riskerna och gå med vinst erbjuder bookmakern låga odds för alla antics hos 1xBet
  • Hög marginal. Efter att ha beräknat antiextras tjänar spelaren en liten vinst. Bookmakerprovisionen är mycket högre än i andra typer av spel och är inbäddad i de låga oddsen.
  • Inte tillgängligt för alla matcher. Efter att ha sett en intressant händelse kan användaren bli besviken över bristen på möjlighet att satsa 1xBet anti-extras. Det är möjligt att ta reda på om ett sådant spel är tillgängligt först efter att resultatet lagts till i spelkupongen.

Trots ett antal nackdelar är antikicker ganska populära bland användarna.

Var kan jag hitta oddsen för anti betting hos 1xBet?

För att hitta anti-extras hos 1xBet måste spelaren gå till sektionen ”Line” eller ”Live”. På sidan ska du välja mer än två evenemang och lägga till dem i spelkupongen. I fönstret med valet av speltyp kan du se om antiexpressen är tillgänglig. Som tidigare nämnts är denna typ av kombinerade spel inte tillgänglig för alla sportevenemang. Du kan bara ta reda på det efter att du har lagt till ett spel i spelkupongen. Det finns inget annat sätt att placera ett anti-Axpress-spel hos 1xBet. Andra typer av spel finns tillgängliga på sidan för sportevenemanget, med undantag för kombinerade spel Антиэкспресс в 1хБет

Vilka är funktionerna för att placera 1xbet antispelsodds?

Användare som inte tidigare har placerat några kombinationsspel kan börja sin resa med anti betting odds. Trots de små vinsterna är de mycket lätta att bilda. Vi skrev om detta i det föregående avsnittet. Även om det är ganska okomplicerat att placera 1xbet anti betting odds ska du vara uppmärksam på deras funktioner:

  • De måste innehålla minst 2 utfall.
  • Minst ett resultat måste förloras för att vinna insatsen.
  • Den maximala vinsten kan begränsas av bookmakern (fastställs av 1xBet-gränserna).
  • Anti-extras är inte tillgängliga för alla spel.

Det finns inga andra viktiga funktioner för att placera anti odds hos 1xbet. För vår del rekommenderar vi att lägga till så många händelser som möjligt i kombinationen. Detta kommer att avsevärt öka dina chanser att vinna.

Relevanta nyheter