Intro

Vad är en 1xBet-spegel och hur hittar jag en?

Официальное зеркало 1xBet
Om 1xBets webbplats blockeras av internetleverantörer kan spelarna enkelt komma åt den via särskilda speglar. Bookmakern erbjuder spelarna flera webbadresser med olika domännamn som leder till 1xBet-portalen. Vad som är en 1xbet-spegel och hur man hittar en annan portaladress att gå in på kommer att diskuteras i den här artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är en 1xBet-spegel?

Medan en fysisk spegel visar solens strålar och låter människor se sin spegelbild, låter en webbplatsspegel människor besöka en kopia av portalen om den skulle vara blockerad. Från detta får vi definitionen: en spegel av en webbplats är en exakt kopia av den ursprungliga webbplatsen som finns på ett annat domännamn. I det här fallet kan webbplatserna fysiskt sett ligga på samma hosting. Administratören ändrar endast IP-adressen och domännamnet för spegeln.

Syftet med 1xBets spegelsida är att ge spelarna tillgång till plattformen trots begränsningar från lokala internetleverantörer. Frågan är relevant för invånare i länder där offshore bookmakers är förbjudna, till exempel Ryssland. Genom att få tillgång till 1xBet-spegeln får spelaren inte använda VPN-tjänsten. När spelaren loggar in i skåpet kommer spelaren att se sin aktuella statistik, sitt saldo och kommer att kunna justera satsningar som gjorts tidigare på den officiella versionen av 1xBet-webbplatsen.

Зеркало 1xBet

Hur hittar man en 1xBet-spegel?

Aktuell information om 1xBet-speglar finns på bookmakerns officiella webbplats. För att besöka portalen, om den är blockerad, är det värt att använda en webbläsare med ett tillägg för IP-adressändring. Opera har till exempel en intern VPN-tjänst för att komma åt förbjudna webbplatser. Därefter ska spelaren gå till avsnittet ”Blockering circumvention” och installera programvaran 1xBet Access. Med dess hjälp kommer spelaren alltid att veta den aktuella spegeln av 1xBet-webbplatsen.

Det är också möjligt att hitta 1xBet bookmaker-speglar via en sökmotor. Du bör dock vara försiktig. Angripare är intresserade av att få tillgång till ditt konto. Det är därför det är möjligt att komma till klonsidor av spelportaler på nätet. Att få ut pengar från ditt konto är förstås inte så lätt. Informationen kan dock komma till nytta för att hacka din e-post (om du väljer samma lösenord) och därefter få tillgång till de finansiella tjänster som spelaren använder. Därför rekommenderar vi att du ställer in tvåfaktorsidentitetsverifiering på alla tjänster.

Hur får man tillgång till 1xBet-speglarna?

För att gå till 1xBet-spegeln bör spelaren hitta en faktisk kopia av bookmakerens webbplats. Det hjälper att besöka portalen och installera programmet 1xBet Access. Vi rekommenderar också att använda sökmotorer (vi skrev om dem i föregående avsnitt). Observera dock återigen att det är värt att kontrollera om webbplatsen är en officiell kopia av 1xBet-portalen. Detta kan endast göras på spelportalen, till exempel genom att skriva till supporten (om spelaren inte vill installera appen).

Vi berättade hur du använder 1xBet-spegeln på din telefon eller dator i en av våra artiklar om webbplatsen.

Relevanta nyheter