Intro

Vad är en 1xBet-kampanjkod och hur använder jag den?

Что такое промокод 1xBet
Nybörjare som tar sina första steg inom sportspel försöker välja en bookmaker som kan erbjuda dem de bästa villkoren från början. 1xBet har fått mycket positiv feedback från spelare tack vare sin hyggliga registreringsbonus. Och med tanke på att den kan ökas genom att använda 1xbet promokod kommer kontoret definitivt att intressera nya spelare. Vad en promokod innebär, hur man får en sådan, var man anger den och var man använder den kommer att diskuteras i det här materialet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad betyder en 1xBet kampanjkod?

I en av artiklarna på vår hemsida har vi redan skrivit vad en 1xbet promokod är. Spelare har dock så många frågor om hur man får extra belöningar från bookmakern. Därför bestämde vi oss för att samla alla frågor om hur man använder en 1xBet promokod. En del av informationen kan du hitta i det ovan nämnda materialet, resten kan du hitta i den här artikeln.

Låt oss börja från grunderna – definitionen av promokod inom betting. Inom sportbetting är en promokod en sekvens av siffror och bokstäver som gör det möjligt för spelaren att få en extra belöning från bookmakerns kontor. Koden måste skrivas in i rutan när man skapar ett konto, deltar i en kampanj eller placerar ett spel. En kampanjkod ger alltså spelaren bonusar i form av extra pengar, gratisspel, högre odds osv.

Nu när du vet vad en 1xbet-kampanjkod är och vad den ger, måste du ta reda på var du kan få tag på den och hur du använder den.

Var kan jag få tag på en 1xBet promokod?

Bookmakerkontoret 1xbet använder olika marknadsföringsverktyg för att locka nya användare och popularisera varumärket. Spelare som använder företagets tjänster kan bli dess partners. Det är de som har speciella kampanjkoder, som ger en möjlighet att få mer pengar för den första insättningen.

För att hitta en specialkod måste du besöka partnersajter, till exempel gå till vår bookmakerrecension 1xbet. Vi är också officiella representanter för bookmakern och ger våra läsare en kod för nybörjare. STAVKAWIN promokod ska användas vid registrering för att få upp till 30 dollar till ditt bonuskonto (eller motsvarande i lokal valuta).

På så sätt har du redan fått en riktig 1xbet promokod som du tryggt kan använda på bookmakerns hemsida.

Промокод 1хБет (1xBet)

Hur använder jag 1xBet promokod?

Enligt villkoren hos bookmakerns kontor kan endast nya spelare använda 1xBet promokod. Om en användare tidigare haft en profil på spelportalen och sedan raderat den kommer promokoden inte att ge någon bonus när man registrerar sig igen. Dessutom kommer nya spelare som glömmer att använda en 1xBet kampanjkod inte att kunna begära en ökad välkomstbonus.

Om du därför inte redan har en profil på kontorets webbplats rekommenderar vi att du följer dessa steg för att få en extra belöning:

  1. Kopiera STAVKAWIN-koden från vår webbplats och klicka på registreringsknappen 1xBet.
  2. Välj en av de erbjudna registreringsmetoderna. Kontrollera att fältet för promokoden är tillgängligt. Vi har tidigare skrivit om hur du fyller i registreringsformuläret för 1xBet.
  3. Ange koden STAVKAWIN i det särskilda fältet.
  4. Slutför registreringsförfarandet på bookmakerens webbplats.

Om alla steg följs på rätt sätt får spelaren extra pengar vid insättningar över 130 dollar eller motsvarande i lokal valuta.

Hur skapar jag en 1xbet kampanjkod?

Förutom den välkomstbonus som nämndes i föregående avsnitt ger 1xbet spelarna möjlighet att få ytterligare kampanjkoder. Dessa kan användas för spel (freespins) och spel på sport och cybersport (freebets). Alla erbjudanden finns under ”Promo” – ”Promo Code Showcase”.

För att skapa en 1xbet-promokod måste en spelare samla ihop ett tillräckligt antal poäng. Det minsta antalet poäng för att byta till en promokod är 50. Detta kan till exempel vara en promokod för ett gratisspel på basket med odds på minst 1,8 eller ett snurr i Lucky Wheel. Det finns mer än 30 erbjudanden tillgängliga på sidan ”kampanjkoder i skyltfönstret”.

Vi kommer att prata om hur man får poäng för att skapa 1xBet-kampanjkoder i en separat artikel.

Hur kontrollerar jag en kampanjkod på 1xBet?

Det är värt att dela upp den här frågan i två delar. Bookmakern erbjuder spelarna en registreringsbonus och partners en extra promokod för att öka beloppet för den första insättningen. Det finns inget sätt att kontrollera en sådan promokod. Även om du anger den i rutan ”Promokod (om någon)” när du skapar ditt konto kommer den inte att visas om den är aktiv eller inte. Du kan bara ta reda på om koden är aktiv när du gör en insättning: Om du satte in 130 dollar eller mer får du ändå 130 dollar på ditt bonuskonto, då var koden giltig.

Проверить промокод 1хБет

Om spelaren skapade en 1xbet-kampanjkod med hjälp av sina poäng, eller fick en bonus från kontoret, ska du gå till Promo-sektionen – Promo Code Showcase. Klicka sedan på knappen Kontrollera promokod och ange bonusen på raden. Här kan spelaren få information om promokoden samt se historiken över sina koder.

Fler frågor om ”Vad är en 1xBet-promokod?

📥 Var ska man ange 1xBet kampanjkod?

För att få extra belöningar från bookmakern bör du ange 1xbet promokod när du registrerar dig. I de föreslagna alternativen för att skapa ett konto (utom för sociala nätverk och budbärare) finns ett fält ”Promokod (om tillgänglig)”. Här ska spelaren ange den tillgängliga 1xbet-kampanjkoden.

✅ Hur aktiverar jag en 1xBet-kampanjkod?

Spelaren behöver inte aktivera en kampanjkod hos 1xbet dessutom. Det räcker med att skriva in rätt kod i motsvarande fält vid registreringen. Du måste också slutföra proceduren för att skapa ett konto och aktivera det.

Hur anger jag en kampanjkod i 1xBet på min telefon?

Processen för att använda 1xbet kampanjkod när du skapar ett konto på webbplatsen från din telefon skiljer sig inte från skrivbordsversionen. Alternativet att registrera sig från mobilappen kommer att vara annorlunda. Det finns dock också ett fält för att skriva in en specialkod.

➡️ Hur satsar jag med en 1xBet kampanjkod?

När en spelare har skapat en 1xbet-kampanjkod för ett sportevenemang i ”Promo Code Showcase” kan den användas när du gör ett spel. För att göra det väljer du evenemanget som bonuskoden har skapats för. När du sedan placerar ett spel måste du ange kombinationen av bokstäver och siffror i fältet ”Promo code”. Observera att fältet med insatsbeloppet måste vara tomt. Annars kommer 1xBet bookmaker att välja att dra av pengarna istället för att aktivera freebet.

Relevanta nyheter