Intro

Tillgång till området: Hur återställer jag mitt konto hos 1xBet?

Восстановить доступ 1хБет
Det händer ofta att användare glömmer inte bara sitt lösenord utan även sin inloggning till sitt konto. Om du hamnar i problem med 1xBet behöver du inte oroa dig. I det här fallet rekommenderar vi att du försöker exakt att återställa tillgången och inte registrerar dig på nytt, eftersom bookmakern kan blockera användaren permanent när du registrerar dig med samma personuppgifter (för- och efternamn, mail, bankkonton). I den här artikeln kommer vi att titta på hur du loggar in, hur du återfår 1xBet-användarnamn och lösenord från ditt personliga konto och hur du återfår tillgång till ditt konto på bookmakerns webbplats.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur loggar man in på 1xBet?

Varje spelare som registrerar sig hos 1xbet får ett unikt ID-nummer – detta 9-siffriga nummer är också numret på spelkontot på bookmakerens webbplats. Du kan också använda det för att logga in på webbplatsen, eftersom det fungerar som ett spelar-ID, precis som din e-post eller ditt telefonnummer. Du hittar ditt personliga ID-nummer i myAlpari i det övre högra hörnet. För att logga in måste du ange ditt användarnamn (e-post, mobiltelefon eller ID-nummer) och sedan ditt lösenord.

Hur kommer jag ihåg mitt 1xBet-inloggningsnummer?

Inloggning till bookmakerens webbplats kan inte bara vara en e-postadress, utan även ett mobiltelefonnummer eller ett unikt ID, som bildas vid registreringen av användaren. Om dessa inloggningsmetoder av någon anledning inte är tillgängliga kan du försöka logga in via ett av de sociala nätverken. Om ovanstående alternativ inte fungerade är den sista chansen att återställa ditt användarnamn att kontakta 1xBets tekniska support på något sätt som är bekvämt för dig. Med detta tillvägagångssätt ska du dock vara beredd att förse konsulten med alla nödvändiga dokument som styrker din identitet. Eftersom bookmakern är mycket strikt när det gäller alla typer av bedrägerier och bedrägerier, och för ett försök att registrera dig på nytt med samma personuppgifter kan du bli bannlyst på livstid och det kommer att bli ganska svårt att bevisa att du inte är en bedragare. Så var försiktig och var försiktig, skriv ner dina inloggningsuppgifter för 1xBet någonstans? Вход в 1хБет

Hur vet jag mina inloggningsuppgifter på 1xBet?

När du öppnar formuläret för att logga in på 1xBets webbplats kan du märka att en spelare kan ange sin e-postadress, identifierare (ID) eller telefonnummer som inloggning (du måste klicka på lämplig knapp i fältet ”Logga in”). Detta gör det lite svårare att komma åt webbplatsen om en spelare glömmer sin 1xBet-inloggning. För att komma ihåg det måste du:

  1. Sök efter ett e-postmeddelande från bookmakern. Under registreringen via e-post kommer du att bli ombedd att bekräfta ditt konto (du måste klicka på länken). Om det finns ett sådant e-postmeddelande är det värt att använda din e-post som inloggning.
  2. Försök att ange ditt telefonnummer. Om användaren har registrerat sig via det är det också möjligt att logga in eller hämta lösenordet via numret.
  3. Sök dina sparade inloggningar/lösenord i din webbläsare för att få tillgång till 1xBet. Kanske har dina inloggningsuppgifter sparats efter din första inloggning.

Om inget av de föreslagna alternativen hjälpte, måste man be om hjälp från 1xbets supporttjänst. För att återfå tillgång behöver du dock legitimation – lämna ditt pass för identitetskontroll. Därför rekommenderar vi att du skriver till e-post eller chatt, eftersom du kan skicka dina dokument för att verifiera din profil direkt.

Hur återskapar man lösenordet från 1xbet?

Spelare glömmer inte bara sitt användarnamn. Ganska ofta finns det problem med att logga in på det personliga kontot genom ett glömt lösenord från 1xbet. I det fallet måste du återställa det. För att göra det ska du trycka på knappen ”Logga in” och sedan ”Glömt lösenord”. Bookmaker kommer att erbjuda 2 sätt att identifiera sig: via e-post och via mobiltelefon. Välj det som användes vid registreringen. Om du använder standardsystemet – e-post – måste du ange det i fältet och klicka på ”Create new password”. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till bookmakerens webbplats. Ett nytt lösenord kan skapas när du klickar på länken. Om du använde ditt telefonnummer när du skapade e-postmeddelandet kan du återställa tillgången till din 1xBet-profil via SMS. För att göra det måste du ange ditt nummer i fältet och vänta på ett SMS med en kod. Den måste skrivas in i formuläret och sedan öppnar bookmakern en skärm för att skapa ett nytt lösenord. När alla ovanstående alternativ har provats och det inte ger något resultat måste du kontakta den tekniska supporten hos bookmakern 1xBet. Du kan göra det via e-post (du får svar inom 24 timmar), chatt (du får svar inom 5-10 minuter) eller per telefon (du får hjälp inom 10 minuter) Смена пароля 1хБет

Hur kan jag ändra mitt lösenord hos 1xBet?

Om en spelare har tillgång till ett personligt skåp är det ganska enkelt och snabbt att ändra 1xbets lösenord. Bookmakern själv rekommenderar att du ändrar ditt lösenord från tid till annan för att hålla ditt konto säkert. För att utföra ett lösenordsbyte hos 1xbet måste spelaren göra följande steg:

  • Gå till ditt personliga skåp.
  • På sidan ”Personuppgifter” klickar du på pennan mittemot fältet ”Ditt lösenord”.
  • Ange ditt gamla lösenord och ditt nya lösenord två gånger.

Efter att ha klickat på knappen ”Spara” kommer spelaren att ha ett nytt lösenord för 1xBet-kontot. Nu rekommenderar vi att du sparar det genom att skriva ner det i ett anteckningsblock. Du kan också kryssa i rutan ”Kom ihåg” första gången du loggar in på ditt personliga skåp. 1xBet-webbplatsen kommer då att komma ihåg de uppgifter du angett och nästa gång du loggar in på ditt konto sker det automatiskt eller halvautomatiskt.

Hur återställer jag mitt 1xBet-konto?

Det händer att en användare, när han eller hon försöker komma åt sin profil, upptäcker att kontot har blockerats eller raderats. Detta händer ofta när spelare bryter mot användningsreglerna. Många människor lockas av 1xBet på grund av dess tillförlitlighet, användarvänlighet och breda utbud av spel. Men de glömmer att det bakom allt detta också finns ett starkt säkerhetssystem. Det specifika med kontoret är att folk ger sina personliga uppgifter och måste vara säkra på att de hålls säkra och inte lämnas ut till tredje part. Det är därför som varje åtgärd som väcker tvivel hos bookmakern 1xBet, spelaren skickas omedelbart till förbudet. Det händer ofta att helt omotiverat. Vad du ska göra om ditt konto blockeras eller raderas, läs vidare. 1хБет вход официальный сайт букмекера Om du vill ta ut pengar efter att ha blivit blockerad skriver du ett mejl till supporten. Bifoga omedelbart dokument som styrker din identitet. Det är tillrådligt att lägga till flera dokument: pass, körkort, militärt ID osv. Ibland räcker detta för verifiering och supporten kommer att ge dig tillbaka tillgång till ditt 1xBet-konto eller låta dig ta ut pengar. Tänk dock på att du efter en lyckad verifiering kan få ett mejl från säkerhetsteamet som informerar dig om att bookmakern inte längre samarbetar med dig och permanent raderar ditt konto. Om du försöker registrera dig hos 1xbet igen och öppna ett konto kommer det att blockeras igen. I det här fallet är det omöjligt att bevisa något och det är ingen idé att kontakta supporten.

Relevanta nyheter