Intro

Ta bort ett 1xBet-konto: tillgängliga alternativ

Удаление аккаунта 1хБет
Efter att ha skapat ett konto och bekantat sig med bookmakerens faciliteter kan vissa spelare vilja radera sitt 1xBet-konto. Detta beslut kommer ofta upp hos användare som har förlorat en rejäl summa och vill stoppa förlustsviten. I vilket fall som helst förblir frågan ”hur man raderar kontot på 1xbet?” relevant. Vi ska besvara den i den här artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Sätt att radera 1xBet-konto

”Frysning” av 1xbets spelprofil

Om du läser 1xbets personliga skåp noggrant kan spelarna märka att det inte finns någon knapp för att radera kontot. Enligt villkoren för bookmakerkontoret kan spelarens profil inte raderas, utan endast ”frysas”. Om du kontaktar supporten via någon av de beskrivna kanalerna får spelaren ett svar: ”1xbet-kontot kan inte raderas. Efter 3 månader utan några överföringar förpassas det till statusen ”inaktiv”. Användarens uppgifter raderas dock inte från databasen”. Spelare kan därför återställa sin profil, vilket diskuteras nedan. Vi har alltså en situation där spelarnas personuppgifter, liksom 1xbet-kontot, inte raderas. Om användaren inte är orolig för bookmakerens passuppgifter räcker det med att inte logga in på det personliga kontot under 90 dagar (3 månader) för att kontot ska ”frysas”. Observera att 1xBets profil inte alltid är inaktiv efter att ovanstående sträng har löpt ut. På spelforum kan du hitta information om att inloggningen till det personliga kontot genomfördes och efter 4 månader. Den här metoden ger därför ingen 100 % garanti.

För att framkalla blockering av 1xbet-kontot

Enligt samma regler för bookmakern kan en spelares profil raderas för att ha brutit mot villkoren för kontoret. Om spelaren vill ta till en sådan radikal metod är det värt det:

  • Satsning på matchfixning.
  • Att använda sig av system, t.ex. att satsa på ”gafflar”.
  • Att delta i en match och påverka resultatet (gäller tränare och domare).
  • Skapa flera konton på bookmakerens webbplats.

Innan man använder sig av ovanstående knep är det värt att ta ut alla pengar från kontot. I annat fall kommer de att blockeras. Du bör också komma ihåg att blockering av 1xbet-kontot innebär att spelaren inte längre kan använda kontorets tjänster. Dessutom kan han bli svartlistad av alla bookmakers. Detta kommer att sätta ett fett stopp för hans spelverksamhet Личный кабинет 1хбет

Skäl till att man inte kan ta bort ett 1xBet-konto

När spelarna får reda på att de inte kan radera sitt 1xbet-konto blir de upprörda över det. Bokmakaren har dock skäl till varför en sådan regel har skrivits in i villkoren för användning av kontoret. För det första har många spelare inget emot att skapa ett nytt konto med hjälp av sin hänvisningslänk. Samtidigt raderas det gamla. Det brukade fungera bra tidigare. Idag är det skälet till att spärra kontot hos 1xbet. När den väl är blockerad misslyckas alla upprepade försök att skapa ett konto. För det andra är spelarna känsliga för känslor. Som redan erinrats i den inledande informationen har spelarna efter en stor förlust inget emot att radera sitt konto. På detta sätt försäkrar bookmakern spelarna mot att fatta förhastade beslut. För det tredje är bookmakers skyldiga att behålla användarnas personuppgifter under en viss tid för att förhindra penningtvätt och andra bedrägerier. Spelbolagen kan utbyta information om missbrukare och blockera deras konton (om uppgifter finns tillgängliga).

Återställ 1xbet-konto

Om en spelare inte har besökt sitt personliga konto på mer än 90 dagar och det har ”frysts” kan spelaren enkelt återaktivera det. För att återställa ditt 1xBet-konto ska du kontakta en av supportkanalerna, t.ex. chatt eller e-post security@1xbet-team.com. Efter att ha svarat på några frågor eller tillhandahållit ytterligare information kommer spelarens konto att återställas. Observera att ett 1xBet-konto som raderats av bookmakern inte kan återställas.

Relevanta nyheter