Intro

Sportspel på 22Bet

Спортивные ставки 22Бет
Sportfantaster eller helt enkelt spelare har förmodligen hört talas om vadslagning minst en gång. För det finns det många kontor som erbjuder sina tjänster. Bookmaker 22Bet erbjuder sina spelare inte bara klassiska spel på populära sporter, utan även mer okonventionella områden som cybersport.

Hos 22Bet kan du vara säker på att spelet är rättvist och pålitligt och välja evenemang med de högsta oddsen, placera order, spreadar, system samt kombinationer som patcher, knektar, kedjor och multibets. Överväg 22Bet sportspel mer i detalj:

Sporter för vadslagning hos 22Bet

Sportbettingföretaget erbjuder 23 sporter att satsa på hos 22Bet. Bland dem är de mest populära fotboll, basket, tennis, hockey, volleyboll, bordtennis, handboll och cricket. Det finns också sådana som är mindre populära men som har en trogen följarskara: friidrott, badminton, baseboll, vattenpolo, båtkapplöpning, utförsåkning, kabaddi, keirin, beachvolleyboll, rugby, hästkapplöpning, snooker, hundkapplöpning, speedway, floorball, futsal och ishockey.

Varje dag kan spelarna välja mellan över 300 sportevenemang och cirka 350 cybersportevenemang. Alla populära världsmarknader är tillgängliga för vadslagning. Du kan också hitta evenemang från mindre mästerskap. För att utnyttja erbjudandet måste du logga in på ditt personliga skåp eller registrera dig på 22Bet.

Ставки на спорт 22Bet

Olika typer av spel på 22Bet

Klassiska singelspel, spreads, system samt kombinationer av spel som patches, latches, chains och multibets är alla tillgängliga på 22Bet. Eftersom det är svårt för nykomlingar att förstå alla de intrikata insatserna hos 22Bet har vi bestämt oss för att kortfattat beskriva hur de skiljer sig från varandra:

 • Ett klassiskt singelspel är ett vanligt singelspel på att en sida ska vinna (eller spela oavgjort). Det är den enklaste och mest populära typen av spel.
 • En parlay är en serie spel på flera händelser som kombineras till ett enda spel. Konsekvensen av detta är att detta spel har ett högre odds. Alla händelser i Parlay måste dock vinnas för att vinna.
 • Ett system är en kompromiss mellan singelspel och enskilda spel och består av de sistnämnda. Till skillnad från ett normalt expressspel kan ett system vinna även om några av valen i kombinationen förlorar.
 • Ett Parlay är en kombination av alla möjliga Parlays av de valda evenemangen. Det minsta antalet händelser i den här typen av spel är 3, det högsta är 8. För att få en vinst genom ett Parlay måste minst ett urval (dvs. minst 2 av alla utfall) vara korrekt.
 • Luckybetsbestår av enskilda satsningar och alla möjliga uttryck för de valda händelserna. Det minsta antalet val i den här typen av spel är 2, det högsta är 8. För att vinna behöver du bara välja minst ett utfall korrekt.
 • En kedja är en uppsättning enskilda spel som består av händelser som är oberoende av varandra. Spelaren kan själv välja insatsordning och satsa endast på den första händelsen i kedjan. Efter att varje enskilt spel som ingår i kedjan har dragits beräknas summan på detta konto.
 • Multibetting är ett bettingsystem som består av flera satsningar eller enskilda satsningar.

Förutom det listade utbudet av satsningar på kontorets webbplats finns det intressanta bonusar och kampanjer 22Bet. Tack vare dem kan du öka dina vinster från placerade satsningar.

Spel på eSports hos 22Bet

Online-spel på e-sport har blivit alltmer populärt i och med internets utveckling hos 22Bet. När det gäller popularitet och insatsnivåer är de nästan jämbördiga med de mest välkända sporterna som fotboll, basket och tennis.

Spel på cybersporter och spel på traditionella sporter har samma logik. I fotboll handlar det till exempel om idrottare som tävlar, medan cybersport innebär att spelare kontrollerar karaktärer eller lag i ett onlinespel.

Ставки на киберспорт 22Бет

Bland de spel som 22Bet erbjuder sina anhängare finns t.ex:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • och andra.

Dessutom kan användarna hitta spel på cyberhockey, -Basketball, -Volleyball, -NFL, -UFC, -Cricket, -Rugby, -Tennis, -Wrestling, -Rally, -Golf, -Baseball, -Lacrosse och andra sporter. Totalt erbjuder bookmakerns webbplats mer än 60 typer av spel för 22bet cyber sports. Och det antalet växer hela tiden.

Relevanta nyheter