Intro

Spelförsäkring hos 1xBet: hur använder jag tjänsten?

1хБет - Стаховка ставок
Bookmaker’s office 1xBet ger spelarna praktiska verktyg för att minimera förluster från dåliga satsningar. Spelare kan sälja ett 1xBet-spel och få en del av pengarna tillbaka till sitt huvudkonto. Dessutom finns det möjlighet att försäkra ett 1xBet-spel och få 100 % av pengarna insatta på kontot. Vilka är fördelarna med detta alternativ och hur skiljer det sig från att returnera en insats? Läs artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är en 1xBet-spelförsäkring?

Spelförsäkring är en ganska vanlig tjänst som erbjuds av bookmakers. Med vadslagningsförsäkring 1xBet ska förstås att man gör en vinst även om vadslagningen visar sig vara en förlust. Det är värt att notera att försäkringen kan vara fullständig eller partiell. I det första fallet får spelaren hela beloppet på sitt personliga konto, i det andra fallet en viss del av det. Kostnaden för försäkringen beror på dess typ. Ju högre insatsbeloppet och det försäkrade beloppet (i procent) är, desto högre avgift betalar bookmakern till spelbolaget. Kostnaden för försäkringen kompenseras dock mer än väl av vinsten. Och i händelse av förlust förlorar användaren inte hela beloppet, utan endast en fast provision som ska betalas till bookmakerns kontor.

Vad innebär det att försäkra ett spel hos 1xBet?

En av våra lektioner i ”Betting School” om framgångsrika satsningar innehåller information om sannolikhetsteorins inverkan på satsningar. Bland de tips som ges vill vi lyfta fram en viktig punkt: ”Ingen känner till sannolikheten för händelser”. Ingen vadslagare kan alltså veta till 100 procent hur en match kommer att sluta. Även de mest korrekta förutsägelserna kan ha felbedömningar. Hur är det med de matcher där sannolikheten för att vinna på endera sidan är hög? Du kan dra nytta av 1xBets tjänst för spelförsäkringar. Många spelare undrar: ”Vad innebär det att försäkra ett spel hos 1xBet?” Det kan finnas flera svar på det. För det första kan en definition användas: Spelförsäkring är en fullständig eller partiell återbetalning av det förlorade beloppet. För det andra bör man ge en beskrivning av processen för vadslagningsförsäkring och mekanismen för att få tillbaka pengarna vid en förlust. Om vi utgår från processen kan spelaren försäkra nästan vilken* händelse som helst före eller under match. En insats kan vara en enkel eller en parlay. När det gäller pengarna beror ersättningen från 1xBet på det försäkrade beloppet. Om full försäkring har valts kommer alla medel att krediteras till spelarens konto. Det är dock värt att komma ihåg att ju högre kompensationsprocent, desto högre serviceavgift. *Alla spel kan inte täckas. Detta kommer att diskuteras i nästa avsnitt Страховка ставки 1хБет

Vilka är villkoren för insatsförsäkringar hos 1xBet?

Bookmakern 1xBet erbjuder några av de bästa villkoren för bettingförsäkringar för sina användare. Spelare kan använda tjänsten för en mängd olika evenemang och välja de mest intressanta matcherna med bra odds. Det finns dock ett antal begränsningar som är värda att uppmärksamma:

 1. Spelförsäkring hos 1xBet är en betaltjänst. Avgiften beror på oddsen och det maximala belopp som täcks. Kostnaden för försäkringen överstiger dock inte användarens vinster.
 2. En spelare kan försäkra enskilda spel och expressspel.
 3. Användaren kan köpa flera försäkringar för samma insats. Försäkra till exempel först 10 % av beloppet och sedan 30 %. Alla köpta insatser får dock inte överstiga 100 %. Så det är värt att vara försiktig så att man inte betalar för mycket för tjänsten.
 4. Insättningar som görs via kryptovaluta täcks inte av försäkringen.
 5. 1xBet bettingförsäkring är inte tillgänglig för matcher där oddsen skiljer sig med upp till 17 poäng.
 6. Spel före match och live-spel kan försäkras.

Förutom de grundläggande villkoren som beskrivs ovan bör du vara uppmärksam på ytterligare regler från 1xBets webbplats:

 • Bookmakern är inte ansvarig i de fall då tjänsten för bettingförsäkring inte är tillgänglig på grund av tekniskt fel.
 • Företaget förbehåller sig rätten att avsluta spelförsäkringstjänsten när som helst och i samband med vilka händelser som helst utan att ange några skäl.
 • Insatsförsäkringen kan avbrytas om tekniska problem har uppstått i något skede av tjänsten.

Insatser i alla ovanstående fall beräknas på allmän basis enligt spelets resultat. Praktiken visar dock att bookmakern sällan tillämpar dessa punkter från reglerna på satsningar. Därför är spelförsäkring hos 1xBet ett ganska intressant erbjudande som är värt att utnyttja i riskfyllda matcher.

Hur tecknar jag en vadslagningsförsäkring på 1xBet?

För att kunna använda tjänsten Betting Insurance måste användaren först placera ett spel före match (singel- eller expressspel). Gå sedan till den personliga profilen – ”Spelhistorik”. Hitta ett spel av intresse i listan och klicka på ”Försäkra” (inte tillgängligt för alla spel, som tidigare nämnts). I det nya fönstret ser spelaren provisionen och väljer det belopp som han vill försäkra. Som tidigare nämnts kan det vara en del av insatsen eller hela insatsen. 1хБет - продажа ставки Till exempel, för ett fotbollsspel på 100 dollar* och odds 1,8 är försäkringsbeloppet: 10 % – 6 dollar*, 100 % – 47 dollar*. Om användaren vinner får han eller hon 80* dollar, varav nettovinsten är 36* dollar. *Eller motsvarande i lokal valuta

Vad beror försäkringskostnaden hos 1xBet på?

Tjänsten för spelförsäkring hos 1xBet är avgiftsbelagd och beräknas individuellt för varje spel. Försäkringsberäkningsformeln tar hänsyn till evenemangets typ, oddsen, insatsbeloppet och försäkringsprocenten. Eftersom bookmakern inte tillhandahåller en exakt formel för att fastställa avgiften för denna tjänst är det inte möjligt att ge en exakt beräkning. För att förstå vad kostnaden för en vadslagningsförsäkring kan vara finns här några exempel:

 1. Användaren har placerat ett enstaka spel före match på 100 dollar* på en fotbollsmatch (odds 2,00). Efter några minuter har han beslutat att försäkra 50 % av insatsen. Spelbolaget erbjuder spelaren att utföra denna operation för 22 dollar*.
 2. Användaren gjorde ett enda live-spel på 100 dollar* på en fotbollsmatch (odds 1,20). Tio minuter senare, efter att ha släppt in ett mål, bestämde han sig för att säkra insatsen med 50 %. Bookmakern begär en avgift på 30 dollar* för denna operation.

Som du kan se i exemplet är oddsen i matchen olika, men på grund av sannolikheten att förlora i det andra fallet ökar kostnaden för försäkringen. Det är därför värt att noggrant beräkna det rimliga i att använda denna tjänst för att undvika att förlora mer pengar om du förlorar spelet. *Eller motsvarande belopp i en annan valuta

Vad är skillnaden mellan försäkring och försäljning av spel hos 1xBet?

Många nybörjare undrar: ”Vad är skillnaden mellan försäkringar och att sälja en insats?” Dessa tjänster liknar varandra (de kan användas för spel före match, de hjälper dig att få tillbaka dina pengar osv.), men har ett antal skillnader:

 • När spelaren försäkrar ett spel betalar han provisionen på en gång, och när han säljer det betalar han den på plats (får ett mindre belopp på sitt konto).
 • Du kan försäkra en del av ett spel och sälja hela spelet.
 • När man försäkrar insatser är förlusten av pengar mindre än när man säljer insatser.

Användarna kan därför använda de två verktygen parallellt, beroende på vilken strategi de väljer. Страховка ставки на 1xBet Avslutningsvis vill vi säga att det inte alltid är en bra idé att underskriva ett spel. Det är bättre att lära sig hur man exakt förutspår utgången av händelser och få maximal vinst från kontoret, istället för att betala provisioner för tilläggstjänster. Det är därför vi rekommenderar vår Betting School för nya spelare för att lära sig många tips om hur man blir en framgångsrik spelare.

Fler frågor om 1xBet bettingförsäkring:

⏱️ 1xBet betting insurance: vad är det?

”Insatsförsäkring” är en tilläggstjänst som erbjuds användare av 1xBet. Efter att ha placerat ett spel före match eller live-spel kan spelarna försäkra sitt spel för att få en del av pengarna tillbaka. Bookmakern låter spelarna göra en hel eller delvis 1xBet-försäkring. Alternativt kan en spelare använda flera försäkringar samtidigt, så länge det totala försäkrade beloppet är 100 % av den ursprungliga insättningen. Kostnaden för flera transaktioner blir dock högre än att använda en försäkring för hela insatsbeloppet.

✅ Hur fungerar försäkringen i 1xBet?

Försäkringar i 1xBet kan användas omedelbart efter att du har placerat ett spel. Spelaren måste gå till sitt personliga skåp och i spelhistoriken för att hitta det som ska försäkras. Knappen ”Försäkring” visas på spelkortet, vilket för spelaren till inställningsskärmen. Användaren kommer att kunna välja det belopp som ska försäkras och se provisionsbeloppet för att tillhandahålla tjänsten.

💵 Hur mycket kostar 1xBet-spelförsäkringen?

Kostnaden för 1xBet betting insurance beräknas på individuell basis. Bookmakerkontoret analyserar matchen, tar hänsyn till storleken på användarens insats, tidpunkten då spelaren bestämde sig för att använda tjänsten och det belopp som ska försäkras. Algoritmen räknar ut vadslagarens provision. Om spelaren godkänner beloppet kan han eller hon ”köpa” försäkringen. Användaren kan också vägra och återkomma till frågan efter en tid. Provisionsbeloppet kommer dock också att förändras, och inte alltid till vadslagarens fördel.

Relevanta nyheter