Intro

Olika typer av spel på 1xBet och deras funktioner

Виды ставок 1хБет
Spelmarknaden blomstrar över hela världen. Konkurrensen mellan bookmakers och ny teknik som gör det möjligt att placera spel på distans bidrar till den snabba utvecklingen. Därför är det inte förvånande att 1xBet, som slåss om ledarskapet på marknaden, försöker diversifiera sitt erbjudande. Detta gäller även framväxten av nya bettingtyper 1xBet. Vilka typer av spel är tillgängliga för kontorsanvändarna och vad är skillnaderna mellan dem? Låt oss besvara frågorna i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Tillgängliga typer av spel 1xBet

Nybörjarspelare är vanligtvis bekanta med enkelspel (ordinarians) och 1xBet expressspel (compound bets). Bookmakern erbjuder dock många fler bettingtyper för spelarna. Förutom klassiska satsningar (singel- och kombispel) kan användarna placera variationer av dessa satsningar på webbplatsen: göra kedjor, system, trustbets osv.

Bookmakern arbetar ständigt med att utöka sitt utbud. Under 2019 blev till exempel anti-extras, lacs och patent tillgängliga för användarna. Vi rekommenderar därför att du bekantar dig med de aktuella 1xBet-spelformerna som beskrivs i reglerna. För att göra det måste du gå till sidan ”Regler” i avsnittet ”Information” (menyn finns längst ner på sidan). Punkt 4 handlar om typerna av spel på bookmakerens webbplats. I skrivande stund fanns det 11 stycken.

Egenskaperna hos typerna av spel på 1xBet

Som nämnts ovan kan spelarna, förutom singel- och expressspel, dra nytta av ytterligare 9 typer av spel hos 1xbet. För närvarande erbjuder bookmakern spelarna följande typer av spel:

 • Singelspel (single bets) är spel som innehåller ett resultat på ett enda sportevenemang. Om användaren vinner får han vinsten, som är lika med summan av insatsen multiplicerad med oddset.
 • Expressspel (express) är spel på 2 eller flera oberoende* utfall av matcher. Vinstbeloppet beror på antalet val (ytterligare odds kan tillämpas) och de specifika detaljerna för beräkning av vinsten för insatsen (inga förlorande utfall kan tillåtas i kombinationen). Vinsten för en Parlay beräknas genom att insatsen multipliceras med oddsen för resultaten.
 • Ett system är en kombination av uttryck av en viss storlek och ett i förväg valt antal händelser. Det är alltså möjligt att i systemet inkludera expressspel som endast innehåller händelser före match. Det maximala antalet varianter i systemet är 184756 och antalet händelser är 20. Beräkningen av vinster sker enligt det schema som beskrivs i reglerna.
 • En kedja är en uppsättning ordinaries på oberoende* händelser. Användaren bestämmer själv ordningen på insatserna i kombinationen och beloppet för den första insatsen (det är kedjans startsumma). Efter att händelsen har spelats bestäms beloppet för nästa insats i kombinationen. Om kedjans summa efter beräkningen av resultatet är lika med noll anses insatsen vara förlorad.
 • Förtroendeinsats – en insats som användaren placerar för de medel som bookmakern tillhandahåller som ett förskott. Förskottssatsningens belopp beräknas av 1xBet på grundval av spelarens outnyttjade spel. Förtroendeinsatser är tillgängliga för regelbundna användare som inte har brutit mot bookmakerens regler. Nykomlingar bör bygga upp trovärdighet på webbplatsen för att kunna dra nytta av den här typen av vadslagning.
 • Promokodspel – ett spel som spelaren inte betalar någonting för. Bookmakern förser spelaren med en särskild kod som gör det möjligt för spelaren att bilda ett enkel- eller expressspel. Vinsterna krediteras dock inte till huvudkontot utan till bonuskontot och måste omsättas. Omsättningsvillkoren beror på kampanjen.
 • Amultispel är ett spel som består av singel- och/eller expressspel. Användaren kan använda en lobby (ett resultat som påverkar vinsten för hela insatsen). I ett sådant fall beror framgången för hela multisatsningen på det valda villkoret. Om ingen lobby väljs beräknas kombinationen som ett system. Vinstbeloppet beror på användningen av lobbyn.
 • Villkorligt spel – ett spel som består av singel- och multispel på oberoende* händelser. Ordningen på valen i ett villkorligt spel är upp till användaren. Vinsten beräknas också i den ordning som spelaren väljer.
 • En Anti-Match är en kombination av mer än 2 utfall. Som du kan förstå av namnet kommer spelet att spelas om alla matcher förloras. Oddsen att vinna på Anti-Match räknas genom den motsatta sannolikheten från Parlay. På regelsidan finns flera alternativ för detaljerade beräkningar.
 • Lucky – ett spel som omfattar 2 till 8 singel- eller expressspel. Dessa kan elastiskt kombineras ihop för att ge en rejäl vinst. Storleken på vinsten beror på typerna av spel, antalet val i expressen och oddsen.
 • En Parlay är en kombination av 3 till 8 val med olika antal utfall. Schemat för beräkning av vinsterna finns på 1xBets regelsida.

*Resultatet av ett spel påverkar inte det andra.

Доверительная ставка 1хБет

Funktioner hos 1xBet-spelformerna

Efter att ha läst de korta beskrivningarna av vadslagningstyperna hos 1xBet kan det tyckas att de är lika varandra. Faktum är att skillnaderna mellan singel- och expressspel är lätta att se. Men vad är skillnaden mellan ett system och en parlay? För att belysa egenskaperna hos varje speltyp har vi förberett en tabell:

Typ av satsning på 1xBet Karaktäristisk funktion
Enkel Enstaka händelse, exakt avräkning
Expressspel Ett spel som består av mer än två val. Om en händelse förloras leder det till att Parlay förloras.
System En kombination av parlay-val. Vinster räknas individuellt för varje insats och läggs sedan samman. Vissa av våra Parlay-val kan gå förlorade.
Chain En kombination av flera evenemang. Om det första valet förloras eller om hela beloppet förloras i en kedja är insatsen förlorad.
Confidenza Att ta emot ett spelförskott från bookmakern.
Promocode betting Ett gratisspel. Vinsten måste vinnas tillbaka.
Multispel Spel på tre evenemang. Vinsterna beräknas på samma sätt som i systemet.
Villkorligt spel Nästa insats i kombinationen får inte vara högre än insatsen i föregående kombination.
Antiexpress Händelserna i slip måste förloras.
Lucky Om minst ett val är lyckat vinner insatsen.
Patent Minst 2 händelser i kombinationen måste spelas.

Variationen av spel på 1xBet-webbplatsen gör det möjligt för spelarna att bilda den bästa kombinationen av spel för att få maximal vinst. Nybörjare bör dock komma ihåg att för att lyckas är det viktigt att förstå villkoren för varje bettyp. Du kan hitta omfattande information på bookmakerns portal, i avsnittet ”Regler”.

Relevanta nyheter