Intro

Hur spelar jag på 1xBet?

Как делать ставки 1хБет

Trots att 1xBets webbplats har ett intuitivt gränssnitt kan nykomlingar stöta på vissa svårigheter när de använder den. Detta gäller bland annat när det gäller att placera spel på 1xBet. Och här handlar det inte om teori (du kan hitta mycket användbar information om sportspel i vårBetting School), utan om själva spelproceduren. Om du också står inför det här problemet kan du leta efter svar i dagens artikel

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur man satsar på 1xBet: tillgängliga alternativ

Bokmakarens kontor erbjuder användarna flera verktyg för att placera ett spel. Att satsa på 1xBet kan göras via den officiella webbplatsen (desktop- och mobilversion), en mobilapp och ett program för PC. Trots de många olika lösningarna kommer gränssnittet för varje verktyg att vara likadant. Därför kommer det att vara bekvämt för spelarna att satsa via smartphones såväl som på stationära datorer. Eftersom spelare har frågor om att placera spel på olika enheter har vi förberett svar på hur man använder alla verktyg. Vägen för alla fall kommer dock att vara mycket likartad. Du kan läsa mer om de steg som spelarna måste ta när de placerar ett spel i följande underavsnitt i artikeln.

Hur satsar jag på 1xBets webbplats?

När du använder den officiella webbplatsen 1xBet.com eller en fungerande spegel ska du följa dessa instruktioner:

  1. Logga in på ditt personliga skåp (nya användare måste registrera sig på 1xBet.
  2. Gå till sidan ”League”, ”Live” eller ”Cybersport” för att välja evenemang.
  3. Välj ett resultat för vadslagning (match av intresse för vadslagning).
  4. Lägg till resultatet i spelkupongen. Efter att ha klickat på den numeriska symbolen för odds visas insatsen i arbetsområdet till höger (spelkupongen).
  5. Välj format för insatsen: enkelinsats eller kombinationsinsats. I det första fallet är det nödvändigt att ange insatsbeloppet och, om tillgängligt, en kampanjkod. Placera sedan insatsen genom att klicka på motsvarande knapp. För den andra varianten är det nödvändigt att lägga till minst ett ytterligare resultat i spelkupongen och välja kombinationsvariant (express, system osv.). Därefter anger du beloppet och placerar en insats.

Därefter går insatsen till ”Spelhistorik”, där spelaren kan följa resultatet. Det är också möjligt att delvis påverka insatsen genom att försäkra eller sälja den. Делать ставки 1хБет Vi vill påpeka att det är samma sak att satsa på 1xBet på mobilversionen av webbplatsen som på skrivbordsversionen. Den enda skillnaden ligger i rendering av skärmarna: layout av element och menyer. Portalens funktionalitet ändras inte, oavsett vilken enhet du väljer.

Hur spelar man på 1xBet från min telefon?

Enligt en forskningsrapport av Ron Mondelson för onlinepublikationen Yogonet.com använder cirka 70 % av spelarna sina mobiltelefoner för tillfälliga spel. 40 % satsar dock från sina telefoner hela tiden. Så betydelsen av 1xBets mobila webbplats och app kan inte underskattas. Och bookmakern har något att erbjuda användare som vill satsa på 1xBet från sin telefon. Att satsa från prylar är praktiskt via:

  • Den mobila versionen av 1xBet. Den öppnas automatiskt när du besöker 1xBets webbplats från din telefon. De viktigaste skillnaderna mellan desktop- och mobilversionen finns i menyn (”Hamburger” som finns i det övre högra hörnet av sidan), skärmarnas layout och navigeringen. I övrigt är det samma sak att satsa på 1xBet från portalens mobilversion som med huvudversionen: lägg till en händelse i spelkupongen, ange beloppet, gör inställningarna och klicka på ”Gör ett spel”.
  • 1xBet mobilapp. Du kan ladda ner den från kontorets officiella webbplats. Appen distribueras gratis för enheter som kör Android och iOS. Mer detaljer om hur du placerar spel i 1xBet mobilapp kommer att diskuteras i följande avsnitt.

Вход в мобильную версию 1xBet

Hur satsar man i 1xbets mobilapp?

Det första steget för det här alternativet är att ladda ner och installera 1xBet-mobilappen. Den finns tillgänglig i två versioner: Android och iOS. Programmet kan laddas ner från den officiella webbplatsen/spegel eller AppStore (för Apple-ägare). Installationsinstruktioner finns också tillgängliga på bookmakerns portal. Efter att ha loggat in på 1xBet-mobilappen går spelaren vidare till önskad sektion för att välja ett spel. När du har bestämt dig för ett evenemang följer du samma steg som på webbplatsen. Den enda skillnaden blir skärmarnas utformning.

Hur placerar jag ett spel i 1xWin-spelprogramvaran från 1xBet?

Windows-användare kan ladda ner 1xWin-spelprogramvaran för att snabbt få tillgång till spel. Den finns att ladda ner på kontorets webbplats i avsnittet ”Desktop applications”. Det är värt att till skillnad från webbplatsen, som kan blockeras av internetleverantörer, kommer spelarna att ha möjlighet att placera spel utan att använda en VPN. Ändringen av IP-adress och anslutningspunkt sker på programvarunivå. Efter att ha installerat 1xWin måste spelaren logga in. Därefter måste användaren följa samma steg som på webbplatsen. Mjukvarans utformning replikerar bookmakerns webbportal Программа для 1xWin

Hur lär jag mig att satsa med 1xBet?

Många nybörjare tror att det är en fråga om en halvtimme att satsa på 1xBet. Allt du behöver göra är att välja en händelse och placera ett spel baserat på din intuition. Men efter det första misslyckandet och förlusten av bankrulle ändrar kontorets användare sin åsikt om sportspel. Faktum är att satsningar på sport är ett mödosamt arbete som kräver kunskap och erfarenhet. Om du precis har börjat din resa till betting på 1xBet rekommenderar vi att du läser lektionerna i vår Betting School. Genom att gå igenom alla avsnitt kommer du att få grundläggande kunskaper som hjälper dig att skaffa dig erfarenhet på bookmakerns webbplats. Allt du behöver göra härnäst är att lära dig att analysera och experimentera med betting. Och kom ihåg att endast de som vet hur man förlorar vinner. Så var inte rädd för att förlora. De hjälper dig att lära dig att satsa korrekt på 1xBet. Det kommer att finnas en separat artikel på vår webbplats om att veta hur man placerar en insats på rätt sätt.

Populära frågor om 1xBet-spel

✅ Hur placerar jag spel i 1xBet?

För att börja satsa med 1xBet måste du logga in. Nya användare måste alltså först registrera sig, göra en insättning och först därefter placera ett spel. Det finns en liten skillnad i hur man satsar på 1xBet från en dator (datorversionen av webbplatsen och bettingprogramvaran) och en telefon (mobilversionen av portalen och mobilappen). Du kan läsa om processen i detalj i den här artikeln.

💲 Vad är minsta insatsen på 1xBet?

Många nybörjare undrar vad minsta insatsen på 1xBet är. Detta värde beror på vilken kontovaluta som valts. Det är därför du kan ta reda på minimisatsningen på 1xBets hemsida när du gör ett spel. Tröskelvärdet kan till exempel vara 0,3 dollar, 0,2 euro, 10 rubel eller 5 hryvnias för de angivna valutorna.

❔ Hur gör jag spel på 1xbet från min telefon?

Bookmakern tillåter spelare att placera spel på 1xbet från en mobilversion av webbplatsen och appen. I det första fallet är det bara att gå till 1xbet.com, designen anpassas automatiskt till storleken på skärmen på din pryl. I det andra fallet måste du ladda ner mobilappen från bookmakerns portal. Vart och ett av dessa alternativ beskrivs i detalj i artikeln.

Relevanta nyheter