Intro

Hur satsar jag på 1xBet expressspel?

Экспресс-ставка 1хБет
Som regel försöker alla nybörjare placera expressspel efter att de har placerat några dussin singelspel. Detta beror på rädslan för att göra en felaktig förutsägelse på några händelser och förlora ett stort belopp om de förlorar. Alternativt kan det vara så att användarna är för oerfarna för att placera kombinationer. Även om hela processen att placera expressspel på 1xbet är ganska enkel. Därför kommer vi i den här artikeln att svara på populära frågor som rör expressspel på 1xBet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är 1xbet expressspel?

Innan du börjar placera ett multispel är det värt att definiera begreppet expressbetting. Med 1xBet expressbet menas ett kombinationsspel som består av två eller flera spel på olika spel. Till exempel har en spelare skapat en kombination av 2 spel på olika fotbollsmatcher. I det här fallet består Parlay-spelet av 2 utfall (val). Om en av dem förlorar kommer hela kombinationen inte att spelas. Om parlayen däremot vinner får användaren en ökad vinst. Den beräknas genom att multiplicera oddsen för enskilda spel (totala parlay-odds) med insatsbeloppet. Det är därför parlays är ett populärt spelalternativ bland professionella spelare. Det är värt att notera att förlusten av en enskild händelse inte i alla fall är förlusten av hela kombinationen. 1xbet tillåter förlust av vissa val för ett större antal utfall. Till exempel, i fallet med ett expresståg som består av 10 singlar, kan 2 satsningar misslyckas med att spela. I det här fallet kommer du att göra en vinst, om än inte den maximala vinsten. Å andra sidan kan en spelare försäkra ett spel hos 1xBet och få en del eller alla pengar till sitt personliga konto. Det finns dock en avgift att betala för denna tjänst.

1xBet: hur satsar man en parlay?

Som tidigare nämnts är expressspel en ganska populär satsningstyp bland användarna av 1xbet. Trots att det inte är någon komplicerad procedur att bilda ett multispel har många nybörjare frågor om hur man skapar expressspel. Vi ger därför en snabbguide om hur man skapar ett multispel via hemsidan och mobilappen.

Hur skapar jag ett multispel på 1xBet på webbplatsen?

När du har loggat in på ditt personliga spelkonto kan du växla till sektionen för linje- eller livebetting för att ta reda på vilka sportevenemang som finns tillgängliga. Om en spelare gillar flera oberoende evenemang ska han lägga till dem i spelkupongen. För att göra det väljer du matchens vinnare och önskad speltyp: 1 (första spelaren/laget vinner), 2 (andra spelaren/laget vinner) osv. Efter att ha placerat insatserna i spelkupongen (panelen finns på höger sida av skärmen) kommer bookmakern att erbjuda användaren att bilda ett parlay-spel. För att placera ett parlay-spel hos 1xBet måste spelaren ange beloppet och klicka på knappen ”Bet”. Экспресс дня 1хБет Den korta instruktionen för att skapa en parlay via webbplatsen är alltså följande

  1. Auktorisering på webbplatsen.
  2. Valet av matcher och odds för utfallen.
  3. Inställning av slip: lägga till eller utesluta utfall från express.
  4. Angivande av parlaybeloppet.

Under bildandet av ett parlay-spel på 1xBet får användaren information om vinstbeloppet. Det är också möjligt att se beloppet för den maximala insatsen som bookmakern accepterar. Alternativen för att sälja och försäkra spel blir tillgängliga efter att spelet har lagts i avsnittet Spelhistorik.

Hur placerar jag ett expressspel i 1xBet-appen?

Att skapa ett parlay via 1xBet-mobilappen skiljer sig inte mycket från att placera ett spel via webbplatsen. Skillnaderna ligger i layouten av elementen (menyutformningen). För att göra ett parlay-spel i 1xBet ska användaren välja den händelse som du är intresserad av (klicka på oddsen för ett av de föreslagna matchresultaten) och lägga till det i spelkupongen. När ett antal resultat har lagts till i spelkupongen kan användaren skapa ett parlay-spel. Precis som på webbplatsen måste satsningsbeloppet anges i appen. Där finns också all nödvändig information om statusen på användarens konto och det potentiella vinstbeloppet. Proceduren för att skapa ett parlay-spel via appen är följande.

  1. Auktorisering i applikationen.
  2. Val av sportevenemang och odds för utfallen.
  3. Lägga till eller utesluta resultat från expressen.
  4. Ange beloppet för parlay.

Ska jag använda expressspel på 1xBet?

Som tidigare nämnts är parlays populära bland 1xBet bettinganvändare. Detta beror på möjligheten att få fler vinster, eftersom oddsen för utfallen multipliceras. Dessutom motiverar bookmakern spelarna att placera expressspel med ett stort antal utfall. För sådana satsningar får användaren en ytterligare ökning av oddsen. 1хБет - Стаховка ставок 1xBet expressspel är dock uppsättningar av enskilda spel som är kopplade till varandra. Och, precis som i fallet med pips, om en faller, kollapsar hela systemet. Så en spelare måste vara bra på att navigera i matcherna och göra korrekta förutsägelser. Nybörjare är bättre att göra expressinsatser på några få utfall och gradvis öka antalet. Proffs kan i sin tur kombinera olika typer av parlay-satsningar, till exempel 1xBet Anti-Match. Vinsterna från sådana uppsättningar av odds kommer att vara ganska betydande. Det är därför vi råder dig att vara försiktig när du placerar Parlay-spel. Mer övning på små kombinationer är en bra strategi för nybörjarspelare.

Fler frågor om 1xBet expressspel

❓ Vad är expressspel på 1xBet?

Bookmakern 1xbet erbjuder användarna flera varianter av expressspel: Classic, Stayer (du kan lägga till evenemang för de kommande 60 dagarna), Lucky (från 2 till 8 utfall), Anti-Axpress (spelen måste förlora) och Patent (en kombination av expressspel). Vi har redan skrivit om några av dessa typer av spel i en separat artikel. Vi rekommenderar att du läser den.

Hur placerar jag ett multispel på 1xBet på min telefon?

Att placera 1xBet expressspel via webbplatsen eller appen beror inte på din enhetstyp. Utvecklingsteamet har sett till att portalen är webbläsarvänlig och fungerar korrekt på olika spelerskärmar. Dessutom är applikationerna på Android och iPhone likadana. Därför kan spelarna i artikeln hitta svaret på frågan ”Hur placerar man en Parlay på 1xBet på IPhone?”

💻 Hur placerar jag ett expressspel på 1xBet på min dator?

Användare som använder en dator kan placera spel via webbplatsen och 1xWin-programvaran. I det första fallet måste du för att göra ett expressspel på 1xBet välja mer än två evenemang och lägga till dem på spelkupongen. Därefter blir det möjligt att gruppera insatserna till en parlay. De följande stegen är desamma som för ett enskilt spel. Om 1xWin-programvaran används har spelaren inte heller några problem med att placera ett kombinationsspel. Skärmarnas utformning motsvarar 1xBet-portalen. Därför bör spelarna också lägga till några händelser till spelkupongen och, genom att följa de föreslagna stegen, slutföra placeringen av expressspelet.

✅ Hur försäkrar jag ett 1xBet expressspel?

Efter att ha placerat ett kombinerat spel kan användaren använda ett extra alternativ för att försäkra spelet. För att göra detta går du till avsnittet ”Spelhistorik” och klickar på knappen ”Försäkra” för den kupong du är intresserad av. Genom att följa instruktionerna i det nya fönstret kan spelaren skydda hela eller delar av insatsen från att förlora. Det bör noteras att denna tjänst är avgiftsbelagd och beror på det uttryckliga (antal resultat, belopp, odds osv.).

Relevanta nyheter