Intro

Hur man tar ut pengar från 1xBet: tillgängliga metoder

Вывести средства 1хБет
Spelare som har fått sina första vinster eller som har använt en del av sin bankrulle kan ta ut pengar till sitt personliga konto. Bookmakern erbjuder användarna en rad olika betaltjänster för detta ändamål. Spelare har dock fortfarande många frågor som rör uttag av pengar från 1xbet. Vi kommer att besvara dem i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur man tar ut pengar från 1xbet: tillgängliga alternativ

På bookmakerns hemsida finns sektionen ”Betalningar” som samlar information om hur man sätter in och tar ut pengar från 1xbet. Sidan är organiserad på ett sådant sätt att användarna har möjlighet att se information om individuellt utvalda länder och när det gäller insättningar och uttag.

Det bör noteras att antalet betaltjänster beror på spelarens hemland. I genomsnitt har spelarna mer än 30 alternativ för att sätta in och ta ut pengar:

  • Överföringar via betalkort.
  • Överföring av pengar till ett bankkonto (för vissa länder).
  • Elektroniska plånböcker.
  • Betalningssystem.
  • Kryptovalutor.

För att ta ut pengar från 1xbet måste spelaren välja den tjänst som är av intresse, ange uppgifter om betalningsinstrumentet och bekräfta operationen. Därefter skickas betalningen för verifiering, vilket enligt reglerna kan ta från flera timmar till en dag. Om det inte finns några frågor kommer pengarna att överföras till det angivna personliga kontot.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Hur kan jag ta ut pengar från 1xBet till mitt kort?

För att överföra pengar till ett bankkort ska spelaren gå till avsnittet ”Uttag från konto” (personligt skåp) och välja ett kort i det betalningssystem som är intressant. Den universella lösningen är Visa och MasterCard. I vissa länder är dock överföringar till Maestro- eller Mir-kort tillgängliga. Det sistnämnda alternativet kommer att vara relevant för spelare från Ryssland, som använder Mir-kortet för att sätta in och ta ut pengar från 1xbet.

Efter att ha klickat på betalningssystemets hologram ska du ange de belopp som ska överföras och ange kortnumret. Efter att ha skickat begäran, kontrollerat pengarnas ursprung och använt dem på plattformen kommer spelaren att få det angivna beloppet till sitt personliga konto.

Vi vill uppmärksamma att alla utfärdande banker samarbetar med betalningssystemen. Därför kommer användarna inte att ha några problem med uttag av medel som finns tillgängliga på 1xbet till Sberbank (Ryssland), Privatbank (Ukraina) osv.

1xbet: hur man tar ut pengar till e-plånböcker?

Som tidigare nämnts ger bookmakern 1xbet möjlighet att göra överföringar till e-plånböcker som Skrill och Jeton Wallet. Detta är ett ganska populärt verktyg, genom sekretessen och hastigheten på överföringarna.

Året 2021 innebar dock en besvikelse för de spelare som använde Qiwi (Qiwi) och Yandex.Money (YMoneu) plånböcker. Den ryska centralbanken har genomfört en revision av finansiella företag och funnit många oegentligheter i internationella överföringstransaktioner. Eftersom spelinstitutens verksamhet inte är tillgänglig i Ryssland är samarbetet med 1xbet förenat med konsekvenser för ryska företag. Stora böter som ålades företag som hanterar Qiwi och Yandex.Money ledde till att dessa e-plånböcker försvann från bookmakerns webbplats. Så de populära frågorna ”Hur tar man ut pengar från 1xBet till Yandex.Money?” eller ”Hur överför man pengar från 1xBet till Qiwi?” har samma svar: ”Inte ännu”. Supporten på bookmakerns kontor svarar att det är ett tekniskt problem. Allt beror dock på böter från Rysslands centralbank och strängare finansiell övervakning i landet.

1хБет сколько выводится платеж

Hur kan jag ta ut pengar från 1xBet från min telefon?

Antalet användare som använder 1xbets mobilappar ökar ständigt. Därför är det inte förvånande att spelarna har frågor om hur telefonen kan användas för kontotransaktioner. Tack vare det användarvänliga gränssnittet i 1xBet mobilappen blir det dock inte svårt att göra det. Dessutom är mjukvaran snabb, så spelaren kommer inte att spendera mycket mer tid än när han eller hon använder webbversionen av spelportalen.

Om spelaren är auktoriserad ska du gå till ”Payments” – ”Withdraw from Account” och välja det betalningsinstrument som är av intresse. Därefter ska man ange det belopp som ska överföras och kort-/kontouppgifter. Efter kontroll kommer pengarna att krediteras till det valda betalningsinstrumentet i enlighet med bestämmelserna.

Hur kan jag ta ut pengar från 1xBet till andra konton?

Bookmakerkontoret 1xBet har arbetat på online bettingmarknaden sedan 2012. Under denna tid har företaget lyckats skaffa sig värdefull erfarenhet för att framgångsrikt bekämpa bedragare och skydda sina användare från att förlora pengar. Därför använder bookmakern i sitt arbete en tydlig algoritm för åtgärder, inklusive uttag av pengar från 1xBet.

Enligt företagets regler kan spelarna göra utbetalningen av pengar endast genom det betalningsinstrument från vilket insättningen gjordes. Om till exempel ett bankkort användes för att göra en insättning kan vinsterna också tas ut endast till det kortet. Spelaren kan inte lägga till ett annat kort eller ange en annan betalningsmetod. Det finns ingen sådan funktionalitet på webbplatsen.
Вывод средств 1хБет на карту Vad händer med användare som använder olika betalningsinstrument för att göra en insättning? I det fallet tillåter bookmakern 1xBet att man kan ta ut pengar till var och en av betaltjänsterna i motsvarande grad som en insättning. I det här fallet kan spelaren överföra alla sina vinster till den senast använda betalningsmetoden.

Användaren kan alltså inte ändra uppgifterna för att ta ut pengar från 1xbet. För en detaljerad förklaring av restriktionerna bör du kontakta bokslutarens supportrepresentanter, som kommer att ge ett svar från företagets officiella regler.

Vanliga frågor om uttag från 1xBet

💳 Vilka uttagsmetoder stöder 1xBet?

1xBet-användare kan ta ut pengar till bankkort, bankkonton (inte tillgängligt i alla länder), e-plånböcker, betalningssystem och via kryptovalutor. Det totala antalet betalningsinstrument varierar beroende på land, men uppgår ofta till mer än 30 tjänster.

📜 Vad behöver jag för att ta ut pengar från 1xBet?

Användaren ska satsa de insatta pengarna på sport, cybersport (minsta odds från 1,1) eller på spel. Dessutom måste profilen verifieras genom att tillhandahålla ett pass. Därefter kan spelaren ta ut pengarna till sitt personliga konto.

❎ Vad ska jag göra om jag inte kan ta ut pengar från 1xBet?

Vid tekniska fel i tjänsten, vänta en stund och upprepa operationen. Om det inte hjälpte, kontakta supporten och ta reda på orsaken. Mer detaljer om situationer med uttagsbegränsningar från 1xBet diskuteras i en separat artikel på vår hemsida.

Relevanta nyheter