Intro

Hur lång tid tar det att ta ut pengar från 1xBet?

1хБет сколько выводится платеж
När spelarna väl har valt ett betalningsinstrument och ansökt om pengar undrar de: ”Hur lång tid tar uttaget från 1xbet?” I tidigare artiklar har vi redan skrivit om detta i förbigående. Vi bestämde oss dock för att utöka ämnet genom att lägga till svar på alla användares frågor om uttag till sitt personliga konto.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur lång tid tar det att ta ut pengar från 1xBet?

Processen för att ta ut pengar från 1xBet består av flera steg:

  • En spelare väljer en av de betalningsmetoder som finns tillgängliga i ditt personliga skåp(1xBet avsnittet ”Uttag från ditt konto”).
  • Spelaren skickar en begäran om att överföra pengar från spelkontot till sitt personliga konto. I detta skede går begäran till bookmakern för verifiering. Det kan ske automatiskt, eller om företaget har ytterligare frågor om pengarnas ursprung – genom 1xbets finansavdelning.
  • Bookmakern bekräftar betalningen och överför den till betalningssystemet.
  • Betalningssystemet behandlar begäran och överför pengarna till spelarens personliga konto.

Den totala tiden för att ta ut pengar från 1xbet inkluderar alla ovanstående steg och beror på:

  • Verifiering av medel av kontoret. Om transaktionen kontrolleras automatiskt tar det upp till 10 minuter. Om den är manuell kan verifieringen ta från en halvtimme till flera timmar, mer sällan – dagar.
  • Den valda betalningsmetoden. Varje betaltjänst har sina egna regler för betalningshantering. I vissa fall påverkas behandlingen av transaktioner av helger och helgdagar. Då utförs överföringen på en vardag och uttagstiden från 1xBet kan öka med några dagar.

1хБет минимальная сумма платежа

Baserat på ovanstående kan man säga att det blir svårt för användaren att beräkna den exakta uttagstiden från 1xbet. Därför är det värt att endast förlita sig på genomsnittliga värden.

1xBet: hur lång tid tar det att ta ut pengar?

Som vi noterade i det föregående avsnittet är det nästan omöjligt att ange den exakta tiden det tar att få en utbetalning från 1xbet till ditt personliga konto. Spelare kan använda vår tabell för att planera sina uttagstransaktioner:

Metod för uttag av pengar

Genomsnittlig tid för överföring

Belopp per transaktion

VISA, Maestro-kort 1 minut – 7 dagar från 100 rubel*
Bankkort Mastercard, Mir 1 minut – 7 dagar från 1000 rubel*
Elektroniska plånböcker Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO osv. 1 – 30 minuter från 100 rubel*
Jeton-plånbok 1 – 30 minuter från 89,91 rubel*
Betalningssystemet Ecopayz 15 – 30 minuter från 908,05 RUB*
Betalningssystemet Payeer 15 – 30 minuter från 179,82 RUB*
Kryptovaluta Bitcoin upp till 10 minuter från 15270 RUB*
Kryptovaluta Litecoin upp till 10 minuter från 105 rubel*

*Eller motsvarande i en annan valuta

Observera att minimibeloppet per transaktion på 1xBets webbplats kan variera. Den aktuella informationen finns i avsnittet ”Uttag från konto” i ditt personliga skåp.

Om du har problem med att ta ut pengar från 1xBet rekommenderar vi dig att läsa vår artikel.

Vanliga frågor om att ta ut pengar från 1xBet:

📃 Vad beror 1xbets uttagshastighet på?

Uttag av pengar från 1xBet-kontot sker enligt en tydlig reglering. Det kan ta allt från några minuter till en vecka från det att du begär uttag tills pengarna krediteras till ditt huvudkonto. Hur snabbt begäran behandlas beror på profilverifieringen (om det inte finns några nödvändiga dokument är det värt att tillhandahålla dem för identitetskontroll), betalningsbeloppet (bookmakern kan sätta gränser för det maximala beloppet för uttagbara pengar), den valda betalningsmetoden (pengar kan ta lång tid att behandlas genom betaltjänstens regler), bettarens bosättningsland (finansiell övervakning av alla betalningar fungerar i vissa länder) och hastigheten hos 1xbet-teamet som behandlar begäran. Andra faktorer kan också påverka hastigheten på uttaget, men inte lika mycket.

⏱️ Hur lång tid tar det att ta ut pengar från 1xbet?

Mer än 30* uttagsmetoder är tillgängliga för användarna av 1xbet, från kortöverföring till överföring av kryptokonton. Eftersom alla tjänster har sina egna regler är hastigheten för begäran om uttag från 1xbet ett dynamiskt värde. Uttagstiden sträcker sig från 1 minut till 7 dagar. Detaljerad information om varaktigheten för uttag av medel från bookmakerkontot finns i artikeln
*Antalet betalningsmetoder beror på spelarens bosättningsland.

⏳ Hur lång tid tar det att ta ut pengar från 1xBet till mitt kort?

Överföringar till kort anses vara en av de snabbaste på 1xBet. Användare bör dock skilja mellan att ta ut pengar från 1xBet via p2p-överföring och till bankkortsuppgifter. I det första fallet sker betalningen via kortnummer och sker på några minuter (tiden kan öka på grund av finmonitoringkontroller). I det andra fallet sker betalningen enligt reglerna för landets betalningssystem. Därför får du pengarna inom 24 timmar (i genomsnitt flera timmar). Detaljerna om betalningsuppgifterna bör konsulteras på den lokala nationella bankens webbplats.

Relevanta nyheter