Intro

Hur klarar jag en dokumentkontroll hos 1xBet?

Пройти проверку документов в 1xBet
Efter att ha skapat ett konto hos 1xBet , som tidigare nämnts, kan en spelare dra nytta av bookmakerens erbjudande. Allt du behöver göra är att sätta in pengar på ditt konto för att börja placera spel på sport, icke-sportevenemang eller spel. Spelarens konto är dock fortfarande inte verifierat. Därför har användaren begränsningar i samband med uttag av vinster.

För att få pengarna till ditt personliga konto måste du fylla i 1xBet-formuläret. Vi har redan skrivit om hur man gör det i våra tidigare artiklar. Vi nämnde också hur du verifierar ditt 1xBet-konto. Du kan hitta mer information om hur du verifierar ditt 1xBet-konto i den här artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Varför ska jag kontrollera min 1xBet-profil?

Bookmakern 1xBet använder sig av en licens från registratorn från Curacao, som anger kraven för tillhandahållande av speltjänster. Bland annat finns det ett villkor om dokumentverifiering. Detta är för att säkerställa att kontoret är säker på att spelaren:

 • Minst 18 år gammal (ålder).
 • Inte planerar att använda sig av bedrägliga system.
 • Kommer inte att skapa ytterligare konton (en sådan åtgärd är förbjuden av bookmakern).

Därför är dokumentkontroll hos 1xBet ett obligatoriskt förfarande som alla spelare måste genomgå.

Hur fungerar verifieringen hos 1xBet?

Som redan nämnts i den inledande delen måste spelaren fylla i ett kort med personlig information. För att göra detta måste du ange informationen i de obligatoriska fälten. Och om det finns fel i dem, korrigera dem själv eller genom att kontakta 1xBets supportteam.

När spelaren har angett sina personuppgifter och valt dokumentet för 1xBet-verifiering är det möjligt att kasta sig in i spelvärlden: att satsa eller spela. Användaren kommer inte att ha några begränsningar när det gäller storleken på minimisatsningar, beloppet av erhållna vinster, användningen av bonuskontot och deltagandet i kampanjer. När spelaren väl bestämmer sig för att ta ut pengar och skicka en begäran till bookmakern måste han dock gå igenom en dokumentkontroll hos 1xBet.

Beroende på vilket land spelaren är bosatt i, hans e-post, aktivitet på webbplatsen och andra parametrar bestämmer 1xBet-systemet hur kontrollen ska utföras. Det finns flera alternativ för identitetskontroll:

 • Tillhandahåller en skannad kopia av pass eller passfoto.
 • Foto av spelaren som håller sitt pass i händerna (framför bröstet eller nära ansiktet).
 • En kopia av passet som bestyrkts av en notarie.

Om 1xBet bookmaker har några frågor kan ytterligare dokument begäras: körkort, kvitto på elräkning, försäkring osv.

Личные данные 1хБет

Hur anger jag mina passuppgifter hos 1xBet?

Vid skapandet av ett konto på sajten 1xbet erbjuds spelaren förenklade registreringsalternativ. Även det största formuläret när man skapar en profil via e-post kräver att spelaren anger sitt namn och lösenord. Resten av informationen måste anges i användarens skåp.

För att ange passuppgifter i 1xbet måste användaren logga in. I det personliga skåpet finns en sektion som heter ”Personuppgifter” och som innehåller spelarens profil. Spelaren ska fylla i kortet med personlig information (obligatoriska fält är markerade med asterisker) innan han/hon skickar in en verifieringsbegäran. Utan detta kan personalen på kontoret inte verifiera profilen.

På sidan ”Personuppgifter” måste spelaren ange sådan obligatorisk information:

 • Namn.
 • Förnamn.
 • Födelsedatum.
 • Typ av dokument.
 • Region.
 • Stad.
 • Permanent registreringsadress.

Användaren kan också ange andra uppgifter om sig själv, vilket kommer att hjälpa till att personifiera spelaren om han skulle förlora tillgången till sitt konto. Sådan information är:

 • Förnamn.
 • Födelseort.
 • Telefonnummer.
 • E-post.

Efter att ha fyllt i de obligatoriska uppgifterna kan spelaren gå vidare till kontoverifiering av 1xBet-representanter.

Ввод паспортных данных 1хБет

Hur ändrar jag mina passuppgifter hos 1xBet?

Ofta uppstår situationer när en användare anger uppgifter felaktigt när han eller hon skapar ett konto. Det är också möjligt att göra ett misstag när man anger information när man fyller i en profil, till exempel att ange felaktiga passuppgifter i 1xbet. I ett sådant fall kan spelaren själv göra korrigeringar eller be om hjälp från supportteamet som är tillgängligt dygnet runt.

All information om spelaren lagras i avsnittet Personuppgifter. Vissa uppgifter kan inte redigeras (det finns en låssymbol bredvid): kontonummer, registreringsdatum och bosättningsland. Det går inte att ändra, förutom spelarens bosättningsland. För att göra ändringar måste du skriva till supporttjänsten och skicka in dokument om att du flyttar till ett annat land. Resten av informationen kan ändras självständigt genom att klicka på pennikonen.

Fler frågor om profilverifiering hos 1xBet:

📃 Varför ange passuppgifter på 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet har efter att ha erhållit en licens från registratorn från Curacao åtagit sig att motverka minderårigas användning av speltjänster. För detta ändamål tvingar företaget spelarna att genomgå ett kontrollförfarande – en kontroll av passuppgifter. Tack vare detta steg är det möjligt att minimera försöken av spelare under 18 år att satsa online. Dessutom kontrollerar företaget användarnas dokument för att utesluta samvetslösa spelare, som finns i överflöd på marknaden för sportvadslagning och spel, från portalen.

⌚ Hur lång tid tar det för 1XBet att kontrollera dokumenten?

När en spelare har skickat in alla nödvändiga dokument (listan visas i ditt personliga skåp) har bookmakern 72 timmar på sig att kontrollera dem. Som regel är 1xBet verifiering mycket snabbare, och spelaren kan ta ut pengar inom 24 timmar efter att ha skickat begäran.

📋 Vilka dokument behöver jag för att verifiera 1xBet?

Verifiering av en spelares identitet är ett individuellt förfarande. Det är upp till bookmakern att bestämma vilka dokument han behöver för identitetsverifiering. Oftast är det dock ett pass (nationellt eller utländskt) och ett körkort.

📝 Hur kringgår jag passverifiering hos 1xBet?

Detta är en populär fråga bland tonåringar som är under 18 år. Enligt reglerna kommer bookmakern att kontrollera dokumenten innan de tar ut pengar. Därför är det omöjligt att kringgå 1xBet verifiering. Naturligtvis kan en spelare använda uppgifter från släktingar. Du bör dock vara försiktig så att bluffen inte avslöjas av säkerhetstjänsten. I ett sådant fall är det oundvikligt att blockera profilen.

Relevanta nyheter