Intro

Hur kan jag kringgå 1xBet-blockering?

Почему не работает сайт 1xbet
Användare av 1xBet kan drabbas av blockering av webbplatsen av lokala internetleverantörer. Problem med tillgång till 1xBets webbplats förekommer i olika länder och är relaterade till bookmakerns särdrag. Låt oss prata mer ingående om orsakerna till att spelportalen blockeras och vad man ska göra när 1xBets webbplats inte fungerar.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Varför fungerar inte 1xBets webbplats?

Bookmakerkontoret 1xbet lanserade sin webbplats 2011. Portalen fick tillstånd av Curacaos spelkommission att bedriva verksamhet. Eftersom det är offshore accepteras inte tillstånd av många stater där bookmakers och kasinon är lagliga. Vissa av dem blockerar aktivt utländska spelportaler som inte har fått en lokal licens.

Eftersom bookmakern 1xBet inte har några planer på att ta sig in på lokala marknader och öppna markkontor blir webbplatsen ofta svartlistad av internetleverantörer. Detta är inte svårt att kontrollera. Om en spelare inte kan få 1xBets webbplats öppen bör man leta efter problem med blockering.

I vilka länder kan jag inte komma in på 1xBets webbplats?

Under det senaste decenniet har ökningen av online-spelandet haft en negativ inverkan på online-bokförmedlarnas verksamhet. I många länder där bookmakerverksamheten är laglig eller där myndigheterna är neutrala till vadslagning på nätet finns det begränsningar för spelbolagens verksamhet. Detta påverkar bettingföretagens verksamhet eftersom tillgången till deras webbplatser begränsas eller blockeras.

Användare av 1xBet står också inför problemet att de inte kan få tillgång till 1xBets webbplats. Enligt forumet kunde spelarna år 2021 inte alltid få tillgång till bookmakerns portal i Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Iran, Italien, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Ukraina, USA, Tjeckien, Tyskland, Kroatien, Ungern, Österrike och Vitryssland osv. Det totala antalet länder som har problem med att komma åt 1xbets webbplats är 60+.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Det är värt att notera att 1xbet inte kommer in på webbplatsen inte bara på grund av restriktioner från lokala myndigheter. I vissa länder begränsar bookmakern själv driften av resursen. Då sker ingången till den officiella sidan (inget serverfelmeddelande). Ett meddelande kommer dock att visas på sidan: ”Webbplatsen fungerar tillfälligt inte i ditt land”. I det här fallet kan användaren försöka byta proxy och ansluta från en IP-adress i ett annat land. Det är dock värt att kontrollera med supporten om det är möjligt att bekräfta de dokument som har utfärdats av myndigheterna i det land där företaget tillfälligt inte fungerar.

Kan inte logga in på 1xbet: hur kan man fastställa orsaken?

I de tidigare avsnitten försökte vi ta reda på orsakerna till varför en spelare inte kan logga in på 1xbet. Portalen är blockerad genom:

 • Lokala myndigheter förbjuder alla typer av spel och internationella portaler som blockeras av landets internetleverantörer.
 • Förbud mot internationella bookmakers som inte har lokala licenser. Blockeringen sker genom internetleverantörer.
 • Blockering av 1xBets tillgång till portalen på lokala marknader, som de är mindre intresserade av, eller har svårigheter med Curacao-licensen.

För att fastställa orsaken till varför användare skriver förfrågningar ”Jag kan inte logga in på 1xBet” måste du gå till den officiella webbplatsen 1xbet.com och kontrollera dess funktionalitet:

 • Om webbplatsen tar lång tid att ladda men inte öppnas (endast en vit skärm syns) är det värt att försöka logga in via en proxy. Om du använder en annan IP-adress är det värt att söka information om blockering av portalen i landet i media.
 • Om du får felmeddelandet ”Ingen anslutning till servern” när du går in på webbplatsen är den blockerad av de lokala internetleverantörerna. Du bör också läsa om webbplatsens post i blockeringsdatabasen.
 • Om webbplatsen öppnas, men det finns ett meddelande om att 1xBet-portalen inte fungerar i spelarens hemland, har kontoret inte gått in på den lokala marknaden. I så fall kan du försöka kontakta bookmakerens supportteam och klargöra detaljerna.

Hur man loggar in på 1xBet om den är blockerad förklaras i följande avsnitt.

Не заходит на 1хБет

Vad ska jag göra om jag inte kan logga in på 1xBet?

Om du inte kan komma in på 1xBets webbplats finns det problem med servern eller åtkomsten till den. Du kan se det genom det fel som du ser i din webbläsare. Om det är standardfönstret ”Failed to connect to 1xbet.com server” eller ett 403-fel är det förmodligen så att du blir blockerad. I fallet med felmeddelandet 5xx kan det finnas problem med servern. Detta är dock ytterst sällsynt.

När du har fastställt orsaken till att det inte går att logga in på 1XBets webbplats kan du leta efter en lösning. Det finns flera enkla sätt att kringgå ett blockerat 1xBet:

 • Använd 1xBet-speglar. Dessa är kopior av webbplatsen under en annan domän, vilket vi skrev om på webbplatsen.
 • Appar för mobiltelefon, surfplatta och dator. Bookmakern stöder appar för Android och iOS.
 • 1xBets egen webbläsare för användare av Mac OS eller Opera.
 • VPN-programvara för PC eller widgetar för webbläsare med IP och anslutningspunkt som ändras.
 • Användning av Telegrambot för betting.

Valet av hur man kringgår 1xBet-portalens blockering beror på vad spelaren önskar. Enligt vår åsikt är alla alternativ för att komma in på 1xBets webbplats effektiva.

Fler frågor om blockering av 1xBet

🗺️ I vilket land finns 1xBet tillgängligt?

Bookmakern 1xBet tillhandahåller sina tjänster online och accepterar användare från alla länder runt om i världen. Lokala myndigheter kan dock blockera tillgången till webbplatsen. Därför är tillgång till portalen tillåten i över 40 länder: de flesta länder i Europa, Kanada, Mexiko, Australien, Indonesien, Nigeria, Senegal osv.

❓ Vad är det för fel på 1xBet?

En sådan fråga uppstår när webbplatsen är otillgänglig för spelaren. I det här fallet är det nödvändigt att ta reda på vad som har gjort att spelaren inte kan logga in på 1xBet. Om det är ett serverproblem är det värt att vänta på att det ska lösas av företagets specialister. Och om det är blockeringen av 1xBets webbplats – använd de lösningar som föreslås i artikeln.

⛔ Varför är 1xBet blockerat?

Den främsta anledningen till att 1xBet är förbjudet är att det inte finns någon nationell licens för att acceptera onlinespel. Dessutom finns det fortfarande många stater i världen där spelföretag är förbjudna. Därför passar spelportalens verksamhet inte in i den lokala lagstiftningen.

Relevanta nyheter