Intro

Hur gör jag en 1xBet express?

Правильное формирования экспресса 1хБет
Bland erfarna användare är multisatsningar mycket populära. Om du sätter ihop en parlay på 1xBet på rätt sätt kan du göra en storvinst. Men ju fler evenemang som ingår i en parlay, desto högre risk. Så var försiktig när du placerar Parlay-spel och håll dig till din strategi. I dagens artikel ger vi dig några snabba tips för att göra en vinnande hand i 1xBet.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad måste jag se upp för i en 1xbet-hand?

I vår artikel om hur man satsar en parlay på 1xBet svarade vi på många frågor från nybörjare om klassiska parlays. Du kan bland annat läsa om definitionen av en parlay och dess specialfunktioner och få tips om hur man gör sådana kombinationer. Det var dock bara några av tipsen som togs upp i den tidigare artikeln. För att komplettera bilden kommer här några fler tips på hur man gör en multi-fold hos 1xBet. Om du är nybörjare måste du vara uppmärksam på följande innan du bildar ett multispel:

  1. Antal händelser i en satsning. Att lägga till händelser i en Parlay och se oddsen stiga och de potentiella vinsterna kan vara beroendeframkallande. Du bör dock inte överdriva antalet händelser i ett spel. Ju fler spel i en satsning, desto större är risken att förlora. Därför är det för nybörjare bättre att börja med 1xBet uttrycker 3 händelser. När du har grundläggande erfarenhet kan du börja öka antalet utfall i din insats.
  2. Insatsstorlek. Det finns olika tillvägagångssätt för att placera ett multispel. Men alla professionella spelare är överens om att små belopp är de bästa insatserna för ett kombinerat spel. Du kan börja med att placera hälften så mycket pengar på en Parlay som du skulle placera på ett singelspel.
  3. Analys av evenemanget. Undvik att lägga till oanalyserade händelser till dina kombinationer. Även om det är en klar favorit och oddset är 1,10 att vinna. När du bildar sådana expressspel kommer också slutoddsen att vara små. Och om ett av utfallen förlorar kommer användaren att förlora alla sina pengar. Därför är det bättre att kontrollera alla matcher manuellt och först därefter fatta ett beslut om vilket resultat som ska ingå i spelet.

Kom ihåg att endast med rätt beräkningar kan du uppnå vinster i sportspel.

Hur tjänar jag på expressspel hos 1xBet?

För att tjäna pengar på expressspel hos 1xBet måste spelaren ta hänsyn till många olika faktorer. De gäller både själva matchen (spelarnas kondition, väderförhållanden etc.) och bookmakerens erbjudande. Den senare vill tjäna pengar på vadslagning och kommer därför att erbjuda ogynnsamma odds för många evenemang.

Формирование экспресса 1хБет - рекомендации

Du kan överlista bookmakern genom att använda speciella strategier. Du kan hitta många olika erbjudanden med spelprogram och vinster på internet. Populära metoder för att tjäna pengar på 1xBet expressspel är således:

  • The27parlay-strategi. Användaren ska bara ta hänsyn till de mest sannolika utfallen av matchen. De andra händelserna läggs till efter noggrann analys.
  • TheInsuranceParlay-strategin, som rekommenderas av Mikhail Kotov, en välkänd sportanalytiker. Den är baserad på odds i fotboll. Den är inte tillämplig på andra typer av sport.
  • Strategin”S8 System. Denna version av kombinationen kombinerar element av expressspel och system. Spelaren måste välja 8 utfall och sedan dela upp dem i 3 expressspel. Det finns ett antal matematiska formler för att göra detta.
  • Multi bettingstrategi”En vinnande express”. En ganska populär Parlay-strategi. Skillnaden mellan strategierna är att utfallen väljs på en ”gaffel”.

Om du är intresserad av en av strategierna rekommenderar vi att du studerar dess styrkor och svagheter i detalj. Dessutom är det värt att förstå bildandet av expressspel genom exempel. Annars kan spelaren göra ett misstag och förlora sin bankrulle på 1xBet.

Relevanta nyheter