Intro

Hur avbryter och raderar jag ett spel på 1xBet?

История ставок 1хБет
För att placera den perfekta insatsen måste spelaren behandla satsningen som ett jobb. Det är viktigt att inte bara välja en intressant händelse, utan också att analysera hur stor sannolikheten är för att utfallet kommer att bli positivt. Ingen kan dock i förväg veta hur ett sportevenemang kommer att gå. Därför är det oundvikligt att förlora. Det är inte förvånande att många spelare är intresserade av hur man avbryter och raderar ett spel på 1xbet. Detta är vad artikeln kommer att diskutera.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet: hur ser jag mina spel?

När du lägger till evenemang i spelkupongen öppnas en meny till höger på skärmen där du kan lägga ett spel. När användaren har justerat insatsen (angett beloppet, valt typ av insats osv.) och placerat den försvinner informationen från panelen. Det är därför nybörjare ofta frågar: ”Hur ser jag mina insatser i 1xBet?” Detta är en mycket enkel procedur som kräver några få steg:

  1. Logga in på ditt personliga skåp (om spelaren inte är inloggad).
  2. Gå till avsnittet ”Spelhistorik”.
  3. Hitta i tabellen information om alla spel, som placerades på webbplatsen 1xbet.

Om användaren gör många insatser kan ytterligare filter användas. Spelaren kan sortera insatserna efter kategori (”Line” eller ”Live”), status (”Beräknad”, ”Oberäknad”), avvecklingstid, typ (enkel, express osv.), insatsstorlek, odds. Tack vare sådana praktiska verktyg kan spelarna enkelt hitta ett visst spel i 1xbets spelhistorik.

Hur avbryter jag ett 1xBet-spel?

Efter att ha placerat ett spel kan det bli nödvändigt att annullera det. Det finns olika anledningar som uppmuntrar användare att avbryta sin insats:

  1. Misstag när du placerar ett spel. En användare kan välja fel utfall, ange fel belopp eller placera ett spel när oddsen redan har blivit lägre.
  2. Risken att förlora ett spel har ökat. När spelaren analyserade matchen räknade han eller hon med ett resultat. Uppkomsten av uppgifter om skador, ändringar i uppställningen, väderförhållanden kan dock påverka en idrottsutövares eller ett lags resultat.
  3. Behov av pengar. Behovet av att använda medel för en högre prioriterad satsning har uppstått för spelaren.

Oavsett vilket av de angivna skälen som uppstår vill en användare avbryta ett 1xbet-spel med minsta möjliga förlust av pengar. Det är dock praktiskt taget omöjligt att göra det. Självklart kan spelarna kontakta supporttjänsten och be att få annullera insatsen och klaga på misstaget i dess utformning. Bookmakern är dock inte en välgörenhetsorganisation. Därför är chansen att få tillbaka din insats på detta sätt extremt liten.

1хБет - продажа ставки

Det är därför som spelarna har kvar alternativa sätt att annullera ett spel hos 1xBet:

  • 1xBets alternativ ”Sälj insats ” *. Denna tjänst är tillgänglig för användare efter att de har placerat ett spel. Tack vare alternativet kan spelaren återlämna en del av pengarna genom att betala bookmakern en transaktionsavgift i form av skillnaden mellan det ursprungliga beloppet och det erbjudna beloppet.
  • Alternativet ”Insatsförsäkring ”*. Spelaren kan återbetala hela eller en del av pengarna om han förlorar vadet. Provisionen för att använda tjänsten måste dock betalas i början.
  • Kompensation för en felaktig insats. Användning av ytterligare insatser för att täcka en potentiellt förlorande insats. Om en spelare till exempel har gjort ett misstag och satsat på totalt mindre (TM), men planerade att satsa på totalt mer (TB) och han är säker på resultatet, kan han satsa ytterligare en insats – ТB med en större summa. I det här fallet täcker spelaren den förlorade insatsen och får ändå en liten vinst. När man förlorar en TB och vinner en TM blir förlusten också minimal, mindre än när man förlorar ett spel.

*Detaljer om försäljning av spel och försäkringsavgift finns i tidigare artiklar på webbplatsen.

Hur raderar jag ett 1xbet-spel från historiken?

Som tidigare nämnts finns historiken för alla spel i avsnittet för spelhistorik. Den är tillgänglig i spelarens personliga skåp. Här kan användaren välja önskat datumintervall och visa alla spel. Dessutom finns det en knapp ”Ta bort”. Om man klickar på den visas ett meddelande som informerar användaren om att 1xbet-spel för en viss period har raderats. Om användaren godkänner detta kommer historiken att rensas.

I vissa fall kan en användare radera spel på 1xBet av misstag. För att återställa historiken kan du kontakta supporten eller begära hela utlåtandet via e-post. Den sistnämnda metoden kommer att fungera till 100 %.

Vad händer om jag raderar ett spel på 1xBet?

Bland nya spelare kan man ofta höra frågan om hur man raderar ett spel på 1xBet? I det här fallet kan spelarna innebära att insatsen annulleras. Vi har skrivit ovan om särdragen för att annullera en insats, så vi kommer inte att upprepa dem.

Dessutom är spelarna dessutom intresserade av om det kan finnas några begränsningar när man permanent raderar insatser på 1xbet? Enligt vår erfarenhet borde det inte finnas några sådana. Bookmakers kontor kan tillämpa sanktioner mot spelare endast i fall där det finns tydliga överträdelser av reglerna. Till exempel har ett falskt spel använts. Om programvaran upptäcker ett sådant bedrägeri kommer insatsen att frysas och spelaren kommer inte att få någon utbetalning till sitt konto. I det här fallet är det nödvändigt att kontakta supporttjänsten och ibland skiljeförfarande för återbetalning. Därför rekommenderar vi att du läser reglerna för att använda webbplatsen för spelbolaget 1xBet.

Relevanta nyheter