Intro

Hur använder jag 1xBet?

Как пользоваться сайтом 1xBet
Besökare på 1xBet som inte tidigare har placerat ett spel online kan ha svårt att använda det. Detta beror inte så mycket på det obekväma gränssnittet (designen är utformad enligt de senaste trenderna inom spelbranschen) som på oerfarenhet. Så i dagens stycke ska vi svara på hur man använder 1xBet för nybörjare som satsar.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur använder man 1xBet?

Bookmakern 1xBet har tillhandahållit tjänster online sedan 2011. Portalen är utvecklad av marknadens ledande webbstudio. Detta har gjort det möjligt för kontoret att få positiv feedback på portalen från bettare och ständigt öka antalet spelare. För nybörjare kan dock 1xBet-webbplatsen verka komplicerad: olika sektioner med hundratals evenemang och spel, många funktioner för att analysera insatser och placera dem. Faktum är att det är möjligt att snabbt behärska spelportalens alternativ. Här är några enkla tips om hur man använder 1xBet-webbplatsen:

  • Bekanta dig med webbplatsens sektioner. En nybörjare bör bekanta sig med bookmakerens erbjudande. Portalen har sidor med spel före match och live-spel (sport, cybersport, icke-sportevenemang), spel (roulette, poker, slots), bingo, tv-spel osv.
  • Bekanta dig med funktionaliteten. När spelaren har bestämt sig för om han eller hon vill satsa eller spela kan du bekanta dig med verktygen. Bookmakern erbjuder många funktioner för att analysera händelser, placera insatser och spela spel.
  • Läs reglerna. Avsnittet ”Regler” innehåller användbar information om bookmakern och dess tjänster. Här kan en spelare hitta svar på många frågor.
  • Kontakta supporten. Om en spelare har några frågor kan de lösas snabbt genom att skriva till eller ringa supporttjänsten som är öppen dygnet runt. Hjälpen är kostnadsfri.
  • Ta en kurs för nybörjare. Vi rekommenderar att du läser vår Betting School, där du får lära dig om bookmakers egenheter och subtiliteter i sportspel.

1xBet: hur använder man bettingsajten?

Frågan om hur man använder 1xBets bettingsajt liknar den föregående. Särskilt eftersom företaget tillhandahåller sina tjänster uteslutande via sin webbplats. För att kunna använda 1xBets tjänster måste spelaren därför bekanta sig med portalens egenheter. När en spelare lär sig hur man snabbt hittar de alternativ som intresserar honom och placerar spel/spel försvinner alla frågor om bookmakerns arbete. För att göra detta rekommenderar vi att du följer de tips som beskrivs ovan.

Hur använder man 1xBet om man inte är 18 år?

1xBet Bookmaker tillhandahåller sina tjänster i enlighet med internationella spelregler. Således måste nykomlingar, när de skapar sitt spelkonto, genomgå en identitetskontroll. Detta görs för att förhindra att minderåriga spelar. Trots detta undrar nybörjare hur man kan använda 1xBet om man är under 18 år. Vi gav ett utförligt svar på det i artikeln om att registrera sig på 1xBet utan pass.

För att undvika att upprepa den tidigare nämnda artikeln kan vi bara säga att spelare kan skapa ett konto och sätta in pengar utan att uppge ett pass. För att få vinsterna till ditt personliga konto måste du dock verifiera din profil. Att kringgå verifieringen är praktiskt taget orealistiskt. Därför kommer spelarna inte att kunna använda 1xBets webbplats fullt ut om de är under 18 år.

Relevanta nyheter