Intro

Hur anmäler jag mig till 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet

Vilka registreringsalternativ stöder 1xBet bookmaker?

När användaren har lärt känna bookmakerkontoret 1xBet och bestämt sig för att använda dess tjänster är det dags att skapa ett konto. I det här fallet ger bookmakern spelaren flera sätt hur man registrerar sig hos 1xBet. Därför har spelaren möjlighet att välja det alternativ som kommer att vara mest bekvämt.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

För att registrera dig hos 1xBet kan du numera använda din e-post, ditt telefonnummer, sociala nätverk eller snabbt skapa en profil ”med ett klick”. För att göra det klickar du på knappen ”Registrera” i det övre högra hörnet av din skärm.

När du väljer hur du ska registrera dig hos 1xBet kommer spelaren att bli ombedd att fylla i olika uppgifter. Så för en snabb registrering räcker det med att välja kontovaluta och bosättningsland, och genom att skapa en profil via mail – att ange de viktigaste uppgifterna om spelaren. I slutändan måste du dock på det privata kontoret ange all information om dig själv och bifoga en kopia av ditt pass för att verifiera din profil. Vi vill också nämna att den genomsnittliga tiden för registrering är 5 minuter. Det är därför en spelare kan välja vilket alternativ som helst.

Många spelare frågar om de kan registrera sig hos 1xBet utan pass (om de vill vara anonyma eller under 18 år) eller utan UCPIS. Vi kommer att prata om detta alternativ i en separat artikel.

Fler frågor om att registrera sig hos 1xBet:

Hur anmäler jag mig till 1xBet?

Bookmakern 1xBet erbjuder spelarna en mobilapp för Android och iOS. Dessutom finns en version av webbplatsen optimerad för telefoner och surfplattor. Samtidigt är det ingen skillnad mellan att registrera sig hos 1xBet på telefonen och att använda skrivbordet. I appen och på den mobila versionen av webbplatsen finns alla samma 4 alternativ som beskrivs i artikeln.

💻 Hur registrerar jag mig via 1xBet mobilsajt?

För att skapa ett konto på 1xBets mobilsajt måste du gå till avsnittet ”Registrering”. Den finns tillgänglig i det övre högra hörnet av sidan. Därefter måste du välja ett av sätten att skapa din profil: via e-post, telefon, sociala nätverk eller ”1-klick”.

Hur anmäler jag mig till 1xBet på min telefon?

Processen för att registrera dig hos 1xbet på din telefon skiljer sig inte från att skapa ett konto på din dator. Om en spelare använder en mobilversion av webbplatsen eller en app finns registreringsknappen i det övre högra hörnet av skärmen. Spelare har också 4 alternativ för att skapa ett konto.

⭐ Vad är det bästa sättet att registrera sig på 1xBet?

1xBet ger nykomlingar ett val av 4 olika sätt att skapa en spelprofil. Var och en av alternativen gör att du kan skapa ett konto inom 5 minuter. Därför är det upp till spelaren att bestämma det bästa sättet att registrera sig, vilket beror på hans intressen.

Relevanta nyheter