Intro

Hur ändrar jag valuta på 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet
I samband med skapandet av ett konto hos 1xBet måste spelarna nödvändigtvis välja kontovaluta. Det här fältet är tillgängligt i alla registreringsmetoder hos 1xBet och spelar en viktig roll för vidare beräkningar på webbplatsen. Det val som användarna gör inledningsvis är dock inte alltid rätt val. Därför uppstår behovet av att byta valuta hos 1xBet. Hur gör man det? Den här nya artikeln kommer att behandla det.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur väljer jag valuta för mitt konto hos 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet accepterar användare från hela världen. För att underlätta användningen har webbplatsen lokaliserats till dussintals språk. Dessutom kan spelarna välja över 50 kontovalutor hos 1xbet. Som tidigare nämnts kan detta göras i registreringsfasen på bookmakerns portal. Efter att ha klickat på knappen ”Registration” kommer ett fönster att visas med 4 tillgängliga sätt att skapa ett konto. Det spelar ingen roll om spelaren har valt registreringen ”Med 1 klick”, ”Via telefon”, ”Via e-post” eller ”Sociala medier och budbärare”, det obligatoriska fältet kommer att vara ”Kontovaluta”. Användare kan hitta i rullgardinslistan och välja en av de 50 valutorna hos 1xBet. Det här alternativet är endast tillgängligt en gång. Det finns ingen växel för kontovaluta i myAlpari.

Правила БК 1xBet

Hur ändrar jag valuta på 1xBet?

De flesta bookmakeranvändare ställer sig aldrig frågan ”Hur ändrar jag valuta hos 1xbet?” De sätter regelbundet in och tar ut pengar i den valuta som valts vid skapandet av kontot. Det finns dock situationer där det är värt att göra globala ändringar i din profil. Detta inkluderar att välja en annan valuta. För att ändra kontovalutan hos 1xBet måste användaren kontakta 1xBets supportteam. Vi rekommenderar att du använder två kanaler för denna operation: e-post eller chatt. Du kan behöva ladda upp dina identifikationshandlingar. Det är bekvämare att göra det direkt än att skriva en ny förfrågan till e-post, efter att du har ringt supporten. Supportrepresentanter kan lätt neka en sådan begäran. Allt beror på användarens profil. Om det inte finns några överträdelser och spelaren aktivt placerar insatser är chansen för ett positivt resultat större. Det finns dock inga garantier för att byta valuta hos 1xBet. Vi vill påpeka att bookmakern inte tar ut någon provision för att utföra en valutaväxling på kontot. Gamla källor har information om 10 % provision på de pengar som finns på kontot. Det finns dock ingen sådan regel i de nya 1xBet-reglerna.

Регистрация в 1 клик

Vad ska jag skriva till supportteamet för att ändra valuta i 1xBet?

Om en användare bestämmer sig för att ändra valutan i 1xbet ska han göra en begäran till supportteamet. I föregående avsnitt beskrevs de bästa kanalerna för att göra en begäran. När det gäller själva begäran rekommenderar vi följande mall: ”God eftermiddag, kära support! Den 7 november 2021 öppnade jag ett konto #00000000001. Valutan för kontot angavs som US-dollar. Men på grund av flytten (byte av bosättningsland)/komplexa ekonomiska förhållanden i landet/möjlighet att sätta in kontot i den angivna valutan/annat problem, begär jag att ändra kontots valuta från US-dollar till ryska rubel. Med respekt, Anton Stavkovich” Baserat på denna mall kan spelaren skriva sitt brev till stödet för 1xbet.

Relevanta nyheter