Intro

Hur ändrar jag eller tar bort mitt telefonnummer i 1xBet?

[Vid registreringen på 1xBets webbplats får användarna fyra sätt att skapa ett konto, bland annat med hjälp av mobilnummer. Och om en spelare väljer att registrera sig utan att ange ett nummer rekommenderar bookmakern ändå att man anger det för att öka säkerheten på kontot. Även om det inte är obligatoriskt att göra det. Men om användaren har bekräftat sitt mobilnummer kan det bli ytterligare komplikationer om det försvinner eller ändras. Därför kommer vi i den här artikeln att titta på hur man lägger till och ändrar 1xBet telefonnummer. [/box_text]

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur lägger man till ett telefonnummer till 1xBet?

Bookmakern ger användarna möjlighet att skydda sitt konto ytterligare genom att lägga till ett telefonnummer till 1xBet. Efter att ha bekräftat det via SMS kan spelaren snabbt återfå tillgång till kontot. Således kommer det att finnas ytterligare ett sätt på hur man återställer kontot hos 1xBet. För att binda numret på 1xBet måste spelaren logga in på det personliga skåpet. I avsnittet ”Säkerhet” finns ett kort ”Bind nummer”. När du klickar på det öppnas ett fält där spelaren kan ange sitt nummer och bekräfta det via SMS. Det finns också ett kort ”2-faktorauktorisering” på sidan. Bookmakerns säkerhetssystem bygger på användningen av appen Google Authenticator. Efter att ha bekräftat tillgången till profilen via en QR-kod kan spelaren logga in på webbplatsen via engångslösenord. Dessa genereras i appen och kontrolleras av bookmakern vid åtkomst till portalen.

Hur du ändrar ditt telefonnummer i 1xBet

Spelare kan hamna i situationer där de har förlorat sin telefon och det är omöjligt att återställa SIM-kortet eller så har numret ändrats. I det fallet måste spelaren ändra telefonnumret i 1xBet. Annars kan han få problem med att överföra pengar (en bekräftelsekod kan komma via SMS) eller han kan inte återställa sitt konto om han förlorar sitt användarnamn och lösenord. Как добавить номер на 1xBet Det finns två sätt att ändra ditt telefonnummer i 1xBet:

  • Genom ditt personliga skåp. För att göra detta ska användaren logga in och gå till avsnittet ”Säkerhet”. Därefter är det nödvändigt att klicka på kortet ”Assign Number” (tilldela nummer) för att ge annan information. När det nya numret har angetts skickas ett SMS med en kod till det gamla numret (för att bekräfta operationen). Om spelaren inte har tillgång till detta nummer ska följande metod användas.
  • Genom supporttjänsten. Spelaren kan be om hjälp från 1xBets supporttjänst. Detta kan göras via den e-postadress som finns tillgänglig på sidan ”Kontakter”. Spelaren kan också ringa det telefonnummer som anges i kontakterna. Efter att ha meddelat situationen kommer företagets representanter att be om en bekräftelse på att numret är registrerat på användaren och ett passfoto. Det är också nödvändigt att ange datum för registrering på webbplatsen, spelkontots nummer, metoder för insättning och uttag av pengar. Om identifieringen är framgångsrik kommer informationen att ändras på spelarens begäran inom två dagar.

Om identifieringen misslyckas har spelaren inget annat val än att skapa ett nytt konto. Skriv dock till supporten innan du gör det för att meddela att ett annat konto har blockerats. Annars kommer spelarens profil, via nyregistrering, att raderas i framtiden.

Hur kan du ta bort ditt nummer från 1xBet?

Om en spelare har bestämt sig för att han inte längre vill ta emot SMS från bookmakern kan du försöka ta bort det. Att avlänka numret från 1xBet självmanipulation, i personligt skåp, hjälper inte. Spelaren bör skriva till spelarsupporten via en av de tillgängliga kanalerna. Enligt information från forum hjälper det inte alltid att kontakta supporten för att lösa situationen. Representanter för kontoret är ovilliga att acceptera sådana förfrågningar och klagar på säkerhetspolicyn. Uthålliga användare har dock kunnat lösa frågan om att koppla bort numret från 1xBet till deras fördel. Ett alternativt alternativ för att ta bort numret från bookmakerens webbplats kan vara att frysa kontot. Efter en viss tid kan profilen raderas tillsammans med spelarens personliga information på den Как поменять номер телефона

Fler frågor om 1xBet telefonnummer:

Hur bekräftar jag mitt 1xBet-nummer?

Om spelaren har beslutat att lägga till ditt telefonnummer till ditt konto kan du göra det via ditt personliga skåp. Under ”Säkerhet” ska du gå till kortet ”Verifiera nummer” i 1xbet, där du måste ange ditt telefonnummer. Nummerverifieringen sker via SMS, som innehåller en engångskod.

📲 Hur ändrar jag mitt telefonnummer hos 1xBet?

För att ändra telefonnumret på 1xbet måste användaren gå till personligt skåp och göra ändringar själv eller kontakta supportteamet. I det första fallet ska du besöka avsnittet ”Säkerhet” och ändra informationen i kortet ”Lägg till nummer”. I det andra fallet ska du skriva via chatt eller supportmejl. Detta alternativ kräver bevis på identitet och ägande av det nya numret (visa kontrakt).

🔐 Hur loggar man in på 1xbet med telefonnummer?

Bookmakern ger användarna möjlighet att logga in på 1xbet via telefonnummer. Ett sådant alternativ visas om spelaren har registrerat sig med telefonen. Dessutom kan användaren bekräfta sitt nummer i det personliga skåpet. När det väl har bekräftats blir det en annan inloggning, på samma sätt som e-post och ID-nummer.

Relevanta nyheter